Ana Menü

Help

Başlatan _VeRa_, Aralık 05, 2008, 11:22:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_VeRa_

Arkadaşlar bi ricam olucak utanan:)

İçeriği almancax gibi olan ingilizce üzerine bir forum arıyorum.Bildiğiniz adresleri lütfen paylaşırmısınız :-\
Derslerime yetişemiyorum :-[

_VeRa_

3 kişi bakmış bi tane cevap yok  :haha:
ya yardım konusunda bu kadar cimri olmayın  funny:)
Yarın bi gün sizinde bana işiniz düşer ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Aralık 05, 2008, 04:23:11 ÖS
3 kişi bakmış bi tane cevap yok  :haha:
ya yardım konusunda bu kadar cimri olmayın  funny:)
Yarın bi gün sizinde bana işiniz düşer ;D

sanırım bende böyle bir site arıyorum ama yok yok yok... ;D bide Fransızca bakıyorum ama... ::) en iyisi Almancax ;D ;D

Senosh_K

mucizemsin

Bulursan banada söyle canim clap:) ögretmen her anlatisindan sonra bana dönup anladinmi diye soruyor utanan:) yalandan anladim diyom bazen. Almancayi caktikta darisi ingilizceye! Muharrem zahmet olmasa bide bu sitenin ingilizcesini yapsana valla tutar,benden söylemesi.

...mystery...

Alıntı yapılan: mucizemsin - Aralık 06, 2008, 12:27:16 ÖÖ
Bulursan banada söyle canim clap:) ögretmen her anlatisindan sonra bana dönup anladinmi diye soruyor utanan:) yalandan anladim diyom bazen. Almancayi caktikta darisi ingilizceye! Muharrem zahmet olmasa bide bu sitenin ingilizcesini yapsana valla tutar,benden söylemesi.
:haha: adminimiz yaparmı bilemem ama ben her bulduğum ingilizce sitesini burasıyla karşılaştırıyorum ve hiç biri buranın yerini tutmuyo çok ciddi söylüyorum yani yağ amaçlı değil (sanki esma abladan almış gibi oldu ama.. ::) ) burda konular çok net anlatılıyo ve gayet rahat anlaşılıyo her türlü imkan var ve gerçekten çok sıcak bir ortam o yüzden herkese tekrar yeri gelmişken teşekkür edeyim.. ;D ;D

_VeRa_

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 06, 2008, 12:32:10 ÖÖ
:haha: adminimiz yaparmı bilemem ama ben her bulduğum ingilizce sitesini burasıyla karşılaştırıyorum ve hiç biri buranın yerini tutmuyo çok ciddi söylüyorum yani yağ amaçlı değil (sanki esma abladan almış gibi oldu ama.. ::) ) burda konular çok net anlatılıyo ve gayet rahat anlaşılıyo her türlü imkan var ve gerçekten çok sıcak bir ortam o yüzden herkese tekrar yeri gelmişken teşekkür edeyim.. ;D ;D

Ya evet işte buranın içeriği gibi olsun çok ihtiyacım var ama malesef bulamıyorum offoff:)
Bi yardım eden çıkar nasılsa utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Aralık 06, 2008, 11:04:19 ÖÖ
Ya evet işte buranın içeriği gibi olsun çok ihtiyacım var ama malesef bulamıyorum offoff:)
Bi yardım eden çıkar nasılsa utanan:)

benim bildiğim siteler var ama burası gibi değil... :) şimdide çok vaktim yok akşama yazarım buraya sen bir bakarsın.. ;)

_VeRa_

...mystery...

...mystery...

yaaa bi problem var galiba... :-\ açmıyo... :-\

_VeRa_

...mystery...

Alıntı yapılan: _VeRa_ - Aralık 06, 2008, 06:47:44 ÖS
Ah nerde kaldın  ;D

Adresler işime yarayacağa benziyor sağolasın gizem İlkinden başlayalım bakalım

Teşekkürler tatlım yardımın için +
demicem insanlık görevi nasıl olsa ;D ;D
byby:)

önemli değil :D :D işini görsünde yeter... ;)

_VeRa_

a yok açılıyo gizem  çok karıştı bi saniye

...mystery...

_VeRa_

Adresler alınmıştır :angel:

Üstün gayretinden ötürü + gizem bu kez şaka değil :-*
hakediyosun

Teşekkürler alkis:)