Parmak izinde Allah yazısı "Aslinda herkesin isaret parmaklarinda var"

Başlatan gece, Ekim 11, 2008, 02:10:14 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Parmak izinde Allah yazısı

Polisler parmak izini dikkatli inceleyince gördüklerine inanamadılar. Arapça "Allah" yazısı çok net okunuyordu. İşte o parmak izi;

şırnak Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinın aldıkları parmak izindeki Allah lafzı şaşırttı.

Parmak izi alınan şahısın kimliği bilinmiyor ancak Arapça "Allah" yazısı oldukça net bir şekilde görülüyor.

Alınan bu örnek Emniyet Müdürlüğü'nün duvarına asıldı. Yazıyı gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor.

İşTE O PARMAK İZİ:

INTERNET HABER...

Adse

...mystery...

Alıntı yapılan: Adse - Ekim 11, 2008, 02:29:36 ÖÖ
ben detaylica baktim, bende yok.
:haha: çıplak gözlemi bendede yok gibi ama vardır belkide görememişimdir küçük ondan heralde ;D

Adse

Parmak izlerim gözle yakindan bakilinca görülecek kadar net, ayrica gözlerimde iyi görüyor.

...mystery...

yok ben öyle demek istemedim benim parmaklarım küçük ben göremedim ondan söyledim bide resimde kalın çizgiler ondan utanan:)

Adse

Bu degilde eskiden bi detaya dikkat ederdim ellerin parmaklarini acip ic ice gecirince avuc icerisinde latince harflerle sanki ALLAH yaziyor gibi, daha dogrusu ALLA net gozukuyor H ise sag elin kenarinda kaliyor gibi...Ancak bir arkadasim el icindeki belirgin cizgilerin birisi aracpa 81 digeri de 18 rakamina tekabül edip ikisinin toplaminin 99 oldugunu iletmisti. Gercekligini arastirmamistim, simdi hatirladim. Bu konuda bilgisi yada baska bir görüsü olan arkadaslar varmi acaba ?

Adse

Bu rada 99 rakami ALLAH in 99 adina isaret ediyor denmisti bana, bunu da belirteyim.