Ayakkabı Numaranız ile Yaşınız Arasındaki İlişki

Başlatan ...mystery..., Eylül 29, 2008, 01:09:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Ayakkabı numaranızı  5 ile çarpın.
Cıkan sonuca             50 ekleyin.
Cıkan sonucu             20 ile çarpın.
Cıkan sonuca             1008 ekleyin.
Ve son olarak dogum yılınızı cıkarın.

İlk iki rakam ayakkabı  numaranız, son iki rakam yaşınız. ;D

(Alıntı)

Doğru mu??? :)

dielosch

:haha: evet :D doğru ama çok  basit bir yöntem :D yinede teşekkürler...

...mystery...

evet çok basit ;D bende eğlence olsun diye ekledim zaten :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 29, 2008, 01:09:11 ÖSAyakkabı numaranızı  5 ile çarpın.
Cıkan sonuca             50 ekleyin.
Cıkan sonucu             20 ile çarpın.
Cıkan sonuca             1008 ekleyin.
Ve son olarak dogum yılınızı cıkarın.

İlk iki rakam ayakkabı  numaranız, son iki rakam yaşınız. ;D

(Alıntı)

Doğru mu??? :)
ya valla dogru ya:) sasurdummmmm okey:)

...mystery...

purjuu

...mystery...

delagur

ya ben yapamdım benim yerime siz yaparmısınız. anlamdım daha doğrusu.ayakkabı numaram40

:(

...mystery...

40x5=200
200+50=250
250x20=5000
5000+1008=6008

6008'dende doğum yılınızı çıkarınca elde ettiğiniz sonucun ilk 2 rakamı ayakkabı numaranız yani 40 son 2 rakamda yaşınız olacak..
doğum yılınızı bilmediğim için sonunu getiremedim... ;D

...mystery...

dielosch

uğraşıyordum sonra bıraktım yaa 7 tane yazılı var ve hasta felan olamam bu hafta ne alaka demeyin ne zaman bir şeyin hilesini bulsam ertesi gün ateşim çıkıyor bir de kocaman bir uçuk  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 15, 2008, 08:55:31 ÖSuğraşıyordum sonra bıraktım yaa 7 tane yazılı var ve hasta felan olamam bu hafta ne alaka demeyin ne zaman bir şeyin hilesini bulsam ertesi gün ateşim çıkıyor bir de kocaman bir uçuk  ;)
hile mi?? ::) sen uğraşma bencede çok... :) kafayı yemeni istemem arkadaşım... :haha:

azeri_pretty

...mystery...