Ramazan'da Formumuzu Korumak

Başlatan dielosch, Eylül 10, 2008, 08:25:52 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Ramazan'da bazılarına göre kilo alırız bazıları ise Ramazan'ı zayıflayabileceği zamanlar arasına koyar.Genellikle ' 3 kilo verdim.Ramazan'da da 1 kilo verirsem tam formumda olurum.' derler.Ya da işin bilincine sahip olanlar kilo alabileceğini kabul ederler.

Ramazan'da Türk ailelerin sofraları diğer müslümanlara göre daha geniş yelpazeye sahiptir.Çoğunun sofrasında 2 tatlı olmazsa olmaz. ;)Birde kışla beraber  ( üşümeyi azaltmak için ) vücuttaki yağın artması görüntümüzde bozulmalara yol açabilir. : ;)

Ramazan'da formumuza dikkat etmemiz gerekir.şekeri,tansiyonu vs. olanlar tutmuyor genelde ama iftar sofrasında herkesten önce onlar oturuyor bir iştahla sofraya :D Bu ay en çok onların dikkat etmesi gerekir.

Ramazan'da formumuza dikkat ederek istediğimizden yiyelim içelim yalnız işin ucunu kaçırmayalım ki Ramazan'dan sonra ahlayıp vahlamayalım...Herkes kendisine göre bir kısıtlama yapabilir.İstemeyi zorlayamayız ama kendi sağlığı açısından uygulaması gerekir bence.  cofe:)

Herkesin formda olacağı Ramazanlar diliyorum...  okey:)

...Hayırlı Ramazanlar...

...mystery...

tam kendine göre bi konu dilaracım :D senin etin neee budun neee de zayıflamaya taktın bak ben takıyomuyum bu arada ilk yorumun benden ;D neyse yinede güzel olmuş eline sağlık :)

dielosch

ya bişi yazmadım ki biri sölüyordu tv de onu geçirdim sadece :D hıh ayrıca takmam lazım göbeğim çıktı resmen öffff

...mystery...

ne göbeği yaaa kilomu aldın ben verdim hehe ;D

MuhaяяeM

Ben de kilo verdim ya.
Ramazan başından beri tam 4 kilo vermişim, üstelik zamanımın çoğu bilgisayar başında geçiyo :)
Akşama kadar oturarak kilo vermişiz, valla Muzaffer Kuşhan bile beceremezdi bunu heralde :haha:

...mystery...

yaa yeni okulumda bizim kata kadar 89 merdiven çıkınca(işim gücüm yok saydım ;D ) günde 3-4 kere insan haliyle zayıflıyo bide oruç tutunca ;D

fevziş

benden de 5 kilo gitti normalde vermek isteğim zaman anca 2 ayda bu kilo yu verirdim ama oruç başlayalı 12 gün benden 5 kilo gitti tabii kızımın payı büyük bu kiloların gidişinde funny:)

dielosch

valla bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama akşam yemeklere saldırınca insan kilo alıyor :D tabi kişiye göre değişir :D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 13, 2008, 07:00:14 ÖS
valla bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama akşam yemeklere saldırınca insan kilo alıyor :D tabi kişiye göre değişir :D
kişiye göre değişmez herkes saldırıyo çok az çiğneyip yutuyo normalde 20 dkda doyuyorsa az çiğneyerek normalde yediğinin 2 katını yiyor 20 dk.da... haliyle hem kilo alıyo hemde patlıcak gibi oluyor... ::) ne kadar çok biliyorum yaaa ;D

dielosch

yukarıya bişi eklemeyi unutmuşum çok pardon eğer benim gibi sabahtan akşama kadar yatıp ta sonra sofraya hücum ediyorsanız kilo alırsınız evet bu ayrımı kaçırmıştım gözden tabi bu okullar açılmadan önce geçerliydi hemen kilo vermişim hehe tabi aldığım o 2 kilo yu tamemen vermem için yarım kşlo daha vermem lazım da banane takmıyorum :D sonuçta düzgün bi fiziğim var :D kilo kısmıyla ilgilenmiyorum :D

esma 41

Ben ne aldim nede verdim.

Ne olacak simdi ?  ;D

talay68

ramazan ayı beni de etkilemedi halen aynıyım 50 kilo ideal bana ama sürekli zorluyorlar kilo al diye fazla kilosu olanlarda vermekle perişann  ya:)

SEVGI-40

valla ben gitgide veriyorum 40 kilo oldum yakinda untergewicht olup hastanelere düsmeesem iyi hehehe

fevziş

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 16, 2008, 09:38:27 ÖÖ
valla ben gitgide veriyorum 40 kilo oldum yakinda untergewicht olup hastanelere düsmeesem iyi hehehe
aman sevgi dikkat et sen almancaxa lazımsın kendine iyi bak  okey:)

gece

Bu ramazan bende kilo vermisim süper üstelik nerdeyse hic zorlanmadim  alkis:)

dielosch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 16, 2008, 09:38:27 ÖÖ
uuuu kendine dikkat et bu aralar 40 kilo çok düşük kaç yaşındasın ki? evet sen almancax a lazımsın hoş olmasan da sen yinede dikkat et kendine
Alıntı yapılan: gece - Eylül 16, 2008, 02:55:16 ÖS
Bu ramazan bende kilo vermisim süper üstelik nerdeyse hic zorlanmadim  alkis:)
tebrikler inanmıyorum ben de kilo veriyorum böyle gider inş. :D ya da aslında dursa da olur farketmez :D Bence hepiniz formdasınız ama yinede hep daha fazlasını istiyor insan :D

SEVGI-40

saol fevzis abla napim ya canim hicbise istemiyo isde üzgün sinirli olunca ve bende hep sinirli ve üzgün olurum genel ;)de oyüzden yiyemiyorum ne acaibim yav