Arkadaşlık sayın kaç?--> çok ilginç ama gerçekten doğru çıkıyor galiba..

Başlatan ...mystery..., Eylül 13, 2008, 11:16:17 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bir kağıda ismini yaz ve aşağıdaki tabloya bakarak,ismindeki her harfe karşılık gelen sayıyı bul.şimdi de,bu sayıları topla ve tek basamaklı bir sayı elde edene kadar toplamaya devam et.Elde edeceğin sayı,senin arkadaşlık sayın..

İşte tablo!!(biraz klasik oldu ama.. ;D )

a-z-p-ı ==> 1 puan
b-r-i    ==> 2 puan
s-c-j   ==> 3 puan
k-ş-ç  ==> 4 puan
t-d-l   ==> 5 puan
e-m-u ==> 6 puan
ü-n-f  ==> 7 puan
v-o-g  ==> 8 puan
h-ö-y  ==> 9 puan

anlamayanlar için örnek veriyim mesela Gizem (benim adım ;D )

G-İ-Z-E-M ===> 8+2+1+6+6 = 23 ===> 2+3= 5     işte 5 benim arkadaşlık sayım.. sanırım anladınız şimdi açıklamalar ;D

1=Arkadaşlarınla birlikte takılmaya ve kıkırdaşmaya bayılıyorsun.Sana göre arkadaşlığın en güzel yanı,eğlenceli olması.. :)
2=Öyle iyi bir dinleyicisin ki,arkadaşların ne zaman tavsiyeye ihityaç duysalar,soluğu senin yanında alıyorlar. :-\
3=Arkadaş canlısı birisin ve yeni insanlarla tanışmakta hiç zorlanmıyorsun. dance:)
4=Bazen utangaçlaşabilsende,dostların seni iyi tanıyor ve gerçekten çok seviyorlar. utanan:)
5=Öyle neşeli,eğlenceli ve kıpır kıpır birisinki,herkes senin arkadaşın olmak istiyor. (işte ben öyle dedi en iyi arkadaşım ben böyleymişim bende kendime benzettim hiç susmam o açıdan kıpır kıpırımdır ellerim kollarım oynar genelde ;D ) yuppi:)
6= Çok açık sözlü ve güvenilir birisin.Arkadaşların, en önemli sırlarını bile sana rahatlıkla açabiliyorlar. okey:)
7=Sessiz sakin,ama cana yakın birisin;bu da, seni arkadaşlarının gözünde vazgeçilmez kılıyor.( işte buda en iyi arkadaşım yani dilara o da eşittir forumdaki adıyla=dielosch ;D ) alkis:)
8=Kendine güvenin ve yaşam sevgin sayesinde,girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekiyorsun. hiihi:)
9=Keyifli organizasyonlar düzenlemek,tam sana göre!En müthiş pijama partileri senden soruluyor. yaril:)

VEEEEE BİTTİ.... :'(

fevziş

benim arkadaşlık sayım 7 çıktı

sessiz sakin.ama cana yakın birisin buda seni arkadaşlarının gözünde vazgeçilmez kılıyor yuppi:) alkis:)

talay68

...mystery...

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 14, 2008, 03:07:09 ÖS
benimki de 9
ben neymişim be... kur;)

gerçekten öylemisiniz?? merak ettim eğer öyleyse çok eğlenceli birisiniz bence ;D

talay68

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 19, 2008, 08:55:45 ÖS
gerçekten öylemisiniz?? merak ettim eğer öyleyse çok eğlenceli birisiniz bence ;D
valla bilmiyorum aslında  7
bana daha uygun...

...mystery...

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 19, 2008, 09:09:09 ÖS
valla bilmiyorum aslında  7
bana daha uygun...

bilmem olabilir...neyse biz çıkana bakalım bence öyle olun bende bazen sessiz sakin olurum ama çok sıkılırım kendimden bile...eğlenceli olmak en iyisi sizde öyle olun benim tavsiyem...(ben bu aralar saçmalıyorum bana saçma geldi yazdıklarım ama kendimi yazmaktan alıkoyamıyorum isterseniz yazdıklarımı dikkate almayabilirsiniz... ;D )

talay68

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 19, 2008, 09:22:24 ÖS
bilmem olabilir...neyse biz çıkana bakalım bence öyle olun bende bazen sessiz sakin olurum ama çok sıkılırım kendimden bile...eğlenceli olmak en iyisi sizde öyle olun benim tavsiyem...(ben bu aralar saçmalıyorum bana saçma geldi yazdıklarım ama kendimi yazmaktan alıkoyamıyorum isterseniz yazdıklarımı dikkate almayabilirsiniz... ;D )
yok önemli degil sınavlar başladıysa ondan kaynaklanıyor olabilir durumunuz
ögrenci oldugunuzu hatırlıyorum sanki...

...mystery...

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 19, 2008, 09:26:13 ÖS
yok önemli degil sınavlar başladıysa ondan kaynaklanıyor olabilir durumunuz
ögrenci oldugunuzu hatırlıyorum sanki...

evet öğrenciyim ama sınavlar başlamadı başlamaması için dua ediyorum ama ne yazıkki bayramdan sonra sınav yağmuruna tutulucaz ilk sınavlardan hep korkmuşumdur bide yeni okul olunca hiçbir hocayı tanımıyorum sorularını bilmiyorum 2 kat korku oldu.. :o

talay68

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 19, 2008, 09:49:48 ÖS
evet öğrenciyim ama sınavlar başlamadı başlamaması için dua ediyorum ama ne yazıkki bayramdan sonra sınav yağmuruna tutulucaz ilk sınavlardan hep korkmuşumdur bide yeni okul olunca hiçbir hocayı tanımıyorum sorularını bilmiyorum 2 kat korku oldu.. :o
korkma arkadaşlık sayın yüksekse hocalarla da arkadaş olursun merak etme !

...mystery...

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 19, 2008, 09:59:00 ÖS
korkma arkadaşlık sayın yüksekse hocalarla da arkadaş olursun merak etme !
okul küçük koridorlar dar 350 kişi fln okul mevcudu..aile gibi...arkadaş olmak zor olmıcak hocalarla ;D