Ben izlerken agladim... Demisti bir Arkadasim, ben hickiriklarimi tutamadim...

Başlatan gece, Kasım 17, 2008, 12:27:30 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Yaptigimiz anlik hatalar yada bencilce yasamamizin sonuclari Allah rizasi icin bu videoyu tanidiginiz herkese izletin ve üzerimize düsen dersi alalim

ALLAH KALDIRAMIYCAGIMIZ IMTIHAMLA SINAMASIN CÜMLEMIZI:

Ama tedbir ve dikkat sart demi ?

Bana göre bu klibin her karesinde ayri bir ders var.

IZLEYIN ve IZLETIN.

Bir anlik dalginlik, hata, yanlis, ihma ve sonuclari...

:'( :'( :'( :'( :'(

https://patrz.pl/filmy/id/336046

...mystery...

artık duygusuz olduğuma gerçekten inandım.... ::) bunada ağlamadım çok kötüydü farkındayım ama ağlayamadım... :'( sadece ifadelerle ağlayabiliyorum :'( tüm dikkatsizliklerin sonucunu neden UFACIK çocuklar ödüyoki.... :embarassed: insanlar azıcık dikkatli olsalar nolurki.... offoff:)
+1 gece ablacım.... :'( :'( :'(

zeytin

izledikten sonra dondum kaldım.Dikkatsizliğin sonucunu neden minik  yavrular çekiyokii.. kanım dondu.Çok üzüçü.İnsanları duyarlılığa çağıralım bu kadar gözümüz kapalı düşüncesizlik olmasın.Bu video Böyle insanlara ders olsun.Paylaşımın için tebrikler gece :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 17, 2008, 07:29:17 ÖSizledikten sonra dondum kaldım.Dikkatsizliğin sonucunu neden minik  yavrular çekiyokii.. kanım dondu.Çok üzüçü.İnsanları duyarlılığa çağıralım bu kadar gözümüz kapalı düşüncesizlik olmasın.Bu video Böyle insanlara ders olsun.Paylaşımın için tebrikler gece :'(
okey:) :'( :'(

RIBERY

ewet bende izledım ama gerçekten ınsanın kanını donduruyor hep ınsanların dıkkatsızlıgi çocugun ustune düsen araba çok kötu hemde evının bahçesınde gerçekten şok oldum ama kader kımse bılmez önunde ne oldugunu tşk ederım gece bu tam ibretlık ders almak  lazım

Aşil

guzel bir klip kazalarin gercek yuzlerini ortaya koyuyor,trafikte cok dikkatli olmaliyiz.paylasim icin sagol..

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Kasım 17, 2008, 11:57:52 ÖSewet bende izledım ama gerçekten ınsanın kanını donduruyor hep ınsanların dıkkatsızlıgi çocugun ustune düsen araba çok kötu hemde evının bahçesınde gerçekten şok oldum ama kader kımse bılmez önunde ne oldugunu tşk ederım gece bu tam ibretlık ders almak  lazım
orası benide çok etkiledi Ribery... :'(

...mystery...

cihadd

Neden insanin sagligina ve kisinin hayatina zarar verecek seyler tamimi ile yasak edilmiyor. Örnegin icki ne faydasi varki?? faydasi varsada izledigimiz gibi zarari daha cok. :(

...mystery...

Alıntı yapılan: cihadd - Kasım 18, 2008, 11:39:57 ÖSNeden insanin sagligina ve kisinin hayatina zarar verecek seyler tamimi ile yasak edilmiyor. Örnegin icki ne faydasi varki?? faydasi varsada izledigimiz gibi zarari daha cok. :(
çok haklısınız.... :(