a1 sınavı kalkacak mı ...? sadece bir soru.....

Başlatan endoplazmikretikulum, Ekim 26, 2008, 02:50:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sezer-

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 11, 2008, 05:28:04 ÖS
Bazı arkadaşlar a1 sınavını kazanamadıkları için veryansın etmişler yine.
Kazansalardı al gülüm ver gülüm olacaktı.Onlarınki kuyruk acısı, başka birşey değil.

Buyrun efendim, sitede istemediğiniz kadar ders var, kelime var, yazılı anlatım var, sesli anlatım var, hadi bunları bir kenara bırakalım isteyen herkese bedava Almanca eğitim cd'leri dağıtıyoruz.
20.000 tane üyemiz var, biz 20.000 tane Almanca eğitim cd'sini ücretsiz vermeyi vaad ediyoruz.

Siz söyleyin, bu kriz ortamında 20.000 (Yirmi Bin) tane Almanca eğitim cd'sini bedavaya kim kime verir?Ücretsiz selam bile vermiyorlar bu devirde ya.

Şimdi söyleyin, sizce biz kimi destekliyoruz?

MuhaяяeM  Arkadasım sözlerinde beni kastediyor gibi yargılarcasına konuşmussun..
Ben kazandım veya kazanmadım bu benim için farketmez.
Allah a inancınız olsun kazansam da kaybetsemde bu konuyla ilgili hep tartışacagım.
ama hayır Bizim Allah a da inancımız yok diyorsanız o ayrı konu !
Benim bu tartışmalarım Allah için hak'ları istediğimizdendir.
Al gülüm ver gülüm deyipte başkasını düşünmeyenler ile karıştırmayın..
Beni tanıdıgınız yakın olduklarınızla karıştırmayın.
Demek istedigim şudur ki.. Artık kendi halkımızı savunacagımıza Hiristyan haLkını savunuyoruz..
yazık ne olacak biziim halimiz *?
AlmanLar bu uygulamadan çok memnun  ???
gibisinden..
neyse..
Canınızı fazla sıkmak gibi olmasın..
Forum dan memnun olmadıgımıızı da söylediğimizi hatırlamıyorum..
Allah razı olsun emegi tüm geçenlerden..
formunuzu begenmessek burda işimiz olmaz zaten..
ama belki yöneticilerden bazıları Benim gibi böyle tartışanları sevmez..
Ugraşmak istemez BanLar..!
Forum da sadece gülüp eylenmek olmaya bilir bazen böyle can sıkan şeylerde ola bilir..
Bunun için SabırLa söylenmek istedigini AnlamaLı Güzel bir şekilde anlatmaya çalışmaLıyız..
Allah a amenetsiniz...

ATAAN

Alıntı yapılan: Sezer- - Aralık 19, 2008, 11:21:24 ÖÖ
MuhaяяeM  Arkadasım sözlerinde beni kastediyor gibi yargılarcasına konuşmussun..
Ben kazandım veya kazanmadım bu benim için farketmez.
Allah a inancınız olsun kazansam da kaybetsemde bu konuyla ilgili hep tartışacagım.
ama hayır Bizim Allah a da inancımız yok diyorsanız o ayrı konu !
Benim bu tartışmalarım Allah için hak'ları istediğimizdendir.
Al gülüm ver gülüm deyipte başkasını düşünmeyenler ile karıştırmayın..
Beni tanıdıgınız yakın olduklarınızla karıştırmayın.
Demek istedigim şudur ki.. Artık kendi halkımızı savunacagımıza Hiristyan haLkını savunuyoruz..
yazık ne olacak biziim halimiz *?
AlmanLar bu uygulamadan çok memnun  ???
gibisinden..
neyse..
Canınızı fazla sıkmak gibi olmasın..
Forum dan memnun olmadıgımıızı da söylediğimizi hatırlamıyorum..
Allah razı olsun emegi tüm geçenlerden..
formunuzu begenmessek burda işimiz olmaz zaten..
ama belki yöneticilerden bazıları Benim gibi böyle tartışanları sevmez..
Ugraşmak istemez BanLar..!
Forum da sadece gülüp eylenmek olmaya bilir bazen böyle can sıkan şeylerde ola bilir..
Bunun için SabırLa söylenmek istedigini AnlamaLı Güzel bir şekilde anlatmaya çalışmaLıyız..
Allah a amenetsiniz...
Sayin Sezer Sizi Banlayan Olmadigina Gore, Fikirlerinizi Bizleri Hristiyan Tarafi Olarak Gostermeye Varacak Kadar Pervasizca ifade ediyorsunuz, Bence siz daha sorunun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki cozüm üretebilesiniz. Burda sahte kahramanlik yapmak ise yaramaz, aglamak, sizlanmak, olaylara Allahi kitabi dini alet etmek cok ucuz davranislar bunlar, size biz realiteyi gosteriyoruz, Siz Allaha inanciniz yoksa ayri konu diye soze basliyorsunuz. Buna cevap bile vermeyecegim,
Cozumun Parcasi Olamayan Sorunun Parcasi Olur, Siz Sorun Parcasi Olarak Yasaminiza Devam Edin, Biz Yardima Ihtiyaci Olan Insanlara Yardim Etmek Icin Vaktimizi Harciyacagiz Burda, Sanirim Size Haketmediginiz kadar vakit ayirmakla diger arkadaslarima yeterince haksizlik yaptim.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 19, 2008, 10:04:14 ÖS
Sayin Sezer Sizi Banlayan Olmadigina Gore, Fikirlerinizi Bizleri Hristiyan Tarafi Olarak Gostermeye Varacak Kadar Pervasizca ifade ediyorsunuz, Bence siz daha sorunun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki cozüm üretebilesiniz. Burda sahte kahramanlik yapmak ise yaramaz, aglamak, sizlanmak, olaylara Allahi kitabi dini alet etmek cok ucuz davranislar bunlar, size biz realiteyi gosteriyoruz, Siz Allaha inanciniz yoksa ayri konu diye soze basliyorsunuz. Buna cevap bile vermeyecegim,
Cozumun Parcasi Olamayan Sorunun Parcasi Olur, Siz Sorun Parcasi Olarak Yasaminiza Devam Edin, Biz Yardima Ihtiyaci Olan Insanlara Yardim Etmek Icin Vaktimizi Harciyacagiz Burda, Sanirim Size Haketmediginiz kadar vakit ayirmakla diger arkadaslarima yeterince haksizlik yaptim.

her işe neden Allah ve Din karıştırılıyor anlayamıyorum herkesin elinde oyuncak oldu bu konu... >:( bencede cevap vermemekle en doğrusunu yaparsınız ATAAN bey çünkü bu konu gerçekten çok uzar... >:(

Sezer-

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 19, 2008, 10:04:14 ÖS

sevgili AtANN Arkadasım size karsı düşmanlık beslediğimi sanıyorsunuz..
bu konuyu daha azla uzatmak istemiyorum..
fakat siz buna müsade etmiyorsunuz..
Sorunun ne oldugunu bilmediğimden bahsetmişsiniz..
Belkide haklısınız bu pek gücüme gitmez..
Artı benim burada Sahte kahramanLık felan yapmaya çalıştıgım yok siz ne demek istemediğmi Anlamayacak kadar Habersizseniz o kimsenin probLemi deil.
İnsanLarı böyle yargılarcasına konuşmaya hakkınız yok.
biraz kendinize gelin ortada birşey yokken ?
ve Biz Dini Allah'ı vede Kitabımızı Alet edecek dereceye kadar gelmedik Rabbim bizi o duruma da düşürmesin Beni Başkaları ile karıştırıyorsunuz.
Böyle dandik konular için Agzıma Bile Almam..
Fakat siz ne dediginizin ne yapacagınızın farkında olmadıgınız için Agzınıza Geleni söyLemektesiniz..
Rabbim sizi İsLah etsin..
Sizden Hak etmediğim süre kadar sizi mesgul ettigimi söylemissiniz..
Sizde hakLısınız..
Burada herkesin derdi fakLı Hangisi ile ugrasacaksınız ki..
Fkat biraz daha Güzel sözle yargısızCa Söylemiş olsaydınız Belki sizden Özür bile dilerdim..
Ama Malesef siz bunu hak etmiyorsunuz Layık deiLsiniz..!
SelametLe.

omerenkur

ataan sana bir sorum olacak sezer yardımcı olmak icin yazı yazmışın bunlardan birine uyuyorsen dil bilmek zorunlu değil diye
üniversite mezun olmak şartınıda yazmışın üniversite mezun olunca almanca sertifika istemiyorlarmı yardımcı olursan sevinirim tşk ederim

ATAAN

Alıntı yapılan: omerenkur - Aralık 20, 2008, 05:11:26 ÖS
ataan sana bir sorum olacak sezer yardımcı olmak icin yazı yazmışın bunlardan birine uyuyorsen dil bilmek zorunlu değil diye
üniversite mezun olmak şartınıda yazmışın üniversite mezun olunca almanca sertifika istemiyorlarmı yardımcı olursan sevinirim tşk ederim
Universite Mezunlarinda Bu Sart Aranmiyor Fakat Hangi Üniversite ve Bolum Oldugu Onemli Burda

BABYISH

slm ben öncelikle aile birlesimi ile gerekli bilgileri iceren bir link istiyorum neler yapmamiz gerektigine dair. almanyada awo ya gittim, turk degillerdi yani almanyaya nasil girilebilir gibi ipuclari vermediler. ayni zamandada universite ogrencisiyim beni almanya ya almazlar diye evlenemiyorum bile ayri yasamak fikri cok kotu. ayrica benim 4 sene almanca okumuslugum var, a1 sertifakasini cok rahat alirim, soylenenleri anliyorum sadece konusmada zorluk cekiyorum. almanyada evlenecegim adam calismiyor herkes gibi, sinirsiz oturumu var, buda bana oturum vermeme olarak geri doner mi? bide 1yil icinde bildigim halde almanca kursuna gitmek zorundamiyim. ve almanyaya gitmek icin en az 1 yil beklemek zorundamiyim? duyduklarimin cogunun islemleri uzatiliyormus bu beni daha cok korkutuyor, ogrenci olarak gitsemmi diye dusunuyorum ama buda maddiyata bagli oldugundan vazgeciyorum. bu konularda yardimci olmamizi istiyorum. simdiden tesekkurler 

mub@rek

Aslinda mantik olarak üniversite mezunlarindan sertifika istenmesede Almanca bilgisi istenicek herkezden.
Öyle yada böyle Almanca bilen insan' da zaten gidip o sertifikayi zorluk cekmeden catir catir alir gelir.
Bence olayin basit yönlerini bulmaya calismak yerine üstüne üstüne gidip Almancayi' da ögrenip en isi sekilde yolumuza bakmak..