Hangi aylık kazanç miktarı sizce "iyi para kazanıyorum" demek için yeterli?

Başlatan mekin2000, Eylül 24, 2008, 11:24:48 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Abartmamak

1000-1500 YTL
0 (0%)
1501-2000 YTL
4 (44.4%)
2001-3000 YTL
4 (44.4%)
3001-5000 YTL
1 (11.1%)
5000 YTL den daha fazla
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 8

Oylama kapandı: Ekim 04, 2008, 11:24:48 ÖS

mekin2000

Arkadaşlar,

Gerçekten aylık ne kadar ücret alsanız mutlu olurdunuz? buradaki "mutlu olmak" elbette ki parayla ilgili değil, nice milyonlar kazanıp da iç huzur ve mutluluğa ulaşamamış insanlar biliyoruz. Burada kast edilen makul derecede, uçmadan rahat ve konforlu bir hayat yaşamak içindir. Yanıtlarınızı bekliyorum :)

Kasus

Zaten yazmissin parayla mutlulugun gelmedigini. Zaten 100% mutluluk insan ne durumda olursa olsun haline sükreden meshur bardagin dolu kismini gören insanlarda olur. Yani mutluyum derseniz mutlu sayilirsiniz.

Gel gelelim paraya. Onsuz olmuyor iste maalesef. Simdi aslinda tabiiki 5000 den fazlaya tiklamak isterim. Ama burda bunun yarisini alanlara kazanci iyi diyoruz. Durumuna göre. Giderlerine göre. Normal bir insan ayagini yorganina göre uzatiyor. Bu durumda bende 3000 e yakin alsam iyi kazancim var derdim.

gece

Alıntı yapılan: Kasus - Eylül 24, 2008, 11:51:41 ÖS
Zaten yazmissin parayla mutlulugun gelmedigini. Zaten 100% mutluluk insan ne durumda olursa olsun haline sükreden meshur bardagin dolu kismini gören insanlarda olur. Yani mutluyum derseniz mutlu sayilirsiniz.

Gel gelelim paraya. Onsuz olmuyor iste maalesef. Simdi aslinda tabiiki 5000 den fazlaya tiklamak isterim. Ama burda bunun yarisini alanlara kazanci iyi diyoruz. Durumuna göre. Giderlerine göre. Normal bir insan ayagini yorganina göre uzatiyor. Bu durumda bende 3000 e yakin alsam iyi kazancim var derdim.

Allaha sükür demi ;)
aynen Kasus sana katiliyorum arkadasim  okey:)

onurserbetli

arkadaşlar türkiyede yoksulluk sınırı 3000 ytl ye yakın bi civarda o yüzden bence 3000 ytl ye yakın bir aylık ücret türkiye standartlarında rahat bir yaşam için yeterli ama yinede mutlu olmak için o kadar da gerekli değil sadece araç,sevgi saygı olmadıktan sonra milyarları kazansan ne anlamı var...o kadar cok kazanmıyorum ama çok mutluyum Allahım sana şükürler olsun...

mekin2000

Allah mutluluğunuzu her daim etsin inşAllah, sizin için çok sevindim. ve Allah herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı olabilmeyi nasip etsin inşAllah. Sonuçta 3 günlük dünya...(Amin)

SELİN_24

önce sağlık nasip etsin Rabbim o olmadan hiçbirşey olmuyor çünkü parada pulda gözünüzde değersiz kalıyor.türkiye şartlarında 2500-3000 arası bir gelirim olsun isterdim sağlıklı ve mutlu yaşamak için bu para bence ideal.daha fazlasında gözümüz yok Allah  hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin

mekin2000

...mystery...

Alıntı yapılan: Kasus - Eylül 24, 2008, 11:51:41 ÖS

aynen katılıyorum insanlar bu zamanda 2000 küsürlerle geçinirler ama biraz zorlanabilirler bu nedenlede 2000den fazla 3000den az olursa bence gayet iyi bir kazanç.. :D

...mystery...

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Eylül 25, 2008, 02:36:14 ÖS
önce sağlık nasip etsin Rabbim o olmadan hiçbirşey olmuyor çünkü parada pulda gözünüzde değersiz kalıyor.Türkiye şartlarında 2500-3000 arası bir gelirim olsun isterdim sağlıklı ve mutlu yaşamak için bu para bence ideal.daha fazlasında gözümüz yok Allah  hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin

amin... :)

onurserbetli

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 02:27:15 ÖS
Allah mutluluğunuzu her daim etsin inşAllah, sizin için çok sevindim. ve Allah herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı olabilmeyi nasip etsin inşAllah. Sonuçta 3 günlük dünya...(Amin)

tşkler dostum Allah herkesi en az benim kadar mutlu etsin inşAllah...

khoLpa$aLı