hatirlarmisiniz arkadaslar

Başlatan dero, Ağustos 04, 2008, 07:25:46 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dero

merhaba arkadaslar.benimgibi 70 li yillarda dogan arkadaslar mutlaka hatirlayacaktir saniyorum.söyle ki dün biraz nostalji yaptim kendi kendime.hatirlarmisiniz bir zamanlarki en güzel sarkilarimizi.cici kizlar vardi delisin,sonra seyyal taner son verdim kalbimin isine,erol evgin birde bana sor,nilüfer dünya dönüyor,sezen aksu kac yil gecti ,sonra yasemin,ersen dadaslar,coskun demir,atilla atasoy vs.daha adini sayamadigim bircok sarki ve sarkici.uzun uzun dinledim gözlerim yasardi.galiba biz o sarkilarla mutlu olup büyümüsüz.günümüze baktim sonra ve bize hitap eden tek sarki buldum.herhalde dogru arkadaslar lale devri cocuklariyiz biz...

3,14

--> Ben 70li yillarda dogan biri degilim, ama saydigin sarkilarin cogunu biliyorum ve cogu da güzel sarkilar, cok degerliler. Simdiki sarki tarzlari olsun, sarki sözleri olsun, sarkicilar olsun(cogu manken :S ama) cogu bes para etmez seyler... Ben genelde her tarz dinlerim, ama bazen oluyor ki, gördügüm bir sarki icin, ya bu da mi sarki yoksa diyesim geliyor... Var, yok degil, cok degerli sarkicilar var; Mustafa Sandal, Kenan Dogulu, Ayna, Baha, Mahsun Kirmizigül, Sebnem Ferah, Feridun Düzagac, Ibrahim Tatlises, Yildiz Tilbe, vs... Ama benim gözümde hic degeri olmayan, isimlerine sarkici diyen insanlar, bu degerli sarkicilardan daha da cok... Bu gidis nereye gidiyor bilmiyorum, ama "sarkicilarimizin" degerini bilmek gerekir arkadaslar... :)