Youtube ve Diğer Yasaklanmış Sitelere Programsız Girme Yöntemi

Başlatan MuhaяяeM, Eylül 06, 2008, 10:20:15 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Bildiğiniz gibi Türkiye'de artık web sitelerine de sansür uygulanabiliyor.
Birçok erişim yasağı kararının yerinde olmasına rağmen, internet kullanıcılarını mağdur edebilen kararlar da mevcut.
Sitelere erişim yasaklarının başlamasıyla beraber, bu işi kendi çıkarları doğrultusunda kullananlar ve bu durumdan rant sağlamaya çalışanlar türedi birden.
Birçok yerde "bu programı indirin youtube'a girin" sloganlarıyla süslenmiş, ne olduğu belirsiz, bir çoğu da virüs içeren programlardan görebilirsiniz.
Bu yazıyı hilesiz-programsız-yüklemesiz-cartsız-curtsuz temiz bir şekilde Youtube'a girmek isteyenler için yazdım.
Bu teknik sadece youtube değil, yasaklanan sitelerin geneli için geçerlidir.
Buradaki mekanizma IP adresinin gizlenmesine dayanıyor, bu şekilde dilediğiniz siteye giriş yapabiliyorsunuz, fakat ayrı bir platform üzerinden girdiğiniz için site 3-5 saniye daha geç yükleniyor, yine de ne olduğu belirsiz programları bilgisayarınıza indirmekten çok daha güvenli bir yöntem:

Buraya Tıklayın ve karşınıza gelen ekrana girmek istediğiniz sitenin adresini yazın.

dielosch

bunun gibi siteler var yazıp girebiliyorsun...
ttnet adsl olanlar giremiyor diye biliyorum youtube a diğer adsl portuna sahip olanlar girebiliyor heralde tam bilmiyorum ama böyle aktarmalı olduğu için youtube dan soğudum diyebilirim... eksikliğinide hissetmiyorum :D
yinede teşekkürler ihtiyacı olan arkadaşlarımız olucaktır kesin ...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 06, 2008, 10:30:10 ÖS
bunun gibi siteler var yazıp girebiliyorsun...
ttnet adsl olanlar giremiyor diye biliyorum youtube a diğer adsl portuna sahip olanlar girebiliyor heralde tam bilmiyorum ama böyle aktarmalı olduğu için youtube dan soğudum diyebilirim... eksikliğinide hissetmiyorum :D
yinede teşekkürler ihtiyacı olan arkadaşlarımız olucaktır kesin ...
valla ben eksikliğini çok hissediyorum

somebig