???NedeN Bu Nick???

Başlatan _VeRa_, Eylül 15, 2008, 03:17:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_VeRa_

Nicklerimiz bir şekilde bizi anlatıyordur.
Seçtiğimiz nicklerin anlamlarını ve neden seçtiğimizi bu başlık altında paylaşalım mı ;)
Önce ben başlayayım...
Vera ; unutulmuş bir sünnettir :'( Haramlardan kaçınan ve şüpheli şeylerden uzak duran demektir.
Seçmemin nedeni ise anlamının güzelliği...
Aynı zamanda söylenişi çok hoşuma gidiyor.Ben bu yüzden seçtim.

PeKi Ya SeN??? :)
[/b]

mucizemsin

Sevdigim bir arjantin dizisinin basrol oyuncusunun adinin anlami benim takma adim cok seviyorum bu nicki.Bu arada sagol paylasimlarin icin _VeRa_.

_VeRa_

dielosch

benimkisi okunduunda birazcık diloş gibi oluo die yazdm tam oluomu bilmiyorum ama napıyım yani die => di  losch => loş diloş :D adım dilara ve de ne bilim almanca sitesine iyi olur diye düşündüm birde hoşuma gitti aniden aklıma geldi ve yazdım :D

_VeRa_

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 07, 2008, 10:18:26 ÖS
benimkisi okunduunda birazcık diloş gibi oluo die yazdm tam oluomu bilmiyorum ama napıyım yani die => di  losch => loş diloş :D adım dilara ve de ne bilim almanca sitesine iyi olur diye düşündüm birde hoşuma gitti aniden aklıma geldi ve yazdım :D

Kulağa hoş geliyor ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 07, 2008, 10:18:26 ÖS
yaratıcı arkadaşım benim kur;) benim adımda gizem mystery de adımın ingilizcesi neden almancası değil işte onu hiç bilmiyorum aslında almancası daha güzel "das Geheimnis" ama o zaman aklıma gelmedi almancasını yazmak neyse bi kere yazmış bulundum.. :(

emosh

emosh / 3m0sh / Dengesiz_Style / arsiz_rapci ......diye sürüppppp giden nickler arasından en kolayı olduğu iiçn seçtimmmm :)

_VeRa_

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 08, 2008, 05:50:38 ÖS
yaratıcı arkadaşım benim kur;) benim adımda gizem mystery de adımın ingilizcesi neden almancası değil işte onu hiç bilmiyorum aslında almancası daha güzel "das Geheimnis" ama o zaman aklıma gelmedi almancasını yazmak neyse bi kere yazmış bulundum.. :(
The Mystery of almancax... ;)

...mystery...

onurserbetli

bütün nickleri aldınız bize  bişey kalmadı:D