Siz de bu maillerden bıktıysanız buyrun bakın derim...

Başlatan dielosch, Ekim 04, 2008, 07:17:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Birçoğumuz bu maillerden bıkmışızdır.Ben de bıktım bu mail bana önceden gelmişti.Ama artık bu işlerin tel.ede düştüğünü görünce dayanamayıp yazıyım dedim.Geçen gün bir arkadaş( adı bende saklı )mesaj attı.Yine böyle saçma sapan bir şey...Yok 1 yaşındayım da bu mesajı 10 kişiye göndermezsen gece gelip seni öldürcem.Falan felan önce maille oluyordu...şimdi ise telefonla bunu yapan kimse ve yiyen sazan kimse bilmiyorum arkadaşlarımın paraları gidiyor angry:)...Bundan daha önemlisi korkudan tir tir titriyorlar.Yaa bıktım valla bu mesajlardan diyen varsa buraya yorum yazsın.Lütfen çürütelim artık şu saçma şeyleri...Bunu bana kuzenim gönderdi.Bak ne komik diye ama bu mu komik yoksa halimiz mi bilemicem.Siz karar verin cofe:)

İletmezsen ölümü gör :)))))

Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;

Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığı öğrendiğim  kolayı içemez oldum.  :haha:

AİDS virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum. okey:)

Deodorantlar kanser yapıyor diye sayelerinde artık bir domuz gibi kokmaya başladım. hiihi:)

Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum. halayy:)

İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.  :haha:

Çok sevdiğim içkime ilaç koyup beni uyuturlar, organlarımı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde uyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum. :zopa:

Neyim var neyim yoksa satıp hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum. okey:)

Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamaz oldum. :o

Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız. ;)

Msn paralı olacak; Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi. ::)

Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi. 8)

Bir maili forward etmedim, başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı da kaybettim.  ;D

Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma bile tavsiye etmiyorum.  :angel:

Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözlerimin biraz daha bozulduğunu fark ettim.  utanan:)

Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen;
'lütfen okuyunuz', 'çok önemli', 'aman virüse dikkat', 'bilmem kim para dağıtıyor', 'en az beş kişiye yolla', 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et', 'tıkla para yolla, tıkla yardım et', 'bilmemkim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at, haddini bildir', 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul, nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme'ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahede etmiş oldum.  :-\

şİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye göndermezsen;
Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana edecek ve hayatı sana dar edecektir.  :zopa:

Bir Dost...

:haha:

Yorumları Bekliyorum...

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 07:18:10 ÖS
üzgünüm ama bu vardı dilara utanan:)
demekki işe yaramamış :( tühh napalım sileriz sorun olursa ama ya cidden bıktım şu maillerden hiç birşeyden değil silmekten bıktım yaaa :(

...mystery...

:haha: bana artık gelmiyo sanada söyledim yaa yollayan arkadaşa kızdım bi dahada yollamadı :)

Adse

Bu tip mailler bi ara hatsafhadaydi ancak bu aralar gelmiyor ne hikmetse....Hic göndermedigim icin veya cevaplamadigim icin sanirim gönderenler bana göndermiyorlar daha :)

esma 41

Bana hic böyle mailler gelmiyor ?  utanan:)
Acaba Almanya da yasadigim icinmi?  ;D

Ahhh bu türkler yokmu ...  :haha: (son cümle sakaydi simdi birileri gercek sanir ... hemen alinganlik yapar ... ilgi toplamak icin)  ;D

...mystery...

benim gibimi?? :-[ benmi insanları yanlış anlıyorum onalrmı beni anlayamıyorum yada ben kendimi mi ifade edemiyorum...yoksa bugün çokmu alınganım??
bu sorulara cevap verebilicek birisi var mı??

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 10:28:23 ÖS
benim gibimi?? :-[ benmi insanları yanlış anlıyorum onalrmı beni anlayamıyorum yada ben kendimi mi ifade edemiyorum...yoksa bugün çokmu alınganım??
bu sorulara cevap verebilicek birisi var mı??

Sevgili mysetry ,

beni biraz taniyorsan bilirsin ,  yalakaligi ve yagciligi hic sevmem.
Herzaman ve heryerde gercek düsüncemi yazarim, karsimdaki kim olursa olsun.

Ve sana cok samimi yaziyorum simdi.

Üstte yazdigim mesaji yazarken sen aklimin ucundan bile gecmedin.

Ama üzerine alinman normal ... nedenini biliyorsun zaten.

Benim seninle veya baskasi ile bir sorunum olursa herzaman acikca belirtirim merak etme.

Huyum kurusun ....  :)

...mystery...

tanıyorum tanımazmıyım?? o yüzden bu siteye ısındım zaten esma abla ve alınganlığım ve asabiyetimde gitti sanırım en azından öyle hissediyorum

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 10:44:17 ÖS
tanıyorum tanımazmıyım?? o yüzden bu siteye ısındım zaten esma abla ve alınganlığım ve asabiyetimde gitti sanırım en azından öyle hissediyorum

Yani benim yüzümdenmi isindin Foruma ... dogrumu anladim?  ;D
ya:)

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 10:55:35 ÖS
evet doğru anlamışsın esma abla ;D

Bu yazdiklarin yagmi gercekmi ?

Benim icin cok önemli bu (Jentzsch icinde )  :haha:

...mystery...

gerçek... ;D bende yağcılığı sevmem(arada anneme yaparım dergi istediğim zaman mesela bugün bol miktarda yaptım yağcılık sonuç=0 ama devam)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 10:59:04 ÖS
gerçek... ;D bende yağcılığı sevmem(arada anneme yaparım dergi istediğim zaman mesela bugün bol miktarda yaptım yağcılık sonuç=0 ama devam)

O zaman sag olasin ... sevindim bu habere.  :)

...mystery...

:) ama gerçekten ilk siteye üye olduğumda forumda dolandım dolandım senin mesajlarını gördüm esma abla çok eğlenceli geldiniz birden bire ısındım buraya :D

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 11:02:05 ÖS
:) ama gerçekten ilk siteye üye olduğumda forumda dolandım dolandım senin mesajlarını gördüm esma abla çok eğlenceli geldiniz birden bire ısındım buraya :D

utanan:) utanan:)  bu senin icin Mystery yani yazdiklarin icin ... utandim simdi .

Buda ezeli rakibim  :)  jentzsch icin  hiihi:)

Burada yazilanlari iyi oku jentzsch bey...

...mystery...

işte bu şakalaşmalarınız bide bunları çok sevmiştim.. :)