avrupada bir çok mahkemede olan A1 sınavı sizce kaldırılacakmı ???

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 04, 2008, 03:30:41 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkada

Evet
Hay
Karars
Hay

yakamozlu_gece

arkadaşlar her üyenin 4 cevap şıkkı olduğu için 4 oy hakkı var.....teşekkürler

fevziş

bu yasayı çıkarmak için çok uğraştılar türkler almanya ya gelmesin diye şimdi ne diye kaldırsınlar ki ben hayır dedim tickoff:) angry:)

barandevran

bilen versa bişey soracam benim eşim alman vatandaşı..2yıllık evli olmamıza ragmen almanya halen gidemedim..şimdide dil şart koşuldu ölede bölede ögrenecez..ben iunu  ögrenmek istiyorum ben im  1 yaşında oglum var  baba  alman vatandaşı turist olarak gidip onun alman haklarından faydalanmasını enazından ben gidenen kadar fazdalanamzmıyız..bilen varsa yazsın ltfen

barandevran

gece

Alıntı yapılan: barandevran - Eylül 04, 2008, 03:10:13 ÖS
bilen versa bişey soracam benim eşim alman vatandaşı..2yıllık evli olmamıza ragmen Almanya halen gidemedim..şimdide dil şart koşuldu ölede bölede ögrenecez..ben iunu  ögrenmek istiyorum ben im  1 yaşında oglum var  baba  alman vatandaşı turist olarak gidip onun alman haklarından faydalanmasını enazından ben gidenen kadar fazdalanamzmıyız..bilen varsa yazsın ltfen

Bir kere yanlis yere yazdiniz  sorunuzu  neyse  .
Iki yoildir  evli olmaniza karsin hala  gelememeniz cok ilginc .Bildigim kadariyla  cocugunuz  baba istedikten sonra her türlü imkandan faydalanabilir hatta  cocuk parasi hakki dahi alabilirsiniz .
Anliyamadigim neden hala gelemediniz ?

gece

Yakamoz  senin bu soru  varya  hayal kardesim hayalll ;)
Neden kaldirsinlar hala zorlastirmaya calisirken insanhaklari mahkemesine basvurulduysa bilemem .
Ama Alman devleti geri adim atmaz dahada siddetli kanunlar  kapida ....

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Eylül 04, 2008, 03:21:51 ÖS
Yakamoz  senin bu soru  varya  hayal kardesim hayalll ;)
Neden kaldirsinlar hala zorlastirmaya calisirken insanhaklari mahkemesine basvurulduysa bilemem .
Ama Alman devleti geri adim atmaz dahada siddetli kanunlar  kapida ....

valla arkadaslar bu kaldirilma isini biz anca ruyamizda goruruz---
inanin almanya hukumeti bu sinava okadar cok para sarfetmislerki kitapcigin birtanesi bilmem kav milyon dolara geliyormus...
ayrica sinavda gozetmen tuttuklari hocalar ve alman temsilcilerinede verdigi para cabasi....
almanya kaldirsa bile sirf bu giderlerini karsilamak icin kaccc senelerrr gecerr  ::)
cokk zorrr cokkkkkkk  :'(

yakamozlu_gece

duygu o biraz saçma gözetmen tutmuş diyosun onlar zaten ordaki görevliler olması lazım kitapçık diyosun orası zaten aile birleşimi yasasıda çıkmadan önce eğitim merkeziydi nice insanlar a1 kursuna gittiler yani bunlar bizden önce zaten vardı....

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 04, 2008, 04:33:02 ÖS
duygu o biraz saçma gözetmen tutmuş diyosun onlar zaten ordaki görevliler olması lazım kitapçık diyosun orası zaten aile birleşimi yasasıda çıkmadan önce eğitim merkeziydi nice insanlar a1 kursuna gittiler yani bunlar bizden önce zaten vardı....
arkadasim biz burdaki yabancilar polisiyle bu konuyu konusmustuk bunlari kendiside dei. hatta bende biliyordum onceden. mesela izmirdeki a1 sinavinda hocalar ogrenciler tölerans taniyor gibisinden bir haberler cikmisti. sonra burdan birkac gorevli izmire gidip sinavlarda hocanin yaninda bilhassa bulunmuslar....

yakamozlu_gece

anlıyorum seni yalnız....görevli tutmak kitapçık çıkarmak bunlara varana kadar başka bahaneler olmalı bu en son bahaneleri olmalı kardeşim.....görevli tutmak kitapçık basdırmak çok saçma inanıılmaz saçma ;D goetheye giden bir öğrenci tam olarak bilmiyorum ama kur başına verdiği para kitaplara verdiği para sınav zamanı gelince verdiği para daha neler neler anlayacağın bunlar aksine kar dalar.... ;D

onurserbetli

yakamozlu_gece

alman polisinin saçma sapan bir görüşü başka bişey değil...

talay68

hayatta kaldırmazlar sınavı daha da zorlaştırmazlarsa iyidir  tickoff:)

RIBERY

kaldırsalarda daha umurumda degıl çunku ben çok bekledım bu göç yasası iptal olacak hergun kendı kendımı kandırdım bunlar ne bu yası iptal edecek zaten yavaş yavaş almancayı ögrenıyorum onlar kaldıracaklarına kadar ben almancayı ögrenırım ınsAllah

jentzsch

yakamozlu_gece

jentzsch

Bence vizesini alip Almanya'ya gelenlerin cogu iyiki ögrenip gelmisim diyordur.He alamayanlar ne olcak dersen sayet,Allah yardimcilari olsun.Umarim herkes sorunsuz gecer bu sinavi ama buraya Almanca bilip gelmek sizler icin büyük bir avantaj bence..