A1 aile birleşimi Sınavında Çıkan Sorular ve Cevaplarda Kolaylık

Başlatan alicelik1984, Kasım 06, 2008, 12:16:15 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

Alıntı yapılan: mechull - Mayıs 17, 2010, 06:44:25 ÖS
selamun aleykum arkadaşlar ben yeni katıldım ve sınavada gireceğim nasipse ama nasıl olcak bilmiyorum gece gündüz dua ediyorum ve herkesin dualarını bekliyorum  :angel:ve bana mektup konusunda yardım etmenizi istiyorum

Sevgili mechül kardeşim, bana mail adresini gönderirsen sana mektup örneklerini ve sırlarını kart sorularını ve soyleyis kolaylıklarını hazırlanmıs sekilde atarım işlerin kolaylaşırz.. merak etme buradaki tüm arkadasalr seni sınava hazırlayacak bir seviyedeler.

dilley

arkadaşlar ben evleneli 2 yıloldu 1 kez girdim 9 puanla kaybettim ama sonra bir daha girmedim şimdi girmeyi düşünüyorum lütfen 2010 da girenler yazsın

Mutim

Alıntı yapılan: dilley - Mayıs 20, 2010, 11:30:40 ÖS
arkadaşlar ben evleneli 2 yıloldu 1 kez girdim 9 puanla kaybettim ama sonra bir daha girmedim şimdi girmeyi düşünüyorum lütfen 2010 da girenler yazsın

sevgili diilley kardeşim , özel ileti oalrakmailini atarsan senin işini kolaylaştıracak çok güzel bilgiler verebilirim sana.. kart sorularını söyleniş kolaylıklarını mektup örneklerini ve sırlarını ayrıca mektubu en iyi sekilde anlaman için harika bir aile birleşimi üzerine eğitimsitesinin adresinide verebilirim

gokin

Selam Mutim kardesim uzun zamandir takip ediyorum bende bu siteyi Allah rayi olsun yardim eden herkesten tabiki sendende. Sana zahmet banada yollarmisin bu güzel calismalarini ( seyyah_gokin@hotmail.com ) adresim?

Vielen Dank im Voraus.

Serpil çiçek

Çok faydalı bir konu olşuş emeğinize sağlık,
çok yardımcı olacak. tskler.
:)

kaan59

arkadaşalr gerçekten sınavdaki sorular bunlar mı hem resim hem soru yazıyor almanca bizde kısa ve öz cevap veriyoruz inşAllah herkez başarılı olur en yakın sınav ne zaman bilgisi olan pazartesi günü randevu telefonunu arıycam...

kaan59

merhaba arkadaşlar ben bu sınav yerinin adresini kaybettim bilen varsa yazabilirmi sitesinde ki adres farklı bana söylenen adres gahip sokak no - 9 beyoğlu istanbul diye birşey kaldı aklımda tam adresi bilen varsa lütfen yazabilirmi ?

xmcraex

evet kardes hüsnü galip mi talipmi neydi tam hatirlamiyorum 9 numara hemen istiklal caddesine heykelin ordan gir 100-150 metre yürü sagda cami var onun karsisindaki araya gir sag yap bulursun

edat

Alıntı yapılan: kaan59 - Ekim 18, 2010, 09:44:27 ÖÖ
merhaba arkadaşlar ben bu sınav yerinin adresini kaybettim bilen varsa yazabilirmi sitesinde ki adres farklı bana söylenen adres gahip sokak no - 9 beyoğlu istanbul diye birşey kaldı aklımda tam adresi bilen varsa lütfen yazabilirmi ?

slm arkadaşım ..sınav yeri istiklal caddesine girdiğinde soldan 3. yada 4. sokak.sokağın adı hüsnün galip sok.sokağa girdiğinde ilk sağdan içeri sapıosun zaten kime sorsan gösterir.

yıldıray

Alıntı yapılan: hunkarus - Aralık 07, 2008, 08:27:54 ÖS
Arkadaşlar eger mümkünse showtürkü seyredin
Alıntı yapılan: edat - Ekim 19, 2010, 03:59:05 ÖS
slm arkadaşım ..sınav yeri istiklal caddesine girdiğinde soldan 3. yada 4. sokak.sokağın adı hüsnün galip sok.sokağa girdiğinde ilk sağdan içeri sapıosun zaten kime sorsan gösterir.
Alıntı yapılan: kaan59 - Ekim 18, 2010, 09:44:27 ÖÖ

ahmett

merhaba arkadaslar 9 aralıkta ankara da sınava gireceğim yardımcı olun arkadaslar

kaan59

merhaba ahmett benim sınavımda 26 kasımda hergün az yada çok ne kadar olursa birşeyler araştırıyorum yada test çözüyorum falsch oder richtig du musst immer lang sprechen bence hocalar tam öz alman diline önem göstermiyorlardır ama yinede doğru konuşmak ilerde bize çalışmamız için gerekli olucaktır ve olucakta inşAllah hepimiz kazanıp başarırız ilk seferde ailelerimize kavuşuruz başarılar...

ahmett

arkadaslar sınavı geçtim korkmayın o kadar zor bi sınav değil halayy:)

deniz Yıldızı

mrh arkadaşlar  cofe:)aranızda termin nedir bileniniz varmı

deniz Yıldızı

tazmania82

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 04, 2008, 10:38:37 ÖS
mrb.arkadaşlar.slm alicelik 1984 çok güzel yazmış ve açıklamışsın.benim için daha iyi oldu.mektubu hatırlıyomusun,o nasıldı.sandığımız kadar zormu?çok tşk.ederim

MEKTUP isi kolay gardaş.sandiğiniz ve beklediğiniz kadar zor değil. 25 aralıkta sınava gırdım 100 uzerınden 90 aldım.ve mektupta cıkan yönerge soyleydı.turkcesını yazıyorum.

ailenizle hamburga tatıle gıdeceksınız. arkadasınız george sizi alacak.george yazınız:

ne zaman geleceksiniz(hamburga)(wann)
kac kısı geleceksınız   ( wie viele personen)

hangı otel ( welches hotel)

bu yonergelere gore yazacaksınız.cok basıt.