Esimin Vizesi Ciktiii Halayyyyyyyyyy

Başlatan Tolga55, Kasım 26, 2008, 04:39:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga55

Esimin Vizesi cikti Bugün Tey tey Halaya Haydiii Millet darisi Beklyienelrin basinaaaaaa

ahoy ahoyyyyy  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

Tumayinnnn beniii

...mystery...

Tolga55

Tsk Ederim Gizem Cok Mutluyummm Ahoyy ahoyyyyyy TEy TEy  halayy:) halayy:)

Sonsuzluk Yolcusu

Tolga55, gözün aydin olsun. Hayirlisiyla biletinizi alip en kisa zamanda kavusursunuz. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Tolga55

Aldim Bile cuma geliyor Bugün Cikti Hemmen Biletciye gittim :D hazir yani Bilet
Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Kasım 26, 2008, 04:43:36 ÖSTolga55, gözün aydin olsun. Hayirlisiyla biletinizi alip en kisa zamanda kavusursunuz. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Tolga55

Sagolasin Gözüm aydin darisi bekliyenlerin basina cok mutluyum yaaa yuppi:)

zeytin

gözün aydın Tolga sizin adınıza sevindi.Darısı benim başıma ;D

Tolga55

Darisi sizin basiniza Halayyyyyyyyyy Halayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halayy:) halayy:) halayy:)
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 26, 2008, 05:20:30 ÖSgözün aydın Tolga sizin adınıza sevindi.Darısı benim başıma ;D

zeytin

kirsehir7

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tolga gözün aydin.cook sevindim.
halayy:)  halayy:)     halayy:) halayy:)

Tolga55

Gec Bakalim Halayin Basina Noktali Cigdem Hanim :D   halayy:) halayy:)
TEyyyy
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 26, 2008, 05:25:40 ÖStebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tolga gözün aydin.cook sevindim.
halayy:)  halayy:)     halayy:) halayy:)

kirsehir7

geciiim bakiim
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teyyyyyy teyyyyy liliiiiiiliiiiii heyyyyyyy hoppaaaaaaaa

halayy:)  halayy:)  halayy:) halayy:) halayy:)

Tolga55

Ahoy Ahoy Vur Davulcu davulaaa ililillililillilillili  Tey TEy TEyyyyyy  okey:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

...mystery...

ooooooooooooohhhhhhhhh burda bi bayram havası seziyorum sanki... ;D  banada yer açın bakıyım ;D

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

Tolga55

Gel Gizem Gel yanimaa hadi bahimmmmmm teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  halayy:) halayy:) halayy:)

...mystery...

dielosch

ben de katılayım barii laf lafı açıyorda çekmiştik ama fazla halay göz çıkarmaz  :haha:

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)