Almanca Kündigung yazmak için yardım

Başlatan sgurbet, Eylül 25, 2008, 11:00:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sgurbet

merhaba arkadaslar acil yardima ihtiyacim var yardimci olabilirseniz cok sevinirim
sorunum kündigung yazmaliyim ama nasil yazabilirim bilmiyorum.
sendikaya cikis icin kündigung yazilacak bana örnekler yazarmisiniz
simdiden yardimlariniz icin cok tesekkürler cofe:)

3,14

--> Çok geç fark ettiğim bu Kündigung nereye yazılacak? :-\

EL-TURCO

simdi ne mantigi var bu konuyu hortlatmanin?2008´de acilan bir konu ve üyeye faydasi bile olmayacak artik?sirf yazmak icin yaziyorsun,bos vaktin oldugu belli de bos islerle ugrastigini belli etme bari...

3,14

--> Seni kırmak istemediğim için herhangi bir cevap vermek istemiyorum.

--> Allah rızası için benim canımı sıkma bir daha.

--> Çeşit çeşit Kündigung var. En güzellerini öğrenmeye vesile olmak için vaktimi feda ediyorum El-Turco kardeşim. Senden küçücük bir ricam var. Senin de geldiğin yer, benim de geldiğim yer aynı. Bunu unutma olur mu?

3,14

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Ekim 07, 2012, 08:26:57 ÖÖ
simdi ne mantigi var bu konuyu hortlatmanin?2008´de acilan bir konu ve üyeye faydasi bile olmayacak artik?sirf yazmak icin yaziyorsun,bos vaktin oldugu belli de bos islerle ugrastigini belli etme bari...

--> Beni tanıyan tanır. Sırf mesaj atmış olmak için mesaj atmayacağımı bilir. Ben forumun çok eski bir üyesiyim. Eski arkadaşların hiçbirinin aktif olmaması canımı sıkıyor. Forumu tarayıp eski konuları okuyor, o anları yad ediyorum ve ilginç konuları yüzeye çıkarıyorum. Ben ki Almanca bölümünde asılı kalan hiçbir soruyu es geçmiyordum. Bilenlere sor. Eğer o arkadaşlarım burada olsaydı, benden önce sana cevap verirlerdi, emin ol. Kardeşim diye hitab ediyorum. Karşımdakini övüyor, yüceltiyorum. Seni de kazanmak istediğimi zaten söylemiştim. Arkadaşlarımdan bambaşka tepkiler alırdın. Burada olmayışları belki kuracağımız yeni arkadaşlıklara yol açmıştır. İnşAllah yine gelirler. Gelemezlerse de Allah işlerini hayır etsin.

Kal selametle kardeşim.

3,14

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Ekim 07, 2012, 08:26:57 ÖÖ

--> Son olarak, bu mesajın sahibi düşünmesin diye: ya bir mesaj attım yıllardır hiç cevap yok.
Fakat şimdi düşüneceği nedir? Ya iki sene mesaj atmıştım, cevabını forumdan bulamamıştım da yardımcı olan başka birisi çıkmıştı, fakat bir yardımsever sağ olsun, hâlâ yazıp yazmadığımı soruyor. Ne iyi... Diye düşündüğünde, benim amacım hedefine ulaşmıştır. Hayatımda hep buna çalışıyorum. "İnsanların güzel nazarını kazanmaya"...