Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 02, 2009, 08:39:04 ÖS
banada Canım kızım artık yat sabah 9 kalkcaz diye seslenirler ama kalkmamız nedense 11 olurr :haha:

O saatten sonra uyanip napacaksiniz, birlestirin geceyle gitsin. ;)

gece

" Hadi artik " kelimesi emir kipiyle birlestimi SIRLERIM Tepeme  firler.  ;D :haha:

zeytin

Bugün fatura ödemeleri var sen ödermisinnnnn kelimeside can sıkıcııı

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 03:54:34 ÖÖ
O saatten sonra uyanip napacaksiniz, birlestirin geceyle gitsin. ;)
oooo :-\ :-\ siz bunu 11 için söylüyosanız ben 1-2 gibi kalkarım yazları o zaman ben napıyım.... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 09:37:10 ÖÖ
" Hadi artik " kelimesi emir kipiyle birlestimi SIRLERIM Tepeme  firler.  ;D :haha:
evet çok sinir bozucu... offoff:) offoff:)

...mystery...

kirsehir7

zeytin

BESTE AKŞAMA NE YEMEK YAPIYOSUN BAKALIM SENİN YEMEKLERİN GÜZEL OLUYO  tickoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:58:17 ÖSkaricigim ne yemek yaptiiinnnn `´

offoff:) gicik oluyorum
hahaha başka bi versiyonu :

"anneeee bu akşam yemekte ne vaarrr??"

sormaktan zevk alıyorum... yaril:) gün içinde 3 kere sormazsam içim rahat etmez ama annemde sinir oluyosa yandıkkk valla...  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 17, 2009, 10:04:31 ÖShahaha başka bi versiyonu :

"anneeee bu akşam yemekte ne vaarrr??"

sormaktan zevk alıyorum...  gün içinde 3 kere sormazsam içim rahat etmez ama annemde sinir oluyosa yandıkkk valla...  :haha:

:haha:
benim herüf her aradiginda eve geli gelmez sorar adam bi hal hatir sorar demii  :haha: tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:06:10 ÖS:haha:
benim herüf her aradiginda eve geli gelmez sorar adam bi hal hatir sorar demii  :haha: tickoff:)

BENİM BİR SÖZÜM VAR DEMİYİM ŞİNDİK SEN ANLADIN ONU KIRŞEHİRLİM  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 10:07:26 ÖSBENİM BİR SÖZÜM VAR DEMİYİM ŞİNDİK SEN ANLADIN ONU KIRŞEHİRLİM  :haha:

ciikk anlamadim anladigim bisey varda omu bilmim  ??? ;D

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:06:10 ÖSbenim herüf her aradiginda eve geli gelmez sorar adam bi hal hatir sorar demii  :haha: tickoff:)
oowww birden babamı gördüm sankii... :haha: annem yakında çıldırmazsa iyi kadınla yemekten başka bişey konuşmuyoruz... yaril:)