Sadece "Seni Seviyorum" Demek...

Başlatan ...mystery..., Aralık 03, 2008, 08:28:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: purjuu - Ocak 17, 2009, 11:39:48 ÖÖ
alkis:) alkis:) Arkadaşlarımııııı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk seviyorum.... alkis:) alkis:)
bendeeeeeee............ alkis:) bezen kırsalarda yinede seviyorum onları.... dance:)

mub@rek

Robokop; Seni cok seviyorum, seni cok özledim ne olur evine dön.  :-[ ::)

(Ben kücükken birtane robotum vardi adi Robokop, Bir gün bi kop' tu bir daha toplayamadi. O bakima bende burdan sesimi duyurmak istedim.)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 03:07:40 ÖÖ
Robokop; Seni cok seviyorum, seni cok özledim ne olur evine dön.  :-[ ::)

(Ben kücükken birtane robotum vardi adi Robokop, Bir gün bi kop' tu bir daha toplayamadi. O bakima bende burdan sesimi duyurmak istedim.)

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

sevgiliye sadece "Seni seviyorum." yetmemektedir..

cok dogru bi söz kimseye ne sevgiliye ne dostaa sadece seni seviyorum demek yetmiyomus  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 04, 2009, 10:51:55 ÖÖ
sevgiliye sadece "Seni seviyorum." yetmemektedir..

cok dogru bi söz kimseye ne sevgiliye ne dostaa sadece seni seviyorum demek yetmiyomus  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

Fazla bile gelebilir, dozunu iyi ayarlamak gerek Sevgi. Sonun da kâr li cikan olmak icin...

mub@rek

kirsehir7

sadece seni seviyorum tabiki yetmez sevdigini göstermen gerkki sevdigini anlasin.bende sevmedigim bi insan agzimla seviyorum diyebilirim cok kolay

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 04, 2009, 12:27:53 ÖS
sadece seni seviyorum tabiki yetmez sevdigini göstermen gerkki sevdigini anlasin.bende sevmedigim bi insan agzimla seviyorum diyebilirim cok kolay

Zere diyorum bennnn. Kirsehir7 bana seni seviyorum arkadasim demisti. Meger durum buymus. :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:30:03 ÖS
Zere diyorum bennnn. Kirsehir7 bana seni seviyorum arkadasim demisti. Meger durum buymus. :D

;D ;D ;D

bu arada zere nedemek  ??? ???

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 04, 2009, 12:30:54 ÖS
;D ;D ;D

bu arada zere nedemek  ??? ???

Yani bildigin birsey' i karsindakinden duyunca sasiriyorsun hönk oluyorsun poff diye birsey oluyorsun. Uff ya bende tam bilmiyorum galiba anlamini. :D

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:44:31 ÖS
Yani bildigin birsey' i karsindakinden duyunca sasiriyorsun hönk oluyorsun poff diye birsey oluyorsun. Uff ya bende tam bilmiyorum galiba anlamini. :D

Aciklamaya bak ya  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:44:31 ÖS
:haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 12:10:37 ÖS
Fazla bile gelebilir, dozunu iyi ayarlamak gerek Sevgi. Sonun da kâr li cikan olmak icin...
yok be übarek zamani insanlari isde hep fazlasini istiyoalr benim adim hidir elimden gelen budur yav  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

SENİ SEVİYORUM

SADECE KİM OLDUĞUM İÇİN DEĞİL
SENİNLEYKEN KİM OLDUĞUMU
ANLADIĞIM İÇİN...