Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

hala ing kitap okuyorumm inanabiliyonuz mu yaaa bi sayfa oku sonra almancax sonra 1 sayfa daha eee bitmez tabii  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 09:33:49 ÖShala ing kitap okuyorumm inanabiliyonuz mu yaaa bi sayfa oku sonra almancax sonra 1 sayfa daha eee bitmez tabii  :haha:
cok merak ediyom kesin kitabi okurken aklin burdadiri eminim
peki aklina giriyomu kitap  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 09:35:08 ÖScok merak ediyom kesin kitabi okurken aklin burdadiri eminim
peki aklina giriyomu kitap  :haha:

yok ben hep müzik dinlerken kitap okurum hem dinlerim hem söylerim hem okurum  ;D öyle olunca her şekilde aklıma giriyor alıştı bünyee  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 09:36:43 ÖSyok ben hep müzik dinlerken kitap okurum hem dinlerim hem söylerim hem okurum  ;D öyle olunca her şekilde aklıma giriyor alıştı bünyee  :haha:
:haha: :haha:

teorik olarak desik bi bünyeye sahipsin canim

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 09:33:49 ÖS
hala ing kitap okuyorumm inanabiliyonuz mu yaaa bi sayfa oku sonra almancax sonra 1 sayfa daha eee bitmez tabii  :haha:
bana ing. kiTap deme sıyırırım kafayı annem anneannem dedem ve babam 4ü bir oldular bana ingilizce kitap okuttular tamam okucam diyorum zaten ödev mutlaka yapmam lazım ama üstüme geliyolar onlar üstüme geldikçe afakanlar basıyodu pöff... :-\ ;D

SEVGI-40

canim oda kirap demedi ztn kitap dedi kitap  :haha: :haha:

ay mbaeke benzedim bende kusura bakmayin  :haha:

...mystery...

mbaeke              efendim.. ??? ;D

...mystery...

dielosch

dielosch

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 09:43:36 ÖSmbaeke              efendim.. ??? ;D
:haha: :haha: ay kic bakmadim yazarken

evt mübarek

SEVGI-40

...mystery...

SEVGI-40

...mystery...

şinasi