Kim geri döndü dersiniz????

Başlatan 3,14, Ekim 26, 2008, 04:09:31 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Selam Millet öncelikle! Kim geri döndü? Sevgi'nin tabiriyle forumun nesesi, Esma-Tante'nin tabiriyle forumun en cok sayi seven üyesi, Yücel'in tabiriyle forumun Korrekturcusu, Kirserhir'in tabiriyle forumun komigi, gece'nin tabiriyle forumun bas dj'yi, Admin'in tabiriyle forumun (eski/emekli) asistani, mystery'nin ve emosh'un ikinci abisi, Sparta'nin tabiriyle Rafaello düsmani, Zbk'nin abisi, a_ysche'nin tabiriyle forumun en iyi dinleyicisi, ve Ekim ayi birincisi  utanan:) ve ve ve (galiba utanan:)) forumun su suralar cok özleneni............... O Geri Döndü... (nerden döndü kimse kimse bilmiyo ama dönmüs diyolar.. ;D)

"3,14"  halayy:)

...mystery...

süpersin onur abi yaa... ;D nasıl bir yazıdır bu çok güldüm :haha: özellikle paranteze.. ;D iyiki döndün onur abi tekrar hoşgeldin... gerçekten çok özlemiştik..  :)

beni unutmadığın içinde sağol... utanan:)

3,14

--> Önemli degil ufaklik... :) Mesaji begenmene sevindim... :)

...mystery...

beğendim beğendim hemde çoooooooooooooook beğendim.... ;D

3,14

...mystery...

SEVGI-40

tabi emekli olursun WEG GEGANGEN PLATZ GEFANGEN

ARTIK ASISTAN BENIM KISKANMIYLAIM

gece

Kim dönmüs ?
neden gitmis, neden dönmüs ?
kimmis adi neymis ?
bu konunun muhatablari kimmis ?  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Ekim 29, 2008, 01:09:11 ÖÖKim dönmüs ?
kimmis adi neymis ?
bu konunun muhatablari kimmis ?  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

khoLpa$aLı

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 12:28:36 ÖÖtabi emekli olursun WEG GEGANGEN PLATZ GEFANGEN

ARTIK ASISTAN BENIM KISKANMIYLAIM

--> Kiskandigim icin degil, aksine benim eski görevimi de bilmeyenler ögrensin diye yazdim. Hani nerden cikti bu ya demesinler diye... ;D

Yerime gecen yeni asistanin, isini benden daha iyi yapacagini biliyorum. Icim rahat. Ama yeni bir is bulmam gerekiyor... ;D

[/quote]
Alıntı yapılan: gece - Ekim 29, 2008, 01:09:11 ÖÖKim dönmüs ?
kimmis adi neymis ?
bu konunun muhatablari kimmis ?

--> Bilmem. utanan:) Bakiyorum da unutmussun Gece abla... :'( Benim benim Pi sayisi...

Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ekim 29, 2008, 01:29:14 ÖSiyi doktürmüssün

--> Seni unutmadim khoLpa$alı. Ama senin tabirince ben kimim onu bilmiyorum. Yani bana bir isim takmadigindan dolayi... ;D

gece

ONUR cum  kusuruma bakma simdi konuna el koyuyorum

yuppi:) Ben geri döndüm diyorum  yuppi:)

...mystery...

emosh

oooov gidenler gelenler :d ne hoş valla :D gece  gittiini bilmiodum ama döndüüünden :D haberim oldu :d

onurrr ABİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) onun da gittiiini bilmiodm ama iii ki döndü abi nerdesin sen yaaaaa ne zamandır konusmuoruz özledim valla :D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 07, 2008, 12:03:17 ÖS
:haha: hoşgeldinnn gece abla... ;D ;D

Önce gecikmis bir hosbuldum  ;D ;D

Alıntı yapılan: emosh - Aralık 08, 2008, 04:47:00 ÖS
oooov gidenler gelenler :d ne hoş valla :D gece  gittiini bilmiodum ama döndüüünden :D haberim oldu :d

Sonrasinda valla Emos giderken benimde haberim olmadi teknik arizalar yani PC süprizleri diyelim ;D ;D
Burda olmak cok güzel  ama  :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 07, 2008, 12:03:17 ÖS
:haha: hoşgeldinnn gece abla... ;D ;D

Önce gecikmis bir hosbuldum  ;D ;D

Alıntı yapılan: emosh - Aralık 08, 2008, 04:47:00 ÖS

Sonrasinda valla Emos giderken benimde haberim olmadi teknik arizalar yani PC süprizleri diyelim ;D ;D
Burda olmak cok güzel  ama  :)

...mystery...