Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 01:33:56 ÖS
Bende ya nerden cikti simdi sarma ya kim yapicak ?  :-[ offoff:) offoff:)
güya diyet yapiyoruz biz de esimde,cani istemis yap dedi,artik nasil diyetse bizimkide..(bu perhis bu lahana dolmasi) olayina benzedi bizimkiside.. :haha: :haha:

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 16, 2009, 01:36:24 ÖS
güya diyet yapiyoruz biz de esimde,cani istemis yap dedi,artik nasil diyetse bizimkide..(bu perhis bu lahana dolmasi) olayina benzedi bizimkiside.. :haha: :haha:
f_tuba 26 .ben çok seviyorum sarmayı.canım çok çekti... offoff:) offoff:) offoff:)

gece

gece

Bu günlerde mesajlarim cift gidiyo ya bunuda hic anlamiyorum  :-\

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 16, 2009, 01:37:49 ÖS
f_tuba 26 .ben çok seviyorum sarmayı.canım çok çekti... offoff:) offoff:) offoff:)
ay napsam yollayimsana sekerim olmazmi? ;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 01:40:08 ÖS
Bu günlerde mesajlarim cift gidiyo ya bunuda hic anlamiyorum  :-\
ben sararım beraber yeriz.... :embarassed:

zeytin

bugün çok yoğun birgünüm aslında daha bitmedi tempo devamı var  ;D

3,14

--> Saz kursuna gidecegim aklimi uzaklarda birakip...

...mystery...

süper hissediyorum çünkü 10. Fransızca sınavımızı saymazsam sınavlarımız bittii.... dance:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 07:10:43 ÖS
süper hissediyorum çünkü 10. Fransızca sınavımızı saymazsam sınavlarımız bittii.... dance:)
yaw ne okulmuş bee hep sınav var sanki hiç ders görülmezmi okulda :haha: :haha:

...mystery...

dedim yaa gösteriyolar ama gösterdilermide acaba öğrenmişlermi diye karşılığını istiyolar bu yüzden quiz yapıyolar bide 13 ders var bazıları 2 bazıları 3 sınav olunca bi başlıyo 3lülerin ilkleri bittimi 2li olanların ilkleri başlıyo bunlar bitince 3lülerin 2.leri bunlar bitince 2li sınavların 2.leri bunlarda bitince 3lü sınavların son sınavlarını oluyoruz... :haha: yani başladımı biri bittimi diğeri başlıyo ee böyle oluncada sonu gelmiyo geldiğinde dönem bitiyo.... ;D

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 07:18:39 ÖS
dedim yaa gösteriyolar ama gösterdilermide acaba öğrenmişlermi diye karşılığını istiyolar bu yüzden quiz yapıyolar bide 13 ders var bazıları 2 bazıları 3 sınav olunca bi başlıyo 3lülerin ilkleri bittimi 2li olanların ilkleri başlıyo bunlar bitince 3lülerin 2.leri bunlar bitince 2li sınavların 2.leri bunlarda bitince 3lü sınavların son sınavlarını oluyoruz... :haha: yani başladımı biri bittimi diğeri başlıyo ee böyle oluncada sonu gelmiyo geldiğinde dönem bitiyo.... ;D
geçer geçer sen sıkma canını.... :haha: bendede öyleydi bi zamanlar ama sonra alışılıyo... :haha: :haha:

mub@rek

...mystery...

mub@rek

Sabah güzel bir kahvalti yapacagim. Pazar' in keyfini sürecegim.