Mutlu olmayı,sevmeyi,hatırlamayı herşeyi ÖĞRENDİM..

Başlatan ...mystery..., Ekim 11, 2008, 02:06:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Üc Kurusluk Insanlara 5 Kurusluk Deger Verirsen Aradaki 2 Kurus Icin Seni Satacaklarini Ögrendim

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 09, 2009, 11:14:40 ÖS
İnsanları ne kadar düşünürsen düşün, Onların seni o kadar düşünmediklerini öğrendim.
işte demek istediğim tam olarak buydu.... :-[ ve bu beni çok kıran bişey... :-\ insanlar böyle oldukça hakedenlere hakettikleri değeri veremiyoruz.... :-[

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 09, 2009, 11:17:01 ÖS
Üc Kurusluk Insanlara 5 Kurusluk Deger Verirsen Aradaki 2 Kurus Icin Seni Satacaklarini Ögrendim

Dogru sözü alkislamayi ögrendim.  alkis:)

...mystery...

ya:) ya:) hayatın acı gerçekleri.... :-[

...mystery...

Her Durumda Kendime Birtakım Sorular Sormam Gerektiğini ÖĞRENDİM!!!

mub@rek

Hayat her gecen gün bircok sey ögretiyor bizlere...

gece

:-[ :-[ :-[

f_tuba26

NİLSENAM

SEN BENİM İÇİN ÖNEMLİSİN
           kelimesinin verilecek en büyük hediye olduğunu ögrendimm.

...mystery...

Artık Kırıldığım Zaman Affedemediğimi ÖĞRENDİM en yakın arkadaşım olsa bile... :-\

...mystery...

En güzel şeylerin bile(dostlukların-arkadaşlıkların-sevgilerin) sonunda biteceğinide ÖĞRENDİM...

gece

Dostluk sekerden evler sibi bir damla suyla erimez, erimemeli. Ne olursa olsun, eger gercek Dostumuz ise kirildigimiz affedilmeyi basdan haketmis demektir...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 10:14:09 ÖS
Dostluk sekerden evler sibi bir damla suyla erimez, erimemeli. Ne olursa olsun, eger gercek Dostumus ise kirildigimiz affedilmeyi basdan haketmis demektir...
haklısın gece ablacım ama şimdiye kadar herkesi o kadar çok affettim ve tekrar o kadar çok kırıldımki artık tek dostum olsa bile affedemiyorum umarım geçer bir süre sonra... :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 10:29:11 ÖS
haklısın gece ablacım ama şimdiye kadar herkesi o kadar çok affettim ve tekrar o kadar çok kırıldımki artık tek dostum olsa bile affedemiyorum umarım geçer bir süre sonra... :'(

Gecer canim geciyo merak etme kendine zaman tani  :-\ ...

...mystery...

purjuu

Başkalarının kötülüğünü isteyen insanlarla uğraşmaktan ne kadar yorulduğumu öğrendim!! :'(