masum istatistik !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 15, 2008, 03:44:31 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Almanya'da 70 bin Sağlık Kurumu... 8 bin kilise,

Fransa'da 60 bin sağlık kurumu... 9 bin kilise

Türkiye'de 7 bin sağlık kurumu... 77 bin cami

Onlar tahsilli ve sağlıklı olarak yaşayacaklar ama gavur olacaklar halbuki biz cahil ama dini bütün olarak ölüp cennete gideceğiz. Zaten bu dünya geçici, hiç bir şeyi dert etmeye değmez.
Boşu boşuna eğitime niye para harcayalım, nasıl olsa ölünce bir işe yaramayacak bu bilgiler.
Eh hastane dersen, boşu boşuna ölümünü, yani cennete gitmeyi geciktirmenin anlamı ne ?
En iyisi o paraları okul, hastane falan gibi gereksiz yerlere harcayıp çarçur etmek yerine cami yapımına harcayıp daha çok müslümanı gönderelim cennete.
Orada seçim olursa biz kazanırız. Varsın bizi AB 'ye almasınlar, biz de onları cennete almayız.(!)

alıntı

SEVGI-40

almasinlar tabi ben hic istemiyorum ztn

...mystery...

gerçekten çok masummuş... ::) en son cümleye ister istemez güldüm cami olmasına bişey demiyorum demem diyememde zaten isterlerse milyarlarca yapsınlar ki bi ülkede ibadet yerleri olmalı ama o sağlık kurumu sayısı ne yaa...alttaki yazıyada güldüm çok iyi dalga geçmişler ama dalga geçilmemesi gereken ciddi bi konu bu ::) çok teşekkürler.. :)

SELİN

((((((YORUMSUZ)))))))

::) ::) ::) ::) ::) ::)         

((((((YORUMSUZ)))))))

KelebekGibi

Camilerin coklugu tabiki cok güzel yalniz bunlari kiyaslamakta bence yanlis aslinda. Saglik kurumuda geregince yaptirilmali mutlaka! Ama bu demek degildirki cami yapimi azalip saglik kurumu yaptirilsin. Yani ikisi tamamen farkli kurumlar.
Yorum komikti :)
Umarim sagliga daha fazla önem verilir.
Hastaliklar almis basini gidiyor zaten, devir hastalik devri oldu.
Allah sagliktan ayirmasin, ölürken bile saglikli ölmek iyi olur sanirim :)

fevziş

cami lerimizin bu kadar çok olması sevindirici ama sağlık kurumların azlığıda üzücü gerçekten  :embarassed:

onurserbetli

cennet cennet dedikleri
birkaç köşkle birkaç huri
isteyene ver onları
bana seni gerek seni

Yunus Emre

onurserbetli

türkiye AB ye girerse battığımızın remi ilanıdır...

...mystery...

onurserbetli

oradaki yaşam buraya göre daha pahalı...

khoLpa$aLı

Almanyada yasam Tr ye bakarak daha ucuz bile...

onurserbetli

en basit örnek olarak tr de bir paket sigara 5 ytl almanyada 5 euro yani iki katına yakın...

yakamozlu_gece

almanya ucuz evet türkiyeye göre...

...mystery...

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 26, 2008, 12:02:55 ÖS
oradaki yaşam buraya göre daha pahalı...

hmmm... anladım ben böyle düşünmemiştim ;D

dielosch

bence ikiside olmalı hem hastahane okul hem de camiler...hepsi gerekli eğer böyle düşnürsek yaşamanın ne anlamı kalır ki :S biz o zaman ilk çağa dönelim ... bence avrupa birliğine girmek iyi o zaman serbest dolaşım olacak ve uğraşmıyacağız.Bu da Almanya'ya gidebilmek için ( daha basit ) çok güzel bir hak olacak

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 26, 2008, 10:14:20 ÖS
bence ikiside olmalı hem hastahane okul hem de camiler...hepsi gerekli eğer böyle düşnürsek yaşamanın ne anlamı kalır ki :S biz o zaman ilk çağa dönelim ... bence avrupa birliğine girmek iyi o zaman serbest dolaşım olacak ve uğraşmıyacağız.Bu da Almanya'ya gidebilmek için ( daha basit ) çok güzel bir hak olacak

bende serbest dolaşım olucak diye düşünerek neden battığımızın göstergesi olduğunu anlamamıştım ama bi bakıma pahalı olmasıda kötü neyse cümle kuramadım...kısaca hem iyi hemde kötü olur :) 

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: onurserbetli - Eylül 26, 2008, 02:27:25 ÖSen basit örnek olarak tr de bir paket sigara 5 ytl Almanyada 5 euro yani iki katına yakın...

:) güzel düşünce