İnanılmaz Vahşet - Kız Öğrencinin başını ezerek öldürdüler...

Başlatan dielosch, Ekim 31, 2008, 05:25:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Sivas'ın Zara ilçesinde ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi bir kız, çıplak bir şekilde başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, Gazi İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki N.ş., dün okuldan sonra etüt çalışması için kursa kaldı.

Kurstan sonra yalnız başına ilçeye 2 kilometre uzaklıkta bulunan Yenicami Mahallesi Kaledibi mevkiindeki evine gitmek üzere ayrılan N.ş.'den bir daha haber alınamadı.

Eve dönmemesi üzerine şüphelenen anne Neziha ş., durumu polise bildirdi. Dün gece ilçe merkezinde yapılan tüm aramalara rağmen N.Ç.'nin izine rastlanmadı. Sabah saatlerinde arama çalışmalarını tekrar başlatan ekipler, Ağılkapısı mevkisinde kızın çıplak cesedini buldu. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı.

Cesedin bulunduğu yere yaklaşık 65 metre uzaklıkta kanlı taş parçaları bulunurken, N.ş.'nin kafasına taşla vurularak öldürüldüğü kaydedildi. N.ş.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi. Tecavüz olayının olup olmadığı, otopsiden sonra belli olacak.
[/b]

...İşte Bunlarda Zavallı Kızın Resimleri...

duygu_0354_duygu

Allah böyle insanlarin belasini versin offoff:)  bunlara insan bile denilmezz ama herneyseee.... daha fazla konusmak istemiyorummm

SEVGI-40

inanamayiorum ya hicmi vicdan yok bu insanlarda nasi kiyarlar kücücük bi kiza insan degil ama bunlar mahluk  offoff:) offoff:) offoff:)
Allah hepsinin belasini versin

onlarin bacisi anasi yokmu ya nasi yaparlar böyle biseyi offoff:) offoff:)

zeytin

zeytin

böle bir insanlar nasıl dünyaya geliyo hayret ediyorumm çok üzücü ççookkk

gece

Insanda IMAN OLMAZSA VIJDAN MEKANIZMASI CALISMAZ demis bir mübarek ne güzel demis
Arkadaslar ben konuyu ilk acldigindada pokudum ama migdem kaldirmadi yazmak istemedim sadece sebebini yazmak icin geldim bence herses IMAN hakiki IMAN a bagli ...
Allah kahretsin su canileri.... offoff:) offoff:) offoff:)

dielosch

katılıyorum yazdıklarınıza iğrenç yaa insan denemez bunlara hayvan da denemez ya bunların türkçede bir tabiri var mı acaba offoff:)