en çok beğenerek izlediğiniz dizi hangisi ???

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 01, 2008, 08:13:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

benimkisi kurtlar vadisi ama hala başlamadı yaw :-\ :-\

kirsehir7

fevziş

SEVGI-40

amaaaaaaaaaaaaaaaaaan hayatimiz olmus bi dizi ztn televizyondakilere bakmaya ne gerek ;D

yakamozlu_gece

ama televizyondakilerdende rol çalıyozya biraz.... mesela annem yaprak dökümüne bakmakdan onlara özeniyo o dizi yüzünden her dakika sofrada yemek yiyoz  offoff:) offoff:) film de hep yemek yiyolarmış....

SEVGI-40

3,14

RIBERY

kurtlar vadısı _ köprü begenerek ızledıgım dızıler_bıde unutum dudaktan kalbe

talay68

yakamozlu_gece

biizim kurtçuklar vadisi ne zaman başlayacak yaw hala ses soluk yok memahatiden abdülbeyden.... :(

duygu_0354_duygu

yaprak dokumunun ustune baska bir dizitanimam abiii ....
1. belli peki 2. kimm ?

yakamozlu_gece

aslın önce kurtlar vadisi sonra o yemeğin çok yenildiği aş evini anımsatan yaprak dökümü olabilir ;D

wild_cobragirl

"KOBRA TAKİBİ" (Alarm für cobra 11) bu diziden başkasını bilmem ben  yuppi:) . Manyağı oldum bu dizinin ve 9 yıldır izliyorum  dance:) . Ve yeni favorim "112 SİE RETTEN DEİN LEBEN". okey:) Polis, doktor ve iffaiyenin mükemmel işbirliği... alkis:)

...mystery...

wild_cobragirl

Türk dizisi izlemeyeli yıllar oldu. en son hatırladığım "Yılan hikayesi"ydi. Ondan sonra hiç türk dizisi izlemedim. Genelde polonya dizileri izlerim ama en çok almanca "Alarm für Cobra 11" dizisini izlerim.

dielosch

türk dizilerden sadece baba ocağını izlerim oda denk gelirse ha ilk başlarda Menekşe ile Halil i izliyordum çünkü Almanyadaydılar :D sonra sıkıldım genellikle cnbc-e ve e2 izlerim ordaki dizileri çok seviyorum show programlarını da ...
smallville,desperete housewives(tekrarları),dirt,Hollyoaks,rachelray ,ellendegeneres  ..... dewam ediyor böyle işte