burç anketi

Başlatan yeliz55, Aralık 02, 2008, 02:03:51 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi element insan

ate
hava((kova,ikizler,terazi)
toprak (o
su (akrep,bal

yeliz55

bakalım forumda en çok hangi elementten üyemiz var?bütün arkadaşlarımı ankete bekliyorum lütfen herkes anketi oyladıktan sonra burcunu yazsın ben AKREP burcundanım yani elementim SU

ATAAN

...mystery...

Yengeç-Su

buda özellikleri "laf lafı açıyor"a esma abla yazmıştı bulmak için çok çabaladım esma ablaya teşekkür edelim... ;)

Yengec 22 Haziran - 23 Temmuz

# Elementi :  Su
# Özelligi : Çok duygusal
# Yönetici Gezegeni : Ay
# Metali : Gümüs
# Ugurlu Günü : Pazartesi
# Ugurlu Sayisi : 2
# Ugurlu Taslari : Yakut, aytasi
# Ugurlu Renkleri : Beyaz, gümüs, gri, violet
# Ugurlu Çiçekleri : Nilüfer, beyaz gül, zambak
# Ugurlu Kokulari : Misk, müge, leylak
# Ugurlu Müzik : Ask melodileri
# En Belirli Özelligi : Sadakat
# En Büyük Ideali : Maddi güven
# En Büyük Hatasi : Dikkatsizlik
# En Büyük Arzusu : Toplumda yükselmek
# En Büyük Yetenegi : Güzel konusma becerisi 

Yengeç'in gelip geçici huylari Ay'a göre ayarlanmistir. Yengeç yükselen alçalan tüm dalgalanmalara karsin, hep ayni insan olarak kalir. Ona ilk kez, çilginca kahkahalar atarken rastlayabilirsiniz.

O'nun bu gülüsü kaçamayacaginiz kadar bulasicidir. Dikkat çekmeye çalismazlar. Yengeç'lerde anlasilmaz bir göze çarpma yetenegi vardir.

Karamsarlik hiç yakasini birakmaz her zaman güzelim tatli hayalleri bozmak için tetiktedir.

Yengeç'in gözyaslari hiçbir zaman timsahin gözyaslarina benzemez. O'nun hassas kalbi derin irmaklarindan tasar. Sert bir bakisinizla veya sesinizin hirçin tonuyla o'nun hassas duygularini yaralayabilirsiniz.

Acimasizlik gözlerinin yaslarla dolmasina, ya da tümüyle içine kapanmasina neden olabilir. Kirildigi zaman bunu anlamaniz kolay olmaz, çünkü sitemli bir sessizlige bürünür ve duygularini yansitmaya yanasmaz.

Iki esas Yengeç tipi vardir. Birinci tip güzel yuvarlak yüzlü, yumusak cildi, genis gülümseyen bir agzi, yuvarlak gözleri ve bebek yüzlü bir görünüsü vardir. Kusursuz bir ay imaji.

Ikinci tipe daha sIk rastlanir.Yüzde sasmaz "Yengeç görünüsü" hemen dikkati çeker. Oldukça büyük kafatasi, asagi dogru sarkan kaslar, çikik elmacik kemikleri göreceksiniz. Göze çarpan bir alt çene vardir.

Tüm Ay insanlarinin çok anlamli yüzleri vardir. Bir konusma sirasinda yüzlerinde binlerce ruh hali oynasir. Yengeç geçmise saygi duyar ve iliklerine kadar bir vatanseverdir.

Yengeç, ayni zamanda bir sir küpüdür. Insanlar otomatik olarak onlara sirlarini açarlar. Yengeçler'in sefkati derindir ve büyük ölçüde sezgiye dayanir. Aklina koydugu zaman, ondan gizlenebilecek hiçbir sir yoktur. Yalnizca bilgi toplar, düsünür ve düsüncelerini yansitir.

Yengeç duygularini ayna gibi yansitsa da, elde edebilecegi birsey ugruna savasmadan ondan vazgeçmez.

Sira cömertligi gelince de, Yengeçler ayni sekilde davranirlar. Yengeç'in yüregi o kadar yumusaktir ki, baskasinin yokluk çekmesine dayanamaz. Gerçekten üzülür ve yardim etmek ister.

Kadin ve erkek Yengeç evlerine çok baglidir. Yengeç burcundan bir kisi "benim" diyebilecegi bir ocagi olmadikça asla mutlu olmaz. Uzun bir yolculuktan eve döndügünüzde Yengeç'in yüzündeki ifadeye bakin. Mutluluktan uçuyor olacaktir.

Bir kenarda ne kadar parasi olursa olsun bir Yengeç kendini asla emniyette hissetmeyecektir. Ne kadar sevilirse sevilsin daha fazlasini isteyecektir.

Yengeç'in duygulari vücutlarindan daha güçlü olabilir. Üzüntü ve korku onu hasta eder, nese iyilestirir.

Vücutlarinin en hassas bölgesi, dizler, böbrekler, idrar kesesi ve deridir. Bas ve yüz, mide ve sindirim sistemi de hassas bölgelerdir.

Pekçok Yengeç insani çiçek yetistirmekte ustadir.

Yengeç'lere göre nedense yiyecek, güvenligi simgeler. Gerçekten yesin ya da yemesin, kiler yiyecekle dolup tastigi zaman, Yengeç kendini daha çok güvende hisseder. Yengeç için yiyecek israfi büyük bir suçtur.

Her iki cinste de büyük bir annelik iç güdüsü vardir.

Yengeç'in hassas yapisi sert bir kabukla örtülmüstür ve firtinali denizlerden sakinacak kadar akillidir.

Her Yengeç'te bir parçacik ay çilginligi vardir. Bazen uzaklardaki bu bahçenin anisi onu kahkahalarla güldürür. Arada sirada üzüntüyle aglamasina da neden olur.

kirsehir7

esma 41

Bende Yengec burcuyum - su (yükselenim Aslan )

Ankete bakilirsa en cok su burcu üyelerimz var bu Forumda. 

Mystery ayni burcdaniz , ne güzel.

Ben üstteki yazinin özelliklerinin  cogunu "tasiyorum" dermisim. ;
Cok agir yük ama tasiyoruz iste.  ;D

Mystery ya sen ?  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 03, 2008, 02:13:04 ÖÖ

Bende Yengec burcuyum - su (yükselenim Aslan )

Ankete bakilirsa en cok su burcu üyelerimz var bu Forumda. 

Mystery ayni burcdaniz , ne güzel.

Ben üstteki yazinin özelliklerinin  cogunu "tasiyorum" dermisim. ;
Cok agir yük ama tasiyoruz iste.  ;D

Mystery ya sen ?  ;D

= benim yükselenim oğlakmış... kur;)

= bende ona baktım şimdi esma abla en çok su burcundan üye var ;D

= evet aynı burç bunu daha önce konuşmuştuk ama bayaa oldu ramazan bayramıydı sanırım.. utanan:)

= :haha:

= bende bayasını taşıyorum yani bikaç tanesi hariç hepsini... :haha:

Senosh_K

ben yay burcuyum yanii ateş oluyor

SEVGI-40

RIBERY

f_tuba26

Ay burcum AKREP,yükselen burcumda AKREP,elementim tabiyki SU...

ozge06

elementinm su burcum AKREP dance:) dance:) dance:)

yeliz55

evet en cok su gurubundan üye var

...mystery...

bayada fark atmış yanii.... kur;)

mucizemsin

Aşil

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 02, 2008, 04:32:26 ÖS
Yengeç-Su

buda özellikleri "laf lafı açıyor"a esma abla yazmıştı bulmak için çok çabaladım esma ablaya teşekkür edelim... ;)

Yengec 22 Haziran - 23 Temmuz

# Elementi :  Su
# Özelligi : Çok duygusal
# Yönetici Gezegeni : Ay
# Metali : Gümüs
# Ugurlu Günü : Pazartesi
# Ugurlu Sayisi : 2
# Ugurlu Taslari : Yakut, aytasi
# Ugurlu Renkleri : Beyaz, gümüs, gri, violet
# Ugurlu Çiçekleri : Nilüfer, beyaz gül, zambak
# Ugurlu Kokulari : Misk, müge, leylak
# Ugurlu Müzik : Ask melodileri
# En Belirli Özelligi : Sadakat
# En Büyük Ideali : Maddi güven
# En Büyük Hatasi : Dikkatsizlik
# En Büyük Arzusu : Toplumda yükselmek
# En Büyük Yetenegi : Güzel konusma becerisi 

Yengeç'in gelip geçici huylari Ay'a göre ayarlanmistir. Yengeç yükselen alçalan tüm dalgalanmalara karsin, hep ayni insan olarak kalir. Ona ilk kez, çilginca kahkahalar atarken rastlayabilirsiniz.

O'nun bu gülüsü kaçamayacaginiz kadar bulasicidir. Dikkat çekmeye çalismazlar. Yengeç'lerde anlasilmaz bir göze çarpma yetenegi vardir.

Karamsarlik hiç yakasini birakmaz her zaman güzelim tatli hayalleri bozmak için tetiktedir.

Yengeç'in gözyaslari hiçbir zaman timsahin gözyaslarina benzemez. O'nun hassas kalbi derin irmaklarindan tasar. Sert bir bakisinizla veya sesinizin hirçin tonuyla o'nun hassas duygularini yaralayabilirsiniz.

Acimasizlik gözlerinin yaslarla dolmasina, ya da tümüyle içine kapanmasina neden olabilir. Kirildigi zaman bunu anlamaniz kolay olmaz, çünkü sitemli bir sessizlige bürünür ve duygularini yansitmaya yanasmaz.

Iki esas Yengeç tipi vardir. Birinci tip güzel yuvarlak yüzlü, yumusak cildi, genis gülümseyen bir agzi, yuvarlak gözleri ve bebek yüzlü bir görünüsü vardir. Kusursuz bir ay imaji.

Ikinci tipe daha sIk rastlanir.Yüzde sasmaz "Yengeç görünüsü" hemen dikkati çeker. Oldukça büyük kafatasi, asagi dogru sarkan kaslar, çikik elmacik kemikleri göreceksiniz. Göze çarpan bir alt çene vardir.

Tüm Ay insanlarinin çok anlamli yüzleri vardir. Bir konusma sirasinda yüzlerinde binlerce ruh hali oynasir. Yengeç geçmise saygi duyar ve iliklerine kadar bir vatanseverdir.

Yengeç, ayni zamanda bir sir küpüdür. Insanlar otomatik olarak onlara sirlarini açarlar. Yengeçler'in sefkati derindir ve büyük ölçüde sezgiye dayanir. Aklina koydugu zaman, ondan gizlenebilecek hiçbir sir yoktur. Yalnizca bilgi toplar, düsünür ve düsüncelerini yansitir.

Yengeç duygularini ayna gibi yansitsa da, elde edebilecegi birsey ugruna savasmadan ondan vazgeçmez.

Sira cömertligi gelince de, Yengeçler ayni sekilde davranirlar. Yengeç'in yüregi o kadar yumusaktir ki, baskasinin yokluk çekmesine dayanamaz. Gerçekten üzülür ve yardim etmek ister.

Kadin ve erkek Yengeç evlerine çok baglidir. Yengeç burcundan bir kisi "benim" diyebilecegi bir ocagi olmadikça asla mutlu olmaz. Uzun bir yolculuktan eve döndügünüzde Yengeç'in yüzündeki ifadeye bakin. Mutluluktan uçuyor olacaktir.

Bir kenarda ne kadar parasi olursa olsun bir Yengeç kendini asla emniyette hissetmeyecektir. Ne kadar sevilirse sevilsin daha fazlasini isteyecektir.

Yengeç'in duygulari vücutlarindan daha güçlü olabilir. Üzüntü ve korku onu hasta eder, nese iyilestirir.

Vücutlarinin en hassas bölgesi, dizler, böbrekler, idrar kesesi ve deridir. Bas ve yüz, mide ve sindirim sistemi de hassas bölgelerdir.

Pekçok Yengeç insani çiçek yetistirmekte ustadir.

Yengeç'lere göre nedense yiyecek, güvenligi simgeler. Gerçekten yesin ya da yemesin, kiler yiyecekle dolup tastigi zaman, Yengeç kendini daha çok güvende hisseder. Yengeç için yiyecek israfi büyük bir suçtur.

Her iki cinste de büyük bir annelik iç güdüsü vardir.

Yengeç'in hassas yapisi sert bir kabukla örtülmüstür ve firtinali denizlerden sakinacak kadar akillidir.

Her Yengeç'te bir parçacik ay çilginligi vardir. Bazen uzaklardaki bu bahçenin anisi onu kahkahalarla güldürür. Arada sirada üzüntüyle aglamasina da neden olur.

yere saglam basiyorum , toprak=boga

mystery, bu detayi birde toprak,boga icinde versen memnun oluruz haniii.. :laugh:

...mystery...

Alıntı yapılan: Aşil - Aralık 06, 2008, 12:37:31 ÖÖ
yere saglam basiyorum , toprak=boga

mystery, bu detayi birde toprak,boga icinde versen memnun oluruz haniii.. :laugh:
hemen bakıyorum.... ;) ;)

...mystery...

Tipik bir Boga ihtiyatli hareket etmeyi ve düsünüp tasinarak konusmayi tercih eder.
Boga saglamdir, degismez ve asla sükunetini bozmaz.

Boğa burcu ve boğa burcunun özellikleri

Elementi : Toprak
Özelligi : Duygusal
Yönetici Gezegeni : Venüs
Metali : Bakir
Ugurlu Günü : Cuma
Ugurlu Sayisi : 6
Ugurlu Tasi : Zümrüt
Ugurlu Renkleri : Pembe, açik mavi, krem rengi
Ugurlu Çiçekleri : Kirmizi gül, pembe karanfil
Ugurlu Kokulari : Karanfil, müge, elma çiçegi
Ugurlu Müzik : Senfoniler ve klasik müzik
En Belirli Özelligi : Dirençlilik
En Büyük Ideali : Ünlü olmak
En Büyük Hatasi : Inat
En Büyük Arzusu : Büyük servet edinmek
En Büyük Yetenegi : Güzel sanatlar

Onlar nadiren karsisindakinin canini yakacak bir hareket yapar. O sadece herkesin kendisini rahat birakmasini ister. Üzerinde bir baski hissettigi an inatçi olur ama bir Boga’ya inatçi oldugunu söylemenin hiçbir yarari yoktur, çünkü o bu defa inatçi olmadigi yolunda inat edecektir.
Boga’nin öfkesi nadiren kabarir, ama birden çileden çikinca yolunun üstüne çikan herseyi ezer geçer! Bazilari o kadar kontrollüdür ki, tüm yasamlari boyunca bir ya da iki kez saldiriya geçerler.
Bu burçta dogan kadinlar, ele avuca sigmaz, bakislari sakin, berrak ve gene de sabittir.
Erkeklere gelince; boyun oldukça kalin ve adeleli, omuzlar, gögüs ve arka, her üçü de genis ve güçlüdür. Kisa ya da uzun olsun bütün vücut orantilidir. Kulaklar genellikle küçük ve basa dogru yatiktir.
Yemek yerken lokmalari yavas yavas çignerler ve genelde kusursuz bir sindirim sistemleri vardir. Alinlarinin tam ortasina düsen bir tutam saç veya bir bukle dikkatinizi çekebilir. Genellikle saçlari kivircik ve dalgalidir.
Boga karsi cinse büyük bir ilgi duyar ama onun oyunlari içinde, herhangi bir zevkin pesine saldirganca düsmek yoktur.
Boga pek az üzülür, sinirlenir ve tirnaklarini yer. Isler istedigi gibi gitmeyince somurtup düsüncelere dalabilir, ama sinirli bir tip degildir.
Boga insanlari, tipik ev kedileridir. O topraga yakindir ve eninde sonunda bir gün o ya da bu sekilde toprak duygusuna yakalanacaktir.
Vasat bir Boga, güçlü bir yapiya sahip olarak, fevkalade sagliklidir.
Hastaliklarinin baslica nedenlerinden biri temiz hava almamasi ve egzersiz yapmamasidir.
Boga’nin istahini kaçiran pek az sey vardir. Ayni ögünde, hiçbir hazimsizlik eseri göstermeden, genellikle biber kizartmasindan çikolatali pastaya, eksi tursulara ve salgamlara kadar herseyi yiyebilir. Pirzola ve biftekler en sevdigi yemeklerdir ve onlari silip süpürmeye bayilir.
Bogalar kaba, saba, çarpici komediye gülmekten kirilir. Çogu ince mizahi kavrayamaz. Bu insanlar çok nadiren gerçekten zalim ve kirici olurlar.
Boga ve parasi birbirinden nadiren ayrilir. Parayla birlikte güç birikimi de yapmak isterler. Ama cimri degildir.
Güzel resimler ve senfoniler onlari derinden etkiler. Müzik her zaman su ya da bu sekilde yasamlarini etkiler; resim yapmak çogunlukla hobileri veya meslekleridir.
Fikirleri her zaman makuldür.
Onun evi kalesidir ve hiç kimsenin onun huzurunu bozmasina izin vermez.

buda bügünkü falınızmış... :)

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.