ülkemizde ölümle sonuçlanan ilginç olaylar !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 13, 2008, 04:50:56 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen toplu ölüm. (Dudullu'da bir köy nişanı töreninde)

TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin, radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve üçüne ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü. (Adapazarı-Hendek)

Elektrik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkarmak için ayağını silkeleyen kişiyi elektrik çarptığını sanan bir başkasının akımdan kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi. (Rize- Tunca Köyü)

Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına sheltox isimli sinek ilacı sıkması ve sinekle beraber ölümü. (İstanbul-Sultanbeyli)

Mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü. (Kocaeli)

Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri. (Konya)

Nüfus sayımı nedeniyle kendisinden başka kimsenin bulunmadığı yolda (üstelik de otoban) sayım görevlisinin bariyerlere çarparak ölümü(Tem Otoyolu-Gebze)

Karabük demir-çelik fabrikasında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigratlık fırından sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi. (Karabük)

Tıraş olurken berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta rahmetlik oluşu.(Erzurum)

Bir vatandaşın yatağındaki tahtakurusunu öldürmek için yaptığı ilaçlamadan sonra uykuya dalınca tahatakurularıyla birlikte zehirlenmesi. (Bodrum-Yalıkavak)

Bir lunaparkta iki kafadar gecebekçisinin uçan sandalyeye binip çalıştırmaları ve durduracak kimse olmayınca inemeyip sabaha kadar kusarak hayatlarını kaybetmeleri.(Göztepe)

Arkadaşlarıyla iddiaya tutuşup kafasıyla mermer bloğu kırmaya çalışan medyatik karatecinin mermer yerine kafasını kırarak beyin travması sonucu ölmesi.(İstenbul-Esenler)

...mystery...

hahaha hiç bu tip şeylere gülmek istemem gülmektende hoşlanmam ama kendimi tutamıyorum nedense... yaril:)
ne garip insanlar var insan sineği öldürmek için ağzına sinek ilacı sıkarmı yaaa :P

Gülseminnn

Karabük demir-çelik fabrikasında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigratlık fırından sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi. (Karabük)

valla ne yalan diyim su secenege nedense icim sizladi uzuldum  :(   :(

yazik ya demek bir sigara icmek icin neleri göze almis ufff tüglerim diken diken oldu

demek bu kaar lanet biseymis bu melet ufff  tickoff:)

esma 41

Ben buradaki yazilanlara inanmiyorum nedense.
Tamam buna benzer olaylar mutlaka olmustur,belkide
birkac tanesi gercektir ,yasanmis olaylardir.
Bana göre bu yazida hafif  istihza /alay var.
Tabi bunlar benim düsüncelerim....

>>>>>    Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri. (Konya) <<<<<<<

Selam verdiklerini nerden  biliyorlar.... peki?
Yol virajli diye kaza oldu  demiyorlarda ...selam verdikleri icin carpisarak ölüyorlarmis.
Bunlar hep duygu sömürüsü- yazilar baska bisey degil.Bu olay gercek olsa bile
daha cok dramatize etmek icin böyle ekler yapiyorlar iste.
Resmen insanlara duygu sömüsürü ...bizim insanlarda cok duygusal olduklari icin
inaniyorlar iste.

<<<<Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına sheltox isimli sinek ilacı sıkması ve sinekle beraber ölümü. (İstanbul-Sultanbeyli)<<<<<<<<<<<<<<<

Ya buna ne demeli ,resmen alay geciyorlar.
Böyle birsey olduysa bile (hic sanmiyorum)
bunu paylasmak cok aciz birsey ...
Insanlar baska insanin acisindan pay cikaritp
biz gülelim  ve eglenelim diye o insana karsi
saygisizlik yapiyorlar;üstellik ölmüs olan  birisine.

Yazilanlarin coguna örnek verebilirim ... ama degmez bence.

Saygilar ....

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 13, 2008, 04:07:24 ÖS
Ben buradaki yazilanlara inanmiyorum nedense.
Tamam buna benzer olaylar mutlaka olmustur,belkide
birkac tanesi gercektir ,yasanmis olaylardir.
Bana göre bu yazida hafif  istihza /alay var.
Tabi bunlar benim düsüncelerim....

>>>>>    Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri. (Konya) <<<<<<<

Selam verdiklerini nerden  biliyorlar.... peki?
Yol virajli diye kaza oldu  demiyorlarda ...selam verdikleri icin carpisarak ölüyorlarmis.
Bunlar hep duygu sömürüsü- yazilar baska bisey degil.Bu olay gercek olsa bile
daha cok dramatize etmek icin böyle ekler yapiyorlar iste.
Resmen insanlara duygu sömüsürü ...bizim insanlarda cok duygusal olduklari icin
inaniyorlar iste.

bu haberlerde alay edilmiş diyosunuz nerden biliyolar selamlaştıklarını diyosunuz belki motorda yanların bir yolcu daha varmışdır demi ölmeyen ne dersiniz.....neden alay olsun olamazmı yani insanlarımız duygusal nede olsa inanırlar demişsiniz neden insanların duygusal olması kötümü yani duygusallığın yanlış bir şey olduğunu düşünür gibisiniz...

<<<<Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına sheltox isimli sinek ilacı sıkması ve sinekle beraber ölümü. (İstanbul-Sultanbeyli)<<<<<<<<<<<<<<<

Ya buna ne demeli ,resmen alay geciyorlar.
Böyle birsey olduysa bile (hic sanmiyorum)
bunu paylasmak cok aciz birsey ...
Insanlar baska insanin acisindan pay cikaritp
biz gülelim  ve eglenelim diye o insana karsi
saygisizlik yapiyorlar;üstellik ölmüs olan  birisine.

şimdi bu okuyupta neden gülelimki bunu nerden çıkardınız anlayamadım....sanki paylaşım yapılmış sonunada ben gülmüşüm neden böyle düşünceniz var...

Yazilanlarin coguna örnek verebilirim ... ama degmez bence.    herkezin kendi aklı fikri kendine yeter insanlar neyin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu bence iyi bilirler....

Saygilar ....

saaygılar....

esma 41

Yakamozlu gece ben seni degil "alniti yazilari "elestiriyorum.
Ama seninle burada bunun tartismasini yapmicam.

Ben bu Konu hakkinda düsüncelerimi yazdim ,sende aynisi yaptin.
Ve olay bitmistir .. bukadar basit.

Bizimle bir Konu paylasiyorsun ama "alinti yaziya" elestiri yapinca buna
katlanamiyorsun.

Size "insanlarin düsüncelerine karsi biraz daha sakin tavir göstermenizi  "tavsiye ediyorum.

Bakin ayni benim gibi ....  ya:) :
)

yakamozlu_gece

sizin ben öryargılı olmanıza kızıyorum yok nerden biliyolarmış selamlaşdıklarını yalan diyosunuz...belki doğrudur neden bilmeden yargılıyosunuz ......veya yalan olabilir emin değilim deyin mesela.....

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 07:56:01 ÖS
sizin ben öryargılı olmanıza kızıyorum yok nerden biliyolarmış selamlaşdıklarını yalan diyosunuz...belki doğrudur neden bilmeden yargılıyosunuz ......veya yalan olabilir emin değilim deyin mesela.....

Yakamozlu belki diye birsey yok .
Benim dogruyu bilmedigim kadar sizde bilmiyorsunuz.
Onun icin belki diyemezsiniz... bende belki diyebilirim.

Ama yanlis olur....

Ben kimseyi yargilamiyorum yakamozlu ... ne haddime bunu benim terbiyem müsade etmez birkere.

Ama inanin siz herseyi anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz .
onun icin sizinle bu Konu hakkinda bir düzeye gelemicegimizi anladim.
Ben kapatiyorum Konuyu ....

Ama bir daha yazmak istiyorum .....

Lütfen herkesin düsüncelerine biraz  daya saygili olalim.
Sen burada "kiyameti " koparsan bile ....fikrim degismeyecektir.
Cünkü bence benim düsüncem dogrudur... sencede senin düsüncen.
Veee ben sizin düsüncenize saygi duyuyorum.  ;)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 13, 2008, 08:06:04 ÖS
Yakamozlu belki diye birsey yok .
Benim dogruyu bilmedigim kadar sizde bilmiyorsunuz.
Onun icin belki diyemezsiniz... bende belki diyebilirim.

Ama yanlis olur....

Ben kimseyi yargilamiyorum yakamozlu ... ne haddime bunu benim terbiyem müsade etmez birkere.

Ama inanin siz herseyi anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz .
onun icin sizinle bu Konu hakkinda bir düzeye gelemicegimizi anladim.
Ben kapatiyorum Konuyu ....

Ama bir daha yazmak istiyorum .....

Lütfen herkesin düsüncelerine biraz  daya saygili olalim.
Sen burada "kiyameti " koparsan bile ....fikrim degismeyecektir. sizden isteneni verin siz yeter bu esma hanım doğru olup olmadığını sorarsak cevap verirsiniz teşekkürler...
Cünkü bence benim düsüncem dogrudur... sencede senin düsüncen.
Veee ben sizin düsüncenize saygi duyuyorum.  ;)

esma 41

Maalesef birsey anlamadim. ....üzügünüm.

Ben bu Konuyu burada noktaliyorum.

Aynisini sizede tavsiye ediyorum .

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 13, 2008, 08:30:24 ÖS
Maalesef birsey anlamadim. ....üzügünüm.

Ben bu Konuyu burada noktaliyorum.

Aynisini sizede tavsiye ediyorum .

anlayan anlar.....teşekkürler

jentzsch

Ya arkadaslar gereksiz tartismalara girmeyin yaw.Oructan heralde..Insan biraz asabiyet olyor.Olr böyle seyler..  ;)  Bu arada bende su kürekle vurma olayina pek inanmadim..  :-X