Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

ya da ne biliyim yanıma gelebilrsin son kez gibimi ;D her neyse cevap gelince öğreniriz  :haha:

...mystery...

tickoff:) tickoff:) tickoff:) yok yok yok uslanmıcaklar ders çalışmıyosun diyolar ve ders çalışmıyosun dedikleri 4 saat neyse bilgisayarın başından kaç saat kalkmıyosun ama diye söyleniyooooo anneannem.... offoff:) bi anneanne değilki annemin söylemesinden bıktım geçen sene burdada anneannem devam ettirince insan bi fena oluyo yaa... hiihi:)

emosh

kalk şu pc nin başından
bırak o telefonu artık yeter
aman çıkarma o kafanı o koca kitaplarından
yine mi top peşinde koşturmaya gidiosun
hayr izin vermiorum ( sanki izin alan var )
.
.
.

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Aralık 03, 2008, 09:59:12 ÖS
kalk şu pc nin başından ---------> ( evet yaa aynen)
bırak o telefonu artık yeter  ---------->(aynennnn ::) )
aman çıkarma o kafanı o koca kitaplarından  ------------>koca kitap derken???
yine mi top peşinde koşturmaya gidiosun   ----------> :haha: :haha:
hayr izin vermiorum ( sanki izin alan var ) ------------> :haha:
.
.
.

Kasus

Alıntı yapılan: Senosh_K - Aralık 03, 2008, 06:05:59 ÖS
ya birşey sorsam kızmazsınız değil mi bu komm mal ne demek utanan:)

Anne komm mal......Anne bi gel demek

...mystery...

Alıntı yapılan: Kasus - Aralık 04, 2008, 04:07:32 ÖS
Anne komm mal......Anne bi gel demek
sanırım bu cümleyi bende çok kullanıyorum.... :haha: ama yattığımda değil... :haha: heralde bütün çocuklar söylüyordur... utanan:) :haha:

esma 41

Bir insan imali imali konusunca sonrada " sen beni yanlis anladin " derse ...  :zopa:

...mystery...

...mystery...

hadi biraz coğrafya okuyalım gizem... ::) derlerse eğer sinirim bozuluyo mesela 10-15 dk sonra anneannem gelicek büyük ihtimalle hatta geldi.... ;D ;D ;D

dielosch

öff biri bana otur ders çalış desin yaaaa hiç canım istemiyor biri derken bu babam olsun sadece annem olursa gıcık yapıyor bana inadına çalışmıyorum ya da çalışamıyorumm  ::)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 11, 2008, 10:28:00 ÖS
öff biri bana otur ders çalış desin yaaaa hiç canım istemiyor biri derken bu babam olsun sadece annem olursa gıcık yapıyor bana inadına çalışmıyorum ya da çalışamıyorumm  ::)
bana kimse demesin kim derse desin isterse gelsin taaa Almanyadan Tom desin inat işte kalkıp çalışmam... :haha:

mub@rek

:) Ahh ahh.. Demekki biz zamaninda iyi calismisiz. Dogrusu lise yillari daha sonrada üniversite yillarimi hatirladigimda bittigine sükür etmenin yani sira simdi ne yapacagim sorusu aklima geldikce sinir oluyordum. Türkiye malüm is var tabikide ancak bir sekilde cevre sartlarindan zor olabiliyordu vss vss.. İzmir ege üniversitesi mezunuyum. Ancak arkadaslar size sevmesenizde "Calisin" demekten baska diyebilecegim birsey de yok dogrusu...

Neyse benim sevmedigim bir söz örnek olarak;

O söyledir,
O böyledir,
Su söyle yapmis seklinde ki dedi kodu baslangici sözcükler' den haz almiyorum.

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Aralık 11, 2008, 10:40:18 ÖS
:) Ahh ahh.. Demekki biz zamaninda iyi calismisiz. Dogrusu lise yillari daha sonrada üniversite yillarimi hatirladigimda bittigine sükür etmenin yani sira simdi ne yapacagim sorusu aklima geldikce sinir oluyordum. Türkiye malüm is var tabikide ancak bir sekilde cevre sartlarindan zor olabiliyordu vss vss.. İzmir ege üniversitesi mezunuyum. Ancak arkadaslar size sevmesenizde "Calisin" demekten baska diyebilecegim birsey de yok dogrusu...

Neyse benim sevmedigim bir söz örnek olarak;

O söyledir,
O böyledir,
Su söyle yapmis seklinde ki dedi kodu baslangici sözcükler' den haz almiyorum.
evet o şöyledir,o böyledir tipi şeylerden bende hiç hoşlanmıyorum... ;D ;D çalış denmesi hoşuma gitmiyo çünkü çok haksızlık yapıyolar günde 4-5 saat çalışıyorum bugün hiç çalışmadın ders çalış diyolar sanki ne yaptığımı biliyolarmış gibi..o yüzden bir süre sonra inat halini aldı bu bende ne yazıkki.... :-\ :-\

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 11, 2008, 10:42:59 ÖS
evet o şöyledir,o böyledir tipi şeylerden bende hiç hoşlanmıyorum... ;D ;D çalış denmesi hoşuma gitmiyo çünkü çok haksızlık yapıyolar günde 4-5 saat çalışıyorum bugün hiç çalışmadın ders çalış diyolar sanki ne yaptığımı biliyolarmış gibi..o yüzden bir süre sonra inat halini aldı bu bende ne yazıkki.... :-\ :-\

Anliyorum, siz yinede sunu hicbir zaman unutmayin cünkü ilerde sizde kendi evlatlariniza bunlari tekrarlayip durucaksiniz.
Onlar o yollardan gectigi icin göz göre göre sizlerinde o hatalara düsmelerini istemiyorlar hepsi bu.
Mantikli ve objektif düsünürsek gercekten anne ve babamızın bu isteginin gayet dogru oldugunu zaten görüceksiniz.

Bence herseyin hakkını vermek gerek.

Bu oyun oynamak olabilir ders calismak olabilir karsilikli konusmak olabilir kitap okumak olabilir siir yazmak olabilir.
Böylelikle hem siz hemde büyükleriniz mutlu olacaklardir.

Cünkü hicbir Anne-Baba evlatlarinin kötülügünü asla istemez.

NİLSENAM

bildiğim bir şeyi yaparken birilerinin bana şöyle yap veya böyle yap demesinden sinir olurum.

esma 41

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 12, 2008, 11:34:10 ÖÖ
bildiğim bir şeyi yaparken birilerinin bana şöyle yap veya böyle yap demesinden sinir olurum.

Bende .

Birde benim adima düsünenlere ne demeli ....  :zopa: