a1 almanya aile birleşimi sınavı hakkında yardım lütfen

Başlatan canram, Kasım 14, 2008, 11:19:35 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canram

öncelikle merhaba arkadaslar bewn ramazan Allah nasip ederse 3. ayda dügünüm olacak ben önümüzdeki hafta kursa baslıcam ama kurs verecek hoca bana sunu dedi ben sana sertifika verdigimde hiç bir sekilde sınava tabii tutmazlar dedi bunu merak ediyorum birde ne yapmam gerekli yani diyelimki o sertifikayı aldım ben sınava girecekmiyim yani kısaca genel anlamda bi açıklamayla yardımcı olursanız sevinirim

f_tuba26

Alıntı yapılan: canram - Kasım 14, 2008, 11:19:35 ÖÖöncelikle merhaba arkadaslar bewn ramazan Allah nasip ederse 3. ayda dügünüm olacak ben önümüzdeki hafta kursa baslıcam ama kurs verecek hoca bana sunu dedi ben sana sertifika verdigimde hiç bir sekilde sınava tabii tutmazlar dedi bunu merak ediyorum birde ne yapmam gerekli yani diyelimki o sertifikayı aldım ben sınava girecekmiyim yani kısaca genel anlamda bi açıklamayla yardımcı olursanız sevinirim
evet arkadsim vize sinavi ayri onu ayri istiyolar yani girceksin o sinava ama senin alamncayi nerde nasil ögrendigine hangi kursa gittigine bakmiyolar yani seni a1 sinavina sokuyolar ve ordan aldigin setifika ve sonucuyla vize basvurusu yapiyosun disardaki gittigin kurslarin belgesi olmuyo bende daha önceki seneler gitmistim kurslara ve belgelerim de vardi ama yinde a1 sinavina girmek mecburi dediler bende girdim sana bol sanslar

canram

tesekkürler peki o sınavın deresi ne yani ne yapıyoz yazılı sınav gibi kusura bakma hiç bilgim ve fikrim olmadıgı için soruyorum

ATAAN

A1 Sınavı hakkında forumda faydalanabileceğiniz paylaşımlar var eğer onları incelerseniz sınav hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Sınavın şekli standart zaten, burda paylaşılan tecrübelerden faydalanmanızı tavsiye ederim. Sınava yönelik çalışırsanız bir ay gibi sürede çok rahat hazırlanırsınız.
İki yerede konu açmışsınız, sınav hakkındaki sorularınızı A1 sınavı başlığı altındaki konularda, aile birleşimi hakkındaki sorularınızıda yine Aile birleşimi altındaki konularda bulabilirsiniz.Konu açmadan önce eğer formu bir okursanız, konu açmanıza gerek kalmadan sorularınız cevaplanacaktır.