ARKADAşLAR sizce yalakalık ne demek ???

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 18, 2008, 07:31:38 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Bazıları için 'yalakalık'bir yaşam biçimi olmuştur,onlar 'yalakalık' yaptıklarının farkında bile değildir,bu onların kanına işlemiştir.Büyük ihtimalle bu onların genlerinden geliyor olsa gerek.Ya 'yalakalık'tan hoşlananlara ne demeli onlarda makamı mevkii ne olursa olsun bence aslında çok uyanık kimselerdirki o 'yalakalar'dan sonuna kadar yararlanıp kullanırlar ve onlara ufak tefek menfaatler sağlarlar.Kısaca her iki taraf içinde utanç verici bir durum.

sizinde yorumlarınızı bekliyorum....   cofe:)

esma 41

Bende ömrümde cok yalaka insanlar gördüm , hala dahada görüyorum.
En kötüleride yalakalik ile  hic alakasi olmadigini sanip, baskalarina yalaka diyenlerdir.
ALLAH akil versin ne diyim ....  cofe:)

talay68

en çirkin insan tiplerinden biri bence
birde kendilerini zeki sanmaları yokmu...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: talay68 - Eylül 18, 2008, 07:44:13 ÖS

clap:) alkis:) clap:) alkis:) clap:) alkis:) clap:) alkis:) clap:) alkis:)

talay68

yakamozlu_gece

YaLaKa SaaT modeli size yalakalık yapan bir adam. Sizinle öyle bir ilgileniş var ki.... Eminim bu tarz vakalar hep karşınıza çıkıyordur.. Bilgisayarı açtığınızda günün konumuna göre yapay zekasını kullanarak kendince size her türlü yalakalığı yapıyor..

ya:) ya:)

yakamozlu_gece

daha neler neler anlat anlat bitmez hee bu arada....yarası olan gocunur....kimse yanlış anlamasın beni.....ben sadece paylaşım için düşündüm....  :)

...mystery...

bencede..
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 18, 2008, 07:31:38 ÖS

Büyük ihtimalle bu onların genlerinden geliyor olsa gerek.

bende öyle düşünüyorum 14 yaşındayım ama bu yaşlarda bile çok yalaka olan insanlar gördüm arkadaşlarım arasından o kadar itici geliyorlarki artık bana... :P nefret etme derecesine geldim bile diyebilirim... :-\

Sparta

Adse

Cikari dogrultusunda kisilik ve deger yargilarini degistiren, evrimini tamamlayamamis kisidir.

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 18, 2008, 07:58:23 ÖS
YaLaKa SaaT modeli size yalakalık yapan bir adam. Sizinle öyle bir ilgileniş var ki.... Eminim bu tarz vakalar hep karşınıza çıkıyordur.. Bilgisayarı açtığınızda günün konumuna göre yapay zekasını kullanarak kendince size her türlü yalakalığı yapıyor..

ya:) ya:)

Evet güzel bir alinti olmus .  :)

esma 41

Alıntı yapılan: Adse - Eylül 22, 2008, 10:09:50 ÖS
Cikari dogrultusunda kisilik ve deger yargilarini degistiren, evrimini tamamlayamamis kisidir.

okey:)

mekin2000

yalakalık, yalakaların yaşam tarzıdır. Yalakalar kimlerdir peki? günlük menfaatleri, mevkiyi ve parayı, onurlu ve gururlu bir yaşantıya tercih eden 2 bacaklı bir canlı türüdür.

biz bunları, türkçe kelime anlamı "bit yavrusu" karşılık gelen mukaddes keşimeyle de betimliyoruz.   utanan:)

bunların menfaat ve madde için yapamayacakları şey yoktur. iki yüzlülük, riyakarlık, şerefsizlik gibi sıfatlarıyla yalakalık özelliklerini daha da bir pekiştirirler.

bu tür 2 bacaklıların var olabilmesi ve hayatını idame ettirebilmesi yalakalık potansiyellerinin seviyesiyle orantılı olduğu için gayet tabii haklı olarak daha iyi yaşam standartalrına sahip olabilmek için bu özelliklerini sürekli geliştirirler.

herhangi bir insanı saniyede satarlar, komplekslidirler, ellerinden somut bir iş gelmez. fakat yalakaların varlığından ziyade, kendisine üretim ve katkı adına hiçbir getirisi olamayacak bu canlı türünün süslü boyalı laflarıyla mest olarak onlara hertürlü imkanların kapısını sonuna kadar açan, gerçek anlamda iş yapan, emek veren, üreten personeline sağlamadığı şartları ve toleransı bu 2 bacaklı canlı türüne sağlayan işverenlerin beyin ve zeka yapısıdır bende hep merak konusu uyandıran...

şimdilerde iş ilanlarında sıkça görürsünüz, insan ilişkileri güçlü olan v.s.

yani türkçesi şu:

iki yüzlü yanar döner olan, bir insanın arkasından en ağır küfür ve hakaretleri etse de yüzüne gülen hatta sarılıp öpen, allem edip kallem edip o anki işini görebilmek için ilgili makama çok samimi görüntüler çerçevesinde sevgi gösterilerinde bulunup işi bittikten 5 dk. sonra tanımayan karaktere sahip olan arkadaşlar demek oluyor, çünkü işyerlerinde bu tarz insanlarla dolmuş taşmış durumda, ee işverende biliyor adam gibi adam alsa içerdekilerle anlaşamayacak, ve zaten içerdekiler onu barındırmayacak... o yüzden onların kanından birini almak lazım ki sorun çıkmasın :)  ben 10 senelik iş yaşantımda bu filmden başka bir film seyretmedim şimdiye kadar. :)

gece

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 24, 2008, 02:30:28 ÖÖ
yalakalık, yalakaların yaşam tarzıdır. Yalakalar kimlerdir peki? günlük menfaatleri, mevkiyi ve parayı, onurlu ve gururlu bir yaşantıya tercih eden 2 bacaklı bir canlı türüdür.

biz bunları, Türkçe kelime anlamı "bit yavrusu" karşılık gelen mukaddes keşimeyle de betimliyoruz.   utanan:)

bunların menfaat ve madde için yapamayacakları şey yoktur. iki yüzlülük, riyakarlık, şerefsizlik gibi sıfatlarıyla yalakalık özelliklerini daha da bir pekiştirirler.

bu tür 2 bacaklıların var olabilmesi ve hayatını idame ettirebilmesi yalakalık potansiyellerinin seviyesiyle orantılı olduğu için gayet tabii haklı olarak daha iyi yaşam standartalrına sahip olabilmek için bu özelliklerini sürekli geliştirirler.

herhangi bir insanı saniyede satarlar, komplekslidirler, ellerinden somut bir iş gelmez. fakat yalakaların varlığından ziyade, kendisine üretim ve katkı adına hiçbir getirisi olamayacak bu canlı türünün süslü boyalı laflarıyla mest olarak onlara hertürlü imkanların kapısını sonuna kadar açan, gerçek anlamda iş yapan, emek veren, üreten personeline sağlamadığı şartları ve toleransı bu 2 bacaklı canlı türüne sağlayan işverenlerin beyin ve zeka yapısıdır bende hep merak konusu uyandıran...

şimdilerde iş ilanlarında sıkça görürsünüz, insan ilişkileri güçlü olan v.s.

yani Türkçesi şu:

iki yüzlü yanar döner olan, bir insanın arkasından en ağır küfür ve hakaretleri etse de yüzüne gülen hatta sarılıp öpen, allem edip kallem edip o anki işini görebilmek için ilgili makama çok samimi görüntüler çerçevesinde sevgi gösterilerinde bulunup işi bittikten 5 dk. sonra tanımayan karaktere sahip olan arkadaşlar demek oluyor, çünkü işyerlerinde bu tarz insanlarla dolmuş taşmış durumda, ee işverende biliyor adam gibi adam alsa içerdekilerle anlaşamayacak, ve zaten içerdekiler onu barındırmayacak... o yüzden onların kanından birini almak lazım ki sorun çıkmasın :)  ben 10 senelik iş yaşantımda bu filmden başka bir film seyretmedim şimdiye kadar. :)

SÜPER BIR ANLATIM baska söze gerek yok kesinlikle katiliyorum ... okey:) okey:) okey:) okey:)

mekin2000