Sadece "Seni Seviyorum" Demek...

Başlatan ...mystery..., Aralık 03, 2008, 08:28:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Günün birinde bir çiçekle su karsilasir  ve arkadas olurlar. 

Ilk önceleri arkadaslik olarak devam eder iliskileri. 

Tabii ki her zaman lazimdir arkadaslik  birbirini tanimak için. 

Gel zaman git zaman,  çiçek o kadar mutlu olur ki suyun yaninda,  içi içine sigmaz olur artik ve anlar ki suya asik olmustur. 

Ilk kez asik olan çiçek etrafa kokular saçmaya baslar  "Sirf senin hatirin için ey su," diye. 

Öyle bir zaman gelir ki  artik su da içinde çiçege karsi bir seyler hissetmeye baslar. 

Farkeder ki "Çiçege asik oldum."  Ama su da ilk defa asik oluyordur. 

Günler ve aylar birbirini kovalar  ve çiçek "Acaba su beni sevmiyor mu?" diye  düsünmeye baslar. 

Çünkü su pek ilgilenmemektedir çiçekle...  Halbuki çiçek aliskin degildir böyle bir sevgiye. 

Ve dayanamaz bir gün,  çiçek suya "Seni seviyorum." der.  Su "Ben de seni seviyorum." diye cevaplar. 

Aradan zaman geçer  ve çiçek yine suya "Seni seviyorum." der.  Su "Ben de." der.  Çiçek sabirlidir. 

Bekler, bekler, bekler...  Artik öyle bir duruma gelir ki,  çiçek koku saçamaz olur artik etrafa.

Ve son kez suya "Seni seviyorum." der.  Su da "Sana söyledim ya, ben de seni seviyorum." der. 

Ve gün gelir çiçek yataklara düser.  Hastalanmistir çiçek artik.  Rengi solmus, çehresi sararmistir çiçegin. 

Yataklardadir artik çiçek,  su da basinda bekler öylece çiçegin yardimci olmak için. 

Ama bellidir ki artik çiçek ölecektir  ve son kez zorlukla basini döndürerek çiçek,  suya der ki: 

"Seni ben gerçekten seviyorum."  Çok hüzünlenir su bu durum karsisinda  ve son çare olarak bir doktor çagirir. 

Doktor gelir ve muayene eder çiçegi.  Muayeneden sonra söyle der doktor: 

"Hastanin durumu ümitsiz,  artik elimizden bir sey gelmez."   

Su merak eder sevgilisinin ölümüne sebep olan  hastalik nedir diye,  ve sorar doktora "Hastaligi nedir?" diye, 

Doktor söyle bir bakar suya  ve der ki "Çiçegin bir hastaligi yok dostum, 

bu çiçek sadece susuz kalmis,  ölümü onun için." der. 

Ve anlar ki su artik,  sevgiliye sadece "Seni seviyorum." yetmemektedir..

(alıntı)

SEVGI-40

...mystery...

kirsehir7

...mystery...

esma 41

Günümüzde maalesef gercek sevginin degeri bilinmiyor.
O "cicegi " elde edene  kadar degerlidir .
"Kazandiktan " sonra degeri ilk zamanki gibi olmuyor.
Neden ?
Bir cicegi elde ettikten sonra kiymeti bilinmiyor ne yazikki.
"O cicek zaten benim artik" düsüncesine kapilip ,cicege karsi
sevgimizi gösteremiyouz. Hatta kisitlamaya calisiyoruz.
Tavirlarimiz degisiyor , konusmalarimiz degisiyor , kisitlamamlar ....
ve hayat monoton olmaya basliyor.

Bir gün o cicek solmaya basliyor ve biz nankör, bencil insanlar
o güzel cicegi kaybettikten sonra degerini anliyoruz.
Ama is isten gecmis oluyor .

Neden insanlar hep ,sevdigi birseyi kaybettikten sonra  degerini anliyorlar ?

Iste keskelerle yasamamak icin .... sevdigimiz insanlarin degerini yanimizdayken bilelim, kaybettikten sonra degil

Paylasim icin tesekkürler Mystery ...

...mystery...

beğendiğine sevindim esma abla... :) :)

bende anlamıyorum neden sevdiğimiz şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz bazen ister istemez  bende oluyordur olmuyo diyemem ama neden böyle oluyor anlayamıyorum ve bunu en aza indirmeye çalışıyorum... :) :)

yorumun için teşekkürler esma abla :)

esma 41

...mystery...

NİLSENAM

Çevrenizdeki insanların ne hissettiği yada ne düşündüğünden o kadar emin olmayın.Bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğinizde herşey için çok geç olabilir.......

esma 41

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 07, 2008, 10:44:07 ÖS
Çevrenizdeki insanların ne hissettiği yada ne düşündüğünden o kadar emin olmayın.Bazen bir kalbin içinde neler sakladığını öğrendiğinizde herşey için çok geç olabilir.......

Selam Nilsenam ,

bir misal verebilirmisiniz mesela ?

NİLSENAM

slm esma 41.misal:ikili ilişkilerde herzaman iki tarafta birbirine seni seviyorum demeyebilir.ama mutlaka taraflardan biri diğerinin onu sevmediğini düşünür.ama bilmezki o insanın içindeki duyguları.ama gün gelirki o insan için canını bile feda eder.işte bu yüzden diyorum.
umarım açıklamaya çalışmışımdır.

NİLSENAM

esma 41

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 12, 2008, 05:23:12 ÖS
slm esma 41.misal:ikili ilişkilerde herzaman iki tarafta birbirine seni seviyorum demeyebilir.ama mutlaka taraflardan biri diğerinin onu sevmediğini düşünür.ama bilmezki o insanın içindeki duyguları.ama gün gelirki o insan için canını bile feda eder.işte bu yüzden diyorum.
umarım açıklamaya çalışmışımdır.

Aciklaman icin tesekkür ederim Nilsenam .
Bu Konuda hakli oldugunu düsünüyorum.

Kes kelerle yasamamak icin , karsimizda ki sevdigimz insana onu sevdigimizi demeliyiz bence.
Karsimizdaki insandan olumlu bir cevap  almayabiliriz belki ama en azindan keske lerle yasamaya
mecbur kalmayiz.

Itiraf ediyorum , seni seviyorum ..... diye bilmeliyiz .  ;D

NİLSENAM

NİLSENAM

gelin  tüm sevdiklerimize SENİ SEVİYORUM diyelim.