yalanci dostluklar(hayatta kimseye güvenmiyceksin isde)

Başlatan SEVGI-40, Eylül 16, 2008, 12:23:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

dostun olur canin cigerindir.herseyi paylasirsin ama  bi bakmiisinki o ya evlenmis ya sevgilisi olmus seni unutmustur bile ne arar eskisi gibi ne sorar derdini bile dinlemez sevgilisine zaman ayiracak yaa sana ayirmak bile istemez.
malesef benim basima da böyle dostlar düstü.artik dostlara dostluklara inanmiyorum.ben evlendim kimseyi unutmadim hep peslerinde kosusturan ben oldum ama onlar ilk firsatta unutuverdi.canim dedigim beni hic unutmaz dedigim dostum bacim kardesim dedigim dostlar yok oldu nedense  tickoff:)

:-\ :-\ :'(

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 26, 2009, 12:25:30 ÖÖ
dostun olur canin cigerindir.herseyi paylasirsin ama  bi bakmiisinki o ya evlenmis ya sevgilisi olmus seni unutmustur bile ne arar eskisi gibi ne sorar derdini bile dinlemez sevgilisine zaman ayiracak yaa sana ayirmak bile istemez.
malesef benim basima da böyle dostlar düstü.artik dostlara dostluklara inanmiyorum.ben evlendim kimseyi unutmadim hep peslerinde kosusturan ben oldum ama onlar ilk firsatta unutuverdi.canim dedigim beni hic unutmaz dedigim dostum bacim kardesim dedigim dostlar yok oldu nedense  tickoff:) tickoff:)
aynen öyle bende  okey:) ben baba mesleğinden dolayı çok yer gezdim çok insan ve arkadaş tanıdım hep bierden giderken söz verdiğimiz arkadaşların dostlarım hatta kardeş dediğim insanlar artık telefonlarıma cğrı bile atmaz oldular biz var zannediyoruz dostluklar ama asıl olan hiç dostumuz yokmuş dost zannettiklerimiz aslında arkadaş bile değillermişş çok üzücü bir durum :embarassed: :embarassed: :embarassed:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 26, 2009, 12:29:10 ÖÖ
aynen öyle bende  okey:) ben baba mesleğinden dolayı çok yer gezdim çok insan ve arkadaş tanıdım hep bierden giderken söz verdiğimiz arkadaşların dostlarım hatta kardeş dediğim insanlar artık telefonlarıma cğrı bile atmaz oldular biz var zannediyoruz dostluklar ama asıl olan hiç dostumuz yokmuş dost zannettiklerimiz aslında arkadaş bile değillermişş çok üzücü bir durum :embarassed: :embarassed: :embarassed:

okey:) okey:) :cryla: :cryla:

gece

şinasi

''Hatasız dost arayan ,dostsuz kalır''Hz.MEVLANA

Hatasız dost aramayalım arkadaşlar.Dostu artıs- eksisi ile kabul edelim.Acaba biz hatasızmıyız?

zeytin

Ben arkadaşlarıma dostlarıma kardeş dediğim insanlara oldukça nazik ve kibar davranırım.Gerçekten insanları kırmam onların hakkında kötü dahi olsa ne söylerim nede benim yanımda söylenmesini isterim.Bütün bunlar böyleyken ben birbaşkası için konuşmuyorsam neden peki insanlar bizim arkamızdan konuşurlar kii.Ben buna bir anlam veremiyorum.Zaten artık insanları çözmek için uğraşmıycam nasıllarsa ya öyle kabul etcem yada hiç görüşmiycem.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: keyfiz - Ocak 25, 2009, 10:37:42 ÖS
insanın dostu olması gibi bir gücü olabilirmi gerçek dostlar güç verir insana ve ayakta tutar
cok dogru bi söz arkadasim benim dostum olmasaydi simdi ben ayakta olmayacaktim eminim en zor animda nerde olursa olsun yardimama kosan tek insandi iyiki benim dostum o yönden cok sansliyim  :laugh: :laugh: :laugh:

SEVGI-40

malesef benim basima da böyle dostlar düstü.artik dostlara dostluklara inanmiyorum.ben evlendim kimseyi unutmadim hep peslerinde kosusturan ben oldum ama onlar ilk firsatta unutuverdi.canim dedigim beni hic unutmaz dedigim dostum bacim kardesim dedigim dostlar yok oldu nedense  tickoff:) tickoff:)
cok dogru bi söz arkadasim benim dostum olmasaydi simdi ben ayakta olmayacaktim eminim en zor animda nerde olursa olsun yardimama kosan tek insandi iyiki benim dostum o yönden cok sansliyim  :laugh: :laugh: :laugh:
olsun seni hicbizmn unutmuycak hep yaninda olacak ben varim ya ben hep seninleyim bitanem ne olursa olsun hayatima kim girerse girsin senin yerin hep en üsste kimse olamaz orda.bu aralar senin le ilgileniyorum diye kiziyosan cok calisiyorum gerfcekten geri kalan zmnim da doktor hastane geciyo umarim bunlari söylerken beni disinda tutmussundur yoksa cok üzülürüm benim seni hicbizmn birakmiycami cok iyi biliyosun  :cryla: :cryla: :cryla:

SEVGI-40

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 26, 2009, 12:34:14 ÖÖ
:cryla: :cryla: :cryla:
zeytin demekki dogru insani bulamamissin sende gercek dost ucunda ölümde olsa sana ulasir benim öyle NI DOSTUM VAR UGRUMDA UGRUNDA ÖLÜEBILECEGIM BIR KARDESIM DOSTU MVAR OKADAR SANSLI VE MUTLUYMKI BUYÜZDEN ANLATAMAM  :) :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 26, 2009, 10:57:01 ÖS
:cryla: :cryla: angry:)
bunlar benim icindemi gecerliydi yoksa  :'( :'( :'( :'(

nzmn ilgilenmedim senle nezmn sevgi dedinde kosup gelmedim  :'( :'( :'(

zeytin

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 26, 2009, 08:27:12 ÖS
zeytin demekki dogru insani bulamamissin sende gercek dost ucunda ölümde olsa sana ulasir benim öyle NI DOSTUM VAR UGRUMDA UGRUNDA ÖLÜEBILECEGIM BIR KARDESIM DOSTU MVAR OKADAR SANSLI VE MUTLUYMKI BUYÜZDEN ANLATAMAM  :) :)
Yok aslında dostlarım varr zaten insanlara çok güvenmem ama bana dost gibi görünüp daha sonra dostlarını göstermeyen insanlara feryadım

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 27, 2009, 12:08:45 ÖS
Yok aslında dostlarım varr zaten insanlara çok güvenmem ama bana dost gibi görünüp daha sonra dostlarını göstermeyen insanlara feryadım
ozmn haklisin  ;)

şinasi

Zeytinciğim,ben senin baban yaşındayım.Onun için müsaade edrsen ben sana güzel kızım diyeceğim.
   sen dost ile arkadaşı karıştırıyorsun.İnsanın arkadaşı çok olur ama dostu çok azdır.Hatta eskiler insana 1 dost az 2 dost çoktur derler.Dost özüyle dost dediğini bir tutandır.onun için bu kadar içlenme.Seni bazı arkadaşların yanıltmış olabilir.Dostun veya dostların değil.