Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

dielosch

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 04:38:01 ÖS
--> Oy versem kac yazar... Hessen'de CDU önde bitirdi oylamayi... SPD yine arkada.... offoff:) offoff:) offoff:)

yeşiller miydi neydi die grünne miydi ayyh kesin yanlıştırr o neydi  cofe:)  :haha:

uffaq

bağımsızlara veririm ama tabi bağımsızınada beğlı

şinasi

jentzsch

Rahmetli Kemal Sunal'ın  bir filmi vardı. ''Zübük''   Buda o hesap işte.. ;)

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 26, 2009, 02:05:21 ÖS
Rahmetli Kemal Sunal'ın  bir filmi vardı. ''Zübük''   Buda o hesap işte.. ;)

sari kart  :police:

...mystery...

dielosch

tusem

ATAAN

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 06, 2009, 01:41:12 ÖÖbir çok şeye kızsamda oyum akp yine  ya:)
Ne Verdi Sizce AKP Bu Ülkeye Yanlis Anlamayin Sizi Elestirmek Icin Sormuyorum, Sadece Fikrinizi Ögrenmek Isterim

calikusu

anket sonuclari ortada demekki herkes herseyin farkinda biseyler uretmislerki herzaman kazaniyorlar yoksa nasil oy toplasinlar dimi ama  ya:)

ATAAN

Bakis Acisina Göre Degisir Bu, Tesekkür Ederim Cevabiniz Icin okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: calikusu - Şubat 06, 2009, 02:11:57 ÖÖanket sonuclari ortada demekki herkes herseyin farkinda biseyler uretmislerki herzaman kazaniyorlar yoksa nasil oy toplasinlar dimi ama  ya:)
tamam bişeyler verdiğini kabul ettik ama aynı oranda hatta dahada fazlasıyla bişeyleri kaybettirmedi mi sizce?? :)

ama sonuçta bu sizin düşünceniz ve ben bişey diyemem... ;)

şinasi

Sizler gençsiniz belki bizim kadar görmediniz ama ben bu iktidar gibisini görmedim.Belki daha iyileri olabilir ileride ama şimdilik daha iyisi yok. yani ehvenişer.oyum AKP ye