Üc Smiley ile, simdi ruh halinizi anlatabilirmisiniz ...?

Başlatan gece, Kasım 04, 2008, 12:54:33 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Senosh_K

Senosh_K

...mystery...

Senosh_K

dielosch

...mystery...

SEVGI-40

...mystery...

halayy:) (adminimiz smiley ları öne getirdiği için ;D )
yuppi:) (ingilizceyi çözmeye başladım yavaş yavaş onun için)
::) (buda yorgun olduğum için)

peppa

sevgili  ...mystery...  ingiliz dili mezunuyum ingilizcede takildigin yerler eger olurda olursa yardimci olabilirm sanirim ingilizceyi seviyorsun yada ögrenmek zorundasin  :)

MODE ON  funny:)  yaril:)  kop:)

gülmem icin bir neden yok tamamen siyirmis durumdayim  :laugh:

...mystery...

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 29, 2008, 06:24:05 ÖS
sevgili  ...mystery...  ingiliz dili mezunuyum ingilizcede takildigin yerler eger olurda olursa yardimci olabilirm sanirim ingilizceyi seviyorsun yada ögrenmek zorundasin  :)

MODE ON  funny:)  yaril:)  kop:)

gülmem icin bir neden yok tamamen siyirmis durumdayim  :laugh:

çok sağol peppa eğer takıldığım yer olursa sorarım çok teşekkür ederim :)

bu arada nasıl dayandınız ingiliz dili okumaya... yaril:) sevmek zorundayım biliyorum ama  ben pek sevmem  de.. ::)

peppa

ilk etapta cok can slklyor ama bir noktadan sonra cok eglenceli oluyor iyi yanlarindan düsün birine sinirlendinmi anlamayacagi bir dilde sitem edebilirsin  funny:)

ilerde hangi meslegi yapmayi düsünüyorsun bilmiyorum ama egerki slk seyehat edecegin yada slk is görüsmeleri yapabilecegin bir meslekse ve sapur supur ingilizceyi karsidaki insanla konusup sohbet haline getirebildiginde ilerideki ...mystery...i simdiden görebiliyorum:        :)

sevmesemde iyi ögrenmisim kendimle gurur duyuyorum  ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 29, 2008, 06:33:18 ÖS
ilk etapta cok can slklyor ama bir noktadan sonra cok eglenceli oluyor iyi yanlarindan düsün birine sinirlendinmi anlamayacagi bir dilde sitem edebilirsin  funny:)

ilerde hangi meslegi yapmayi düsünüyorsun bilmiyorum ama egerki slk seyehat edecegin yada slk is görüsmeleri yapabilecegin bir meslekse ve sapur supur ingilizceyi karsidaki insanla konusup sohbet haline getirebildiginde ilerideki ...mystery...i simdiden görebiliyorum:        :)

sevmesemde iyi ögrenmisim kendimle gurur duyuyorum  ya:)
;D genetik okumak istiyorum Almanyada ama annem bugün bana bi haber verdi doğrumu bilmiyorum ama Almanyada üniversite eğitimi ingilizceymiş genelde arada almanca bazende fransızca yapıyolarmış... :-\ onun içinde öğrenmem gerekli biraz ama öğrenicem zaten kararlıyım ;)

sevmiyosanız ve bu kadar iyi öğrendiyseniz- tanımasam bile - ben bile gurur duydum sizinle... yaril:)

peppa

yok yok o sözü ilerde sen kendine söyleyeceksin o yüzden yazdim oraya ilerideki sensin o  kop:)

alman milleti kendi arasinda ingilizce cok bilmez ve konusmaz ama evet büyük yerlerde almanyadada ingilizce cok gerekli devlet islerinde is yerlerinde vs.. cünkü almanyaya gelen ve almanca bilmeyen cok yabanci var orada dünyanin ortak dili olan ingilizceyi konusup anlasmaya calisiyorlar ve evet üniversitelerde ingilizceyede yer veriliyor en az almanca kadar gerekli  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 29, 2008, 06:45:20 ÖS
yok yok o sözü ilerde sen kendine söyleyeceksin o yüzden yazdim oraya ilerideki sensin o  kop:)

alman milleti kendi arasinda ingilizce cok bilmez ve konusmaz ama evet büyük yerlerde Almanyadada ingilizce cok gerekli devlet islerinde is yerlerinde vs.. cünkü Almanyaya gelen ve almanca bilmeyen cok yabanci var orada dünyanin ortak dili olan ingilizceyi konusup anlasmaya calisiyorlar ve evet üniversitelerde ingilizceyede yer veriliyor en az almanca kadar gerekli  ;)
hahaha benim yanlış anlamada üstüme yoktur artık affedin yaril:)

bundan sonra iyice inandım öğrenmem gerektiğine bundan çıkardığım sonuç ingilizce öğrenmem gerektiği(zaten biliyodumda umursamıyodum artık umursucam ;D ) Almanyada durabilmem ve anlaşabilmem için almanca ve ingilizce gerekli ve ben almanyaya gitmeyi çok istiyorum bu yüzden öğrenicem ingilizceyi ;D