insan beyninin gücü...!

Başlatan talay68, Eylül 17, 2008, 10:38:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talay68

Polonya'daki Lodz kasabasından çıkan tren, dükkanlara dondurma dağıtır. Görevlilerden ikisi, dondurmaları dükkana taşımak için dondurma
dolabının içine girer. O sırada dolabın kapağı kapanır ve içerde
kalırlar. Dolabın kapağını vururlar ama onları duyan kimse yoktur. Öleceklerini anlarlar ve sürekli kendi kendilerine "Donucaz, donucaz..." diye mırıldanırlar. İçlerinden bir tanesi kağıda "Yavaş yavaş tenimiz donmaya başladı, artık dayanamıyoruz." diye yazı yazar. En sonunda bunlar donucaz diye diye donarak ölürler. O akşam onları orada bir kasabalı bulur ve polise haber verir. Olay yerine gelen polis bunların otopsisini yaparak donarak öldüklerini kamuoyuna açıklar.

AMA DOLAP SABAHTAN BERİ ÇALIşMIYORDUR...

gerçekligi tartışılır.... ???

_VeRa_

Çalışan bir buz dolabına birini koysalar :haha:

ve o insan beyin gücüyle ''çok terledim boğuluyorum '' falan yapsa ::)

aynı olayın,zıddı olurmu ki acaba cofe:)??

Kasus

Ben inanmiyorum buna,biraz üsürler müsürler psikolojik olarak ama ölmezler yav. Insan psikolojisinin gücüne inananlardanim ama bu kadar degil.

talay68

ama gerçek olabilir buna benzer birkaç hikaye daha duymuştum 

hüzün89

duymuştum bunu ama 2 kişi değillerdi sanki neyse herşey olur beyin gücüyle...
birşey daha duymuştum.
iki grup var ikisde aynı hastalığa yaklanmışlar bu iki grubun birine şeker ve moral veriyorlar diğerine de sadece ilaç yalnız şeker verilen hastalar şekeri ilaç sanıyorlar ve iyileceklerine inanıyorlar sonunda şeker verilen hastalar moral sayesinde de kurtuuyorlar diğerlerin durumu gittikçe kötüye gidiyor... buda bir örnek sayılır buna...

yakamozlu_gece

teşekkürler paylaşım için .....

esma 41

Alıntı yapılan: Kasus - Eylül 17, 2008, 11:39:44 ÖÖ
Ben inanmiyorum buna,biraz üsürler müsürler psikolojik olarak ama ölmezler yav. Insan psikolojisinin gücüne inananlardanim ama bu kadar degil.

Kasus yazdiklarina katiliyorum .

jentzsch

esma 41

Alıntı yapılan: hüzün89 - Eylül 17, 2008, 05:21:32 ÖS
duymuştum bunu ama 2 kişi değillerdi sanki neyse herşey olur beyin gücüyle...
birşey daha duymuştum.
iki grup var ikisde aynı hastalığa yaklanmışlar bu iki grubun birine şeker ve moral veriyorlar diğerine de sadece ilaç yalnız şeker verilen hastalar şekeri ilaç sanıyorlar ve iyileceklerine inanıyorlar sonunda şeker verilen hastalar moral sayesinde de kurtuuyorlar diğerlerin durumu gittikçe kötüye gidiyor... buda bir örnek sayılır buna...

Evet böyle birsey bende okumustum .
Bence bir hastaligin en iyi tedavisi moral , bazi hastaliklarda ilactan bile faydali .
Ama üstte örnek  :-\ bilemiyorum daha dogrusu ben hic sanmiyorum .
Kasusun da dedigi gibi "üsürler müsürler psikolojik olarak ama ölmezler yav" .