Ana Menü

ANKET

Başlatan yeliz55, Aralık 01, 2008, 01:52:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

s
6 (42.9%)
iyi
3 (21.4%)
eh i
2 (14.3%)
k
1 (7.1%)
berbat
2 (14.3%)

Toplam Oy Verenler: 13

yeliz55

bakalım forum gün içinde nasıl?

yeliz55

ankete oy veren arkadaşlar yorumlarınızıda bekliyorum hepinize süper günler diliyorum... ;D

Senosh_K

3,14

--> Sevgili Almancax,

selamlar, nasilsiniz iyi misiniz? Iyi olmanizi Cenab-i Allah'tan dilerim. Beni soracak olursaniz ben iyiyim, büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öper, selam ederim. Oralarda havalar nasil? Kar yagiyor mu? Burayi soracak olursaniz, cok soguk, ama kar falan yok. Umarim her sey yolundadir.

Mektubuma son vermeden önce, tekrar selam eder, her seyin gönlünüzce olmasini dilerim.  ;D

(Ya iste nasilsin diye sorar misiniz, dua edin uzutmadim mektubumu... :D ;D)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 01, 2008, 03:22:34 ÖS
--> Sevgili Almancax,

selamlar, nasilsiniz iyi misiniz? Iyi olmanizi Cenab-i Allah'tan dilerim. Beni soracak olursaniz ben iyiyim, büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öper, selam ederim. Oralarda havalar nasil? Kar yagiyor mu? Burayi soracak olursaniz, cok soguk, ama kar falan yok. Umarim her sey yolundadir.

Mektubuma son vermeden önce, tekrar selam eder, her seyin gönlünüzce olmasini dilerim.  ;D

(Ya iste nasilsin diye sorar misiniz, dua edin uzutmadim mektubumu... :D ;D)
:haha: :haha: :haha:

Senosh_K

Esimehasret

zeytin

bugün süperiimm içiimden mutluluk çığlığı atmak geliyoo dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 01, 2008, 07:42:43 ÖS
bugün süperiimm içiimden mutluluk çığlığı atmak geliyoo dance:)
at o zaman... okey:) haydi enerjiyi mutluluğu dışarı atalım------------------> hiihi:) hiihi:) yuppi:) yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 01, 2008, 08:10:24 ÖS
at o zaman... okey:) haydi enerjiyi mutluluğu dışarı atalım------------------> hiihi:) hiihi:) yuppi:) yuppi:)
valla şekerimm bu mutluluk uzun sürer bayramın sonuna kadarr yuppi:) alkis:) clap:) dance:)

kirsehir7

iyi.................

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Aralık 01, 2008, 08:58:39 ÖS
valla şekerimm bu mutluluk uzun sürer bayramın sonuna kadarr yuppi:) alkis:) clap:) dance:)
hiihi:) hiihi:) kur;)

yeliz55

maşAllah bugün forum süper daimi olur inşAllahhhhhhhh......

SEVGI-40

amin

ama bugun cok dedikodu varmis olmasin ya bugunki hibi  :haha: :haha:

3,14

--> Dedikodu degil ki, Ceylanim, sen yokken beni aldilar karsilarina konustular, sen geldin seni sorguya aldilar... ;D

SEVGI-40

hadi öyle olsun bakalim  ;D ;D ;D

3,14

--> Valla öyle, bak simdi de, beni almislar karsilarina, illa baklava ac falan diyolar :o ??? utanan:)