"o" an!! Hayatin icinden Resimler/Videolar

Başlatan esma 41, Ekim 02, 2008, 06:02:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 08:20:59 ÖS
birazdan dilaranın yorumu gelir heralde "ağladım" diye ağlanmıcak gibi değil ama...ben tamamını izlemediğim-izleyemediğim- için ağlamadım ama izlicem sonra...bi kendimi toplamam lazım çünkü o bıraktığım yerdeki görüntü gözümün önünden gitmiyo... :'( :'(

Anladim ...

...mystery...

dielosch

tamamını izledim ve kendi hayatımın ne kadar da değerli olduğunu anladım şu anda huzurluysam rahat bir şekilde bu mesajı gönderiyorsam Allah'a şükretmeliyim ve bunu yapıyorum da teşekkürler Esma Ablacım ağlattın beni ama çok işe yaradı bu ... bu demek değildir ki ben de kendi hayatımda bazı durumlarda üzülmücem niye böyle değil demicem bunlar olucak ama artık bunlar olurken bu insanlar aklıma gelicek ve sanırım kendimi aptal gibi hissedip saçma sapan şeylere kızmayı bırakıcam...Bu hep böyle gidicek...

...mystery...

yok hayır olmuyo yapamıyorum.... :'( en son bakabildiğim yerden sonra bi resme daha baktım ve kalbim çok kötü atıyo.... :'( yapamıyorum.... :( bana tüm bunlar bile yeter yukarıda dilaranın bahsettiklerinin aynısını hissetmeme... :'( ben dışarda-doğru söylüyo olsun olmasın- kucağında bebeği dilenen kadınlar için bile üzülürm bunu kaldıramıyorum.... :(

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 08:28:18 ÖS
tamamını izledim ve kendi hayatımın ne kadar da değerli olduğunu anladım şu anda huzurluysam rahat bir şekilde bu mesajı gönderiyorsam Allah'a şükretmeliyim ve bunu yapıyorum da teşekkürler Esma Ablacım ağlattın beni ama çok işe yaradı bu ... bu demek değildir ki ben de kendi hayatımda bazı durumlarda üzülmücem niye böyle değil demicem bunlar olucak ama artık bunlar olurken bu insanlar aklıma gelicek ve sanırım kendimi aptal gibi hissedip saçma sapan şeylere kızmayı bırakıcam...Bu hep böyle gidicek...

Bu dogru  ve ciddi  yorumun icin tesekkür ederim.
Sanirim Videodaki mesaj yerini bulmus.

Tesekkür ederim ...  :)

...mystery...

biliyorum bahsettiğim şeyle bu aynı değil ama yapamıyorum çok kötü oldum yaa.... :'(

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 08:34:07 ÖS
yok hayır olmuyo yapamıyorum.... :'( en son bakabildiğim yerden sonra bi resme daha baktım ve kalbim çok kötü atıyo.... :'( yapamıyorum.... :( bana tüm bunlar bile yeter yukarıda dilaranın bahsettiklerinin aynısını hissetmeme... :'( ben dışarda-doğru söylüyo olsun olmasın- kucağında bebeği dilenen kadınlar için bile üzülürm bunu kaldıramıyorum.... :(

Tamam Mystery kendini zorlama zaten.

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 29, 2008, 08:34:18 ÖS
Bu dogru  ve ciddi  yorumun icin tesekkür ederim.
Sanirim Videodaki mesaj yerini bulmus.

Tesekkür ederim ...  :)

bu arada +5 beiträge ara ara veririm çok sağol yine  :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 08:44:51 ÖS
bu arada +5 beiträge ara ara veririm çok sağol yine  :angel:
cömert arkadaşım benim :haha: gurur duyuyorum seninle... alkis:)

esma 41

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 08:46:53 ÖS
cömert arkadaşım benim :haha: gurur duyuyorum seninle... alkis:)

;) kimin arkadaşıyım  :-* neyse konu uzamasın biraz kendime geldim  :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 29, 2008, 08:52:43 ÖS
;) kimin arkadaşıyım  :-* neyse konu uzamasın biraz kendime geldim  :-\
ben cömertmiyim hiç farketmemişim gerçekte öyleyimde burda değilim heralde... :haha:
bende geldim kendime azıcık... ;)

hadi bari bu konuşmanın üstüne bi +5 te ben veriyim... yaril:)

dielosch

...mystery...

Aşil

tesekkürler paylasim ve duyarliligin icin....

esma 41