yalanci dostluklar(hayatta kimseye güvenmiyceksin isde)

Başlatan SEVGI-40, Eylül 16, 2008, 12:23:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

...mystery...

...mystery...

evet çok düşmüyo ama bana sanırım 1 tane düştü... alkis:)  hep böyle diyorum sonra anlıyorum benim dostum olmadıklarını ve çok üzülüyorum.... :-[ :-[ o yüzden herkese hemen dostum diyemiyorum... :-\ demicemde bundan sonra... ya:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 22, 2009, 11:34:12 ÖÖ
çok nadir olsada evet var... :angel: ya:)

Var olmazmi Sadece biraz fedakarlik, biraz anlayis, birazdan fazla Sevmek gerekiyo hatta bazen kendinden önce düsünmek
sanirim gercekten Dostlugu paylasmanin bir kac ipuclari . ;)
Ne dersiniz ?
 okey:)

...mystery...

kesinlikle gece ablacım... okey:) fedakarlık ve anlayış kolayda sanırım dost olmanın en önemli ipucu son söylediğin

birazdan fazla Sevmek gerekiyo hatta bazen kendinden önce düsünmek

çünkü çoğu kişi başkalarını kendinden önce düşünmüyo ve bu yüzden gerçek dostluklar ve dostlar çok çok az... :embarassed:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 22, 2009, 11:39:51 ÖÖ
kesinlikle gece ablacım... okey:) fedakarlık ve anlayış kolayda sanırım dost olmanın en önemli ipucu son söylediğin

birazdan fazla Sevmek gerekiyo hatta bazen kendinden önce düsünmek

çünkü çoğu kişi başkalarını kendinden önce düşünmüyo ve bu yüzden gerçek dostluklar ve dostlar çok çok az... :embarassed:

Bir sir daha canim baskalarini bosver,
dostunda olsa onun ne düsündügü yada yaptigi degil senin ne düsündügün yada yaptigin önemli  ;)

okey:) okey:) okey:)

SEVGI-40

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 21, 2009, 05:07:30 ÖS
bende senin gibi diyodum nilsenam ya ama dogru insani bulmak gerekiyomus inanmak icin dostluga hatta bu konuyu da inanmadigim icin acmisdim ama inaniyorumki simdi gercek dostluk vardir benim öyle bir dostum varki onun icin ölürüm ben önemli olan dogru insani bulmakmis :-* :-* :-*

--> Ben gercek dostluga hep inandim, ve hep inanirdim ki öyle birisi var. Gercekten de inandigim gibi oldu. Benim de ugrunda canimi bir salise düsünmeden verebilecegim gercek bir dostum var. :-* :-* :-*

O benim Canyoldaşım! alkis:) alkis:) alkis:) :-* :-* :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 23, 2009, 04:08:00 ÖS
--> Ben gercek dostluga hep inandim, ve hep inanirdim ki öyle birisi var. Gercekten de inandigim gibi oldu. Benim de ugrunda canimi bir salise düsünmeden verebilecegim gercek bir dostum var. :-* :-* :-*

O benim Canyoldaşım! alkis:) alkis:) alkis:) :-* :-* :-* :-*
;D ;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 04:21:58 ÖS
Bir sir daha canim baskalarini bosver,
dostunda olsa onun ne düsündügü yada yaptigi degil senin ne düsündügün yada yaptigin önemli  ;)

okey:) okey:) okey:)
aaa ben bunu yeni gördüm heralde 2-3 gündür ruh gibi dolaştığım için olabilir.... utanan:)

bu arada gece ablacım her zamanki gibi yine çok çok haklısın... :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 06:23:36 ÖS
aaa ben bunu yeni gördüm heralde 2-3 gündür ruh gibi dolaştığım için olabilir.... utanan:)

bu arada gece ablacım her zamanki gibi yine çok çok haklısın... :-* :-*

:-* :-* :-* okey:)

...mystery...

keyfiz

insanın dostu olması gibi bir gücü olabilirmi gerçek dostlar güç verir insana ve ayakta tutar

zeytin

birisine dost dersin süpriz yaparsın o biriside seni biri için seni kırar ve kocaman bir kafede tek başına kalırsın tabiki öbür arkadaşlarda aynı angry:) angry:)