Almanyada nasil bir iste calisiyorsunuz?

Başlatan fmk, Ağustos 10, 2008, 03:58:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fmk

Nisanliyim Allahtan bir aksilik olmaza vize alabirsek seneye dügün yapacagiz. Tüm vizesi cikip almanyada yasayan degerli arkadaslar. Almanyaya geldikten sonra is bulup calismaniz ne kadar zaman aldi, nasil bir iste calisiyorsunuz. Saat ücretleriniz kac euro. Bilgilerinizi bekliorum arkadaslar. ???

fmk

cevap verebilecek kimse yok mu arkadaslar. Lütfen yardiminizi ve bilgilerinizi bekliyorum

clever84

Gelince öğrenirsin, anyayı konyayı ne diyeyim ki sana. Fazla merak etme gel, insanların gerçek yüzlerini burada gör, baka bakalım türkiyedeki gibi buradada paraları savurttura biliyorlarmı...

fmk

ilk cevap geldi tesekkürler, arkadaskim ben almanyadayim zaten. Almanyaya yeni geldiysen zorluk cekersin ama gecici "fest" oldund mu almanyada sende ve diyer arkadaslarda rahatlicaklardir Allahin izniyle. Bu ara türkiyeye gelen gurbetcilermi ignelemekten birak. o insanlar bir sene iki sene bazen daha da fazla duruma göre calisiyor didiniyor idare ediyor vatanlarina gidip üc hafta gezip dinlenebilmek icin bunu da cok görme lütfen bu lüks olmasa gurbetlik cekilmez yoksa. Türkiye izinlerinde insanlarimiz tatil yapiyorsa normalinden daha fazla alisveris yapiyorsa bunun icin calisiyorlar ve idarelerini biliyorlar disinden tirnagindan artiriyorlar... ben türkiyede hep görüyorum ve hep sasiyorum bu duruma parasizliktan yakiniyorlar ama marka giyinmekten gezmekten tozmaktan vazgecemiyorlar kredi kartina borc yapiliyor ama o marka elbise yine aliniyor yeter ki var mis görünsün diye... Insanlarin calisarak kazandigi parayi harcarken bari karismayin. Hava atan vardir ama her kez bir degil...

talay68

fmk arkadaşım o kadar güzel yazmışsın son mesajını burdaki yazdıklarını herkesin okumasını isterdim...

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.