En iyi icat !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 26, 2008, 06:27:41 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

arkadaşlar sizce gelmiş geçmiş tüm devirlerin en iyi icadı nedir  ???

ben ELEKTRİK diyorum....

...mystery...

bencede elektrik ;D çünkü TV,bilgisayar,ışık herşey elektrik ;D

lengur

...mystery...

bilmem aslında olabilir ama ben uzun tırnağı severim tabi çok uzun olmamak şartıyla ;D o yüzden tırnak makasıyla pek işim olmaz zaten tırnaklarım bi boya geldikten sonra uzamaz nedense ???

SELİN_24

gerçekten katılıyorum herşey elektriğe bağlı.elektrik kesintisi olduğu zaman elimiz ayağımız bağlanıp kalıyor
acaba elektrik yokken nasıl yaşıyormuş insanlar. iyi ki var yoksa ne olurdu halimiz  okey:) okey:) okey:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: lengur - Eylül 28, 2008, 12:13:39 ÖÖ
Tırnak makası
kop:)  yaril:)  funny:)
valla güldürdün beni Allahta seni güldürsün

lengur

Aynen böyle durumlar için.

Bu arada yazdığımız mesajları değiştirip veya yeni bir şeyler ekliyemiyormuyuz? Yeni farkettim. ???

Adse

Bu konuda bence en iyisi diye bir öngörüde bulunmak dogru olmaz. Cünkü hersey birbirini etkiliyor. Ancak elektrigin en önemli icatlardan birisi oldugu kesindir. Bunun disinda ben Newton ve Einsteinin fizige yaptigi katkilari unutmamak gerektigine inaniyorum. Cunku bir cok seyin temelini aslinda onlar atmislardir ve daha bircok bilim adami. Size bir kitap tavsiye etmek isterim...Dünyayi Degistiren Bes Denklem adinda Tübitak Yayinlarindan bir kitap var. Bi kactane bilim adaminin hayatindan kesitleri anlatiyor.

...mystery...

öfff çok iğrenç.... :o asla öyle bir durumda olmak istemezdim ::)

Adse

Resmi simdi gordumde. tirnak makasindan ote elektrikli testere daha bi uygun bu kadin icin :) o zamanda elektrik gene lazim...demekki elektrik gercektende onemliymis :)

...mystery...

elektrik herşeyde gerekli
1-bi kere ışık etrafını akşam iyi görebilmen için
2-TV
3-bilgisayar
4-elektrikli testere ;D
............................................................ ve daha bir sürü şey ;D

SELİN_24

Alıntı yapılan: lengur - Eylül 28, 2008, 12:20:36 ÖÖ

Bu arada yazdığımız mesajları değiştirip veya yeni bir şeyler ekliyemiyormuyuz? Yeni farkettim. ???

kararımı değiştirdim bencede tırnak makası çok iğrenç böööööööööööööööööö

Sparta

Bence en önemli icat yazı olmalı. Yazı olmasa elektrikte bulunamazdı. Bana biraz kızabilirsiniz ama keşke elektrik hiç bulunmasaydı diyorum.
  Evlerimizde gaz lambaları  , Tv diye bişey yok.  Eve gelince eşimiz ve çocuklarımıza ayrımak için bol bol vakit olurdu.Hayat daha zor olurdu ama , daha dolu olurdu. Giderek rahata alışıyoruz. Herşeyin bir makinası çıkıyor. Ve her çıkan makina aslında bizden birşeyler götürüyor.

esma 41

Alıntı yapılan: lengur - Eylül 28, 2008, 12:20:36 ÖÖ

Benim bildigim kadariyla  :) her konuda bu degisme ve ekleme olayi olmuyor.
Bazi konular da oluyor .... bazilarin da  olmuyor..... ne aciklayici demi?  ;D

Ya mesajimi gönderdikten  sora birsey fark ettim.  :)
Burada da yani bu Konuda mesajlarimizi degistirip  yeni seyler  ekliyebiliyoruz.
Benim su anda  yaptigim gibi ....  ;D

(kirmizi yaziyla yazilan yazi soradan eklenmistir )  ;D

dielosch

ben de elektriğin olmamasından yanayım.Ama şöyle bir düşünüyorum da acaba elektrik olmasaydı biz ( Gizem ve ben ) TH nin farkında olabilicekmiydik.Bazen de işe yarıyormuş he ne dersiniz  utanan:)

ama bütün bu haberleşme dışında elektrik yanlısı değilim.Bence de eve gelince yapıcak hiçbirşey olmayınca eşinle çocuklarınla bol bol vakit geçirirsin.şimdi ise dizi izlemekten vakit kalmıyor.Mesela int. yüzünden :D sağolsun Almancax dan kopamıyorum.Çok güzel bir yer ama herkes herkesi çok az görüyor.Çünkü herkesin bir işi oluyor.Bir de üstüne tv,bilgisayar gibi şeyler eklenince arada baya bir uçurumlar oluşuyor.Ama bu demek değildir ki elektrik olmasın çağa ayak uydurmak lazım  :-\ naparsın...  okey:)

dielosch

çok karışık olmuş ya ben bile yazdığımı zor anladım :-/

Adse

Bircok icat hayati kolaylastirmak adina yapilmaktadir. Tarihte bazilarinin kotu sonuclar dogurdugu ve gelecegimizi risk altinaaldigi dogru ancak insanlar olarak iradeye, dogruyu ayirt edebilme yetenegine sahibiz.O yüzden teknolojiden hayatimizi daha da kolaylastiracak sekilde yararlanip, daha cok birbirimize fayda saglamaliyiz. Konu cok genis ama kullanis amacina gore hersey hayati etkiler. Onlari icat edenlerde bizleriz hangi amaca gore kullanacak olanlarda bizleriz.