A1 Aile Birleşimi Sınavındaki Mektubun Sırları

Başlatan ATAAN, Kasım 07, 2008, 09:27:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mutim

sevgili zuzuma kardeşim , senin için zamanım var oldukça elimden gelen en iyisini yapmaya calısırım beni ekle kardesim mutlaka, eksiklerini gidermeye calısıraz sana kolay örnekler veririm merak etme.. bak sizler için hazırlanmıs mektup örnekleri kart soruları var onlarıda konu açtım oradan indirebilirsin kendine

zuzuma

tamam hocam hepsine bakıyorum gerçekten kendi çalışan biri için küçük bi dersane oluşmuş burda..emeğinize sağlık tekrar..

plejaden

Merhaba Neco,

öncelikle Allah yardımcın olsun.

paylaştığın mektup örneklerine göz attım ve genel olarak ilk dikkatimi çeken birşeyi size iletmek istedim. Fill çekimlerine ve cümle kurma kurallarına tekrar göz atın.

Örneğin  : warten - beklemek fiili.
Ich warte
du wartest gibi fillerin çekimleri özneyle uyumlu olmalı.

Bir de cümle kurma kurallarına yani cümleyi oluştururken hangi öğenin nereye gelmesi gerektiğini iyice öğrenmeniz gerekir.

Örnek.

modalfiil ile cümle kuracaksanız;

Ich möchte Tee trinken.
Özne + Modalfiil + diğer öğeler ( isim, yer, zaman, edat bunlardan biri ya da birkaçı gelebilir)+ esas fiil.

Modalfiil ile soru yapmış olsaydık;

Möchten Sie Tee trinken?
Modalfiil + özne + diğer öğeler ( isim, yer, zaman, edat bunlardan biri ya da birkaçı gelebilir)+ esas fiil.

umarım işinize yarar.  :)

muko040182

Arkadaşlar gerçekten çok kolay.29 Haziran 2010 sınavına girdim ve 71 puan aldım.Acayip kolay anlayamıyorum
nasıl oluyorda 4 ncü veya 5 nci kez sınava girip de alamıyanları.Hoca çok önemli beyler.sınava girmeden özce tam 70 tane alıştırma mektubu yazdım.İsteyen olursa scan yapıp koyabilirim siteye.Çok kolay.Çalışmanız lazım ama çalışmazsanız olmaz.Özellikle gece çalışın sessizlik çok önemli

Mutim

Alıntı yapılan: muko040182 - Temmuz 05, 2010, 05:57:02 ÖS
Arkadaşlar gerçekten çok kolay.29 Haziran 2010 sınavına girdim ve 71 puan aldım.Acayip kolay anlayamıyorum
nasıl oluyorda 4 ncü veya 5 nci kez sınava girip de alamıyanları.Hoca çok önemli beyler.sınava girmeden özce tam 70 tane alıştırma mektubu yazdım.İsteyen olursa scan yapıp koyabilirim siteye.Çok kolay.Çalışmanız lazım ama çalışmazsanız olmaz.Özellikle gece çalışın sessizlik çok önemli

sevgili arkadasim. Allah bundan sonraki islerinde de kolaylik nasip eder insAllah. senden ricam. elindeki tüm mektup orneklerinive bilgileri burada paylasirsan , arkadaslarimiz icinde iyi bir hazirlik olur. simdiden tesekkur eederim.

ask kızı

senn adına gercekten cok sevindim mektup ve themalrda neler cıktıgını yazarsan cok sevinirim gercekten .....

ogkaan

14 temmuzda ankarada sınavım o tarihte ankarada sınavı olan varmı arkadaşlar............ve lütfen şans dileyin buna çok ihtiyacım var cofe:) ???

merveTURANGÜRKAN

BEN 16 TEMMUZDA ANKARADA SINAVA GIRDIM SINAV COK BASIT KORKMAYIN BEN ILK KORKULARLA GITTIM ORDA HEYCANIM SIFIRDI HIC HERCAN YADA PANIK YAPMADIM EN YUKSEK PUAN KONUSMADAN ALDIM 23,24 DIERLERI 19.92 CIVADI İİ ALDIM BUGUN SERTİFİKAM GELDI İLK SEFERDE 2 AYLIK CALISMAYLA ALDIM SONUNDA SERTIFIKAMI AMA GECE GUNDUZ CALISTIM HERSEYIN BASI AZIM VE ORDA HEYCANLANMAYIN EN ONEMLISI ORTAM COK İİ COK KIBARLAR VE COK ANLAYISLILAR BANA BAGIRIOLAR BEKLEMIOLAR DENDI AMA ALAKASI YOK COK İİ LERDİ KORKMAYIN UNUTMAYINKI SINAVA GIRMEDEN SINAVIN NASIL OLDUGUNU GÖREMEYIZ SNAVA GIRECEK OLANLAR YORUMLARA COK TAKILMASIN OKUMASINDA SNAVA GIRENE KADAR AZIMLE CALISIM ZATEN OLUCAK HOCAMIN DEDIGI GIBI YA ARKADARLAS ELMA-ARMUS- GEL-GİT- AL - VER BU YA BUNUMU YAPAMIYCAZZZ YAPARIZ KORKMAYIN ALLAH HERKESE GOBLUNDEKI MURADINI VERIR İNş. KORKMAYINNN GERCEKTEN BASIT dance:) dance:) dance:)

merveTURANGÜRKAN

DAHA İİ OLABİLİRDİ TEKRAR YAMADIM 25 DK ERKEN BITIRDIM BEN HIC TEKRAR ETMEDIM BEKLEDIM TEKRAR ETSEYDIM EMINIM YANLIZLARIMI BULUCAKTIM DAHA II ALICAKTIM HIZLI HIZLI YAPTIM ZAMAN YETMEZSE DIE 20-25 DK VARDI BITIRDIM OTURUP BEKLEDIM VE SONUC ***79*** ALDIM BUNADA SUKUR AMA DAHADA İİ OLABILIRDI

SSTERN

Atan kardeş, merhaba.

Ben Antalya'dan Esma. Adını "Mektubun sırları" olarak verdiğim çalışmamı hiç sormadan yayınladığın için seni emek hırsızı olarak görüyorum.

Fakat diğer arkadaşlara faydası olduysa ne mutlu....

rufio_tr

Hacılar...! Daha sınava girmedim hazırlanıyorum. Yarın bi deneme sınavı çekmeyi düşünüyorum götede. Ama size şunu söyliyim: Necmettinli mektuplar gereksiz uzatmalarla dağıtmış durumu. Ben bilmem beynim bilir. Hani benim hatun konuya vakıf ordan biliyorum.

unicat

Arkadaslar tesadüf internette arastirirken bu formu bul gercekten almanyaya gidecekler icin cok yararli bir site bende genelde almanca konustugum icin mektup yazmada ve yazida zayifim 30:12:2012 sinavim var arkadasin hazirladigi mektup yazma gercekten cok hosuma gitti bana yardimi olucagimdan cok emini tekrarda ellerine saglik kardesim hayirlisi ise bende almanya yoluna yeni basladim :)

3,14

Alıntı yapılan: unicat - Temmuz 24, 2012, 01:51:50 ÖÖ
Arkadaslar tesadüf internette arastirirken bu formu bul gercekten almanyaya gidecekler icin cok yararli bir site bende genelde almanca konustugum icin mektup yazmada ve yazida zayifim 30:12:2012 sinavim var arkadasin hazirladigi mektup yazma gercekten cok hosuma gitti bana yardimi olucagimdan cok emini tekrarda ellerine saglik kardesim hayirlisi ise bende almanya yoluna yeni basladim :)

--> Merhaba, sana nasıl yardımcı olabilirim? İstersen Almanca sohbet edebiliriz.