Siz Bu Çikolataları Yemeye Kıyabilir misiniz...

Başlatan dielosch, Ekim 24, 2008, 10:24:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

dielosch

...mystery...

çikolata veya değil ben bunları her durumda yerim... ;D

dielosch

dielosch

...mystery...

onu anladımda bende dedimki her durumda yerim ufff sonra açıklayınca açıkladı oluyo dilara... :-\

dielosch

öff gizem onu anladım :D ayy cidden beni hiç ama hiç anlamıyorsunn :D öyle dediğini biliyorum be nsadece gıcıklık olsun diye yazdım ama anlamadın neyse salla artık takmıyorum alıştım :D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 25, 2008, 04:52:36 ÖSöff gizem onu anladım :D ayy cidden beni hiç ama hiç anlamıyorsunn :D öyle dediğini biliyorum be nsadece gıcıklık olsun diye yazdım ama anlamadın neyse salla artık takmıyorum alıştım :D
senmi beni anlamıyosun benmi seni asıl ben bunu bi anlayamadım.. ;D hep senmi öff liceksin bende öff liyim dedim yine yanlış anlaşıldı...neyse artık bişey yapmıcam...önceden diyodum kimse beni anlamıyo dilara anlıyo diye şimdi o da anlamıyo ben napıyım yaa  bu kadarmı anlaşılmaz bi insanım nedense ben herkesi anlıyorum..sanırım bende bi problem var... :-\

dielosch

benim dediğim karşındaki seni anlamamış sanıyorsun ama öyle değil merak etme herkes seni anlıyor ama sen bunu anlamıyorsun olsun :D

...mystery...

yine laf soktun ama meşgulum arkadaşlıkla ilgili bi test çözüyorum bunu sonra konuşuruz seninle yüzyüze :zopa: ;D

dielosch

öff laf sokmadım :D ya bak yine öfflettin sonr adiyorsun ki çok öfflüyorsun neysee :D görüşürüz :D

...mystery...

nereye dicektim şimdi farkettim görüşürüz dediğime görüşürüz demişsin...sen bana çok öff'lüyosun bu aralar yine... >:( dur bakalım şu testi bitiriyim nası arkadaş çıkıcaz... :haha:

dielosch

nasıl acaba garip bir bağ işte aramızdaki kopamıyoruz :D kopmayalım da :D

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 25, 2008, 09:41:30 ÖSnasıl acaba garip bir bağ işte aramızdaki kopamıyoruz :D kopmayalım da :D
öyle bişey çıktı zaten msn'i açta yazıyım 5 dk işin yoksa tabi burda konu dağılmasın... :)

3,14

--> Bazilari cok masum, bazilari da cok cirkin ya bunlarin... ;D ;D ;D :P

...mystery...

dielosch

öyle mi ? bana hepsi masum geldi :D ne de olsa bebek ben her hallerini çok severim  utanan:)