Hayata Birlikte Tutunmaya Çalışıyorlar

Başlatan dielosch, Kasım 30, 2008, 06:24:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

18 yaşındaki genç bir anne bile bile yapışık ikizleri dünyaya getirdi.  İngiltere'de tıp tarihinde bir ilk gerçekleşti. Bazı doktorlar bu doğumun gerçekleşmemesi gerektiği yönünde görüş bildirmişlerdi. Çünkü bebeklerin yapışık doğacağı genç anneye söylenmişti.  Ama 18 yaşındaki Laura bebekleri istediğini defalarca açıkladı. Nitekim geçen çarşamba günü yapışık bebekler dünyaya geldi. İkizlerden her birinin 10 parmak ve on ayak parmağı bulunuyor.

İngiliz The Mail on Sunday gazetesine konuşun yapışık ikizlerin anne ve babası, Faith ve Hope adını verdikleri bebekler doğduklarında çok mutlu olduklarını açıkladı. Bebeklerin yapışık olduklarını bilmelerine rağmen bu doğumu istediklerini dile getiren Laura-Aled çifti, "Zorlu bir yolculuk oldu. Onu için de kızların birinin adı Faith (İnanç), diğerinin ise Hope (Umut)" dedi.

Senosh_K

dielosch

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 30, 2008, 06:46:57 ÖS
yazık onlaraaaaaaa :'(

bencede bi inat uğruna sadece kendilerini düşünerek bu kararı veriyorlar şimdi çok da zorlanmaya bilirler ama yaa büyüyünce nolucak  :-\

Senosh_K

peppa

icim bir tuaf oldu paylasim icin tesekkürler keske bu sesleri duymasi gerekenler duyabilse

dielosch

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 30, 2008, 07:19:21 ÖS
icim bir tuaf oldu paylasim icin tesekkürler keske bu sesleri duymasi gerekenler duyabilse
keşke  :embarassed:

...mystery...

yazık onlara yaa ama tıp ve teknoloji gelişiyor belkide onlar büyüyene kadar onları ve diğerlerini ayıracak bir yöntem bulabilirler... :-\ (inşAllah)

dielosch

...mystery...

bulurlar bulurlar ben inanıyorum... :D
saçma sapan atomları bölüp yerin bilmem kaç kat altında saçma sapan deneyler yapıcaklarına böyle şeylerle uğraşsalar.. bence daha makbule geçerdi... tickoff:)

dielosch

...mystery...

"kesinlikle" diceğini bildiğim için yazmıştım.... yaril:) yaril:) şaka yaa maksat zevzeklik olsun işte dance:)

Senosh_K

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 30, 2008, 08:20:33 ÖS
bulurlar bulurlar ben inanıyorum... :D
saçma sapan atomları bölüp yerin bilmem kaç kat altında saçma sapan deneyler yapıcaklarına böyle şeylerle uğraşsalar.. bence daha makbule geçerdi... tickoff:)

çok haklısın tickoff:) tickoff:)

...mystery...

dielosch

Umut hayata tutunamadı  :'(  :'(

İngiltere'de, bir hafta önce dünyaya gelen siyam ikizlerini ayırmak için yapılan ameliyatta, ikizlerden bir öldü.

Doktorlar, Faith ve Hope (İman ve Umut) adı verilen siyam ikizlerinin durumunun kötüleşmesi üzerine dün ameliyata karar vermişlerdi.

Göğüslerinden yapışık ve tek karaciğerleri bulunan bebeklerin ayrı kalplere sahip olması, doktorlara başarılı bir ameliyat olacağı umudu vermişti. Hastane yetkilileri, kız bebeklerden Hope'un ameliyatın ardından hayatını kaybettiğini, Faith'in durumunda değişiklik olmadığını söylediler.

Bebekleri ayırmak için yapılan ameliyata 40 kadar doktor, hemşire ve sağlık personeli katıldı.

Çok üzüldüm yaaaaa  :'(  :'(

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 03, 2008, 08:09:04 ÖS
offf yaa.... :'( :'( :'(
malesef gizem'cim bak biz onlar için Polyanna'cılık oynadık ama işe yaramadı maleseff :'( Faith bi yarısını kaybederek hayata başlıyor tabiki devam edebilirse oda eminim büyüyünce ki bu da kesin değil çok çok üzülcek ikizinin ölmesi hiç hatırlayamasan da çooook kötü bi durum olsa gerek düşünemiyorum bile  :-\  :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 03, 2008, 08:21:57 ÖS
malesef gizem'cim bak biz onlar için Polyanna'cılık oynadık ama işe yaramadı maleseff :'( Faith bi yarısını kaybederek hayata başlıyor tabiki devam edebilirse oda eminim büyüyünce ki bu da kesin değil çok çok üzülcek ikizinin ölmesi hiç hatırlayamasan da çooook kötü bi durum olsa gerek düşünemiyorum bile  :-\  :'(
Polyannacılık değil onun adı UMUT'tu... :'( :'( ama işe yaramadı malesef... :'(