Wie heißen diese Länder auf Deutsch ?

Başlatan esma 41, Ekim 22, 2008, 05:07:29 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Zimbabve : tamamda Almancasini bulamadim gizemcim ;D

esma 41

Mystery paylasim ve bilgin icin tesekkürler.

Mogolistan ?

...mystery...

"simbabwe" ===> gece abla yazmıştım yukarda ama.. utanan:)

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Ekim 31, 2008, 10:37:57 ÖSZimbabve : tamamda Almancasini bulamadim gizemcim ;D

Almancasi: Simbabwe  :)

Ayni anda mesaj yazdik sanirim.  :)

Mogolistan ?

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 31, 2008, 10:42:31 ÖSMystery paylasim ve bilgin icin tesekkürler.

Mogolistan ?

bişey değil esma abla... utanan:)

Mongolei=moğolistan

bulgaristan??

esma 41

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 31, 2008, 10:42:57 ÖS"simbabwe" ===> gece abla yazmıştım yukarda ama.. utanan:)

Cok tesekkürler gizem sagolasin ;)

Taiwan

Macaristan ?

esma 41

esma 41

Finnland

Seyseller ?
(alti cizgili s )  :)

gece

Esma malesef sorunun cevabini bulamadim ...

Brazilya ?

Hasan42

Esma malesef bende cevabini bulamadim.(Bu soru yüzünden gece ile ben belkide sinifta kalacagiz. :o )
Brasillien

Suriye ?

Hasan42

Beyrut ? (gece, sanirim Lübnan´i soracaktin.Beyrut´u bulamadim.Beyrut, Lübnanin baskenti de)
Soruyorum:
Libyen?

esma 41

Alıntı yapılan: Hasan42 - Kasım 02, 2008, 04:21:02 ÖÖEsma malesef bende cevabini bulamadim.(Bu soru yüzünden gece ile ben belkide sinifta kalacagiz. :o )
Brasillien

Suriye ?

Yok canim sizin gibi basarili ögrenciler sinifta kalmaz.  ;)

Sechellen -Seyseller ? (alti cizgili s )

Die Republik der Seychellen ist ein Inselstaat im Indischen Ozean. Dieser liegt östlich von Afrika und nördlich von Madagaskar und Mauritius. Zwischen Afrika und den Seychellen liegen die Komoren. ;)

esma 41

Alıntı yapılan: Hasan42 - Kasım 02, 2008, 11:37:03 ÖSBeyrut ? (gece, sanirim Lübnan´i soracaktin.Beyrut´u bulamadim.Beyrut, Lübnanin baskenti de)
Soruyorum:
Libyen?

Libya

Fransa ?