dogum günün kutlu olsun 3,14(onur)

Başlatan SEVGI-40, Ağustos 21, 2008, 01:07:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

sen
içindeki mutluluğu
yüreğindeki sevdayı
tenindeki ıslaklığı
sakın kaybetme
hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de
kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden
yaşadıklarına inat
Seni seven insanlarin  olduğunu hatırlayıp
gülümse olmaz mı?
Çünkü
doğduğun bugün
doğum günün senin
formun nesesi :) :)

emosh

iyiki doğdun benim cnm abicim :) tanıştığımız günden beri bana o kadar çok yardımın dokundu ki anlatamam iyiki varsın iyiki doğmuşsun ve hep burda ol en içten sevgilerim ve tüm güzel dileklerle doğum günün kutlu olsun...

3,14

--> Cok tesekkür ederim, siz de iyi ki varsiniz, iyi ki hayatimin bir parcasisiniz, sizleri cok seviyorum, icten tesekkür ederim ikinize de :) Ve ben hep olacagim burada sizinle! ;) :D

a_ysche

nice güzel yıllara onur..sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte geçireceğin harika bir yıl diliyorum senin için..bütün güzelliklerin bir araya toplandığı bir yıl..dilediklerinin tez zamanda gerçekleşmesi temennisiyle  :laugh:

3,14

--> Icten dileklerin icin ben de icten cok tesekkür ederim arkadasim! :D  :)

mehmetemir21

Doğum günün kutlu olsun Onur.Dünyanın bütün güzellikleri hayatın boyunca yakanı hiç bırakmasın
Nice yıllara))))))

3,14

--> Tesekkür ederim mehmetemir :) Hayatimdan sizler de eksik olmayin, yakami birakmayin.. :) :D

yücel

gece

Dogum günün kutlu olsun Onur.  alkis:)   dance:)  halayy:) yuppi:)  ;)

Allah yolunu aciketsin insAllah.Hayatinda ulasmak istedigin basta Okul yasantin olmak üzere ne varsa Rabbim insAllah en hayirlisindan sana nasib etsin.

3,14

--> Cok sag olun yücel, birlikte nice senelere insAllah :)))))
--> Sen de cok sag ol gece, pastan adeta sanat eseri, cicekleri de cok severim, cok tesekkür ederim :)))))))) Bu arada pastayi görünce kendimi tutamadim ve cok güldüm, iyi düsünmüssün! :D :D :D Cok tesekkürler :))))))))

(LALEZAR)

iyiki doğdunnnnnnnn kardeşimmmmmmmm..

rabbimmm iki cihanda yüzünü ak eylesin ve sınavlarında muvaffakiyetler versin..

3,14

--> Cok sag ol Lale abla, sen de eksik olma emi :) Senin de Allah iki cihanda yüzünü ak eylesin :angel:

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: 3,14 - Ağustos 22, 2008, 01:03:58 ÖÖ
--> Cok sag ol Lale abla, sen de eksik olma emi :) Senin de Allah iki cihanda yüzünü ak eylesin :angel:

aminnn güzel kardeşim..inş cümlemizin...

SELİN_24

hayırlı ve uzun ömürler nasip eylesin Rabbim.pastanız çok şeker bizede ikram edersiniz artık