“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 03:03:30 ÖSKeske elimde hayati ve zamani geri cekebilicek bir güc olsaydi keske keske  :-[
O Güc Bizde Degil, Yaratanda, Biz Sadece Bize Verilen Rolleri Oynayabiliyoruz Bu Hayatta, Silgi Kullanmadan Resim Yapma Sanatina Biz Hayat Diyoruz, Hayatin Hep Bizden Götürdüklerine Degil Birazda Bize Verdiklerine Bakalim  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 03:33:43 ÖSO Güc Bizde Degil, Yaratanda, Biz Sadece Bize Verilen Rolleri Oynayabiliyoruz Bu Hayatta, Silgi Kullanmadan Resim Yapma Sanatina Biz Hayat Diyoruz, Hayatin Hep Bizden Götürdüklerine Degil Birazda Bize Verdiklerine Bakalim  okey:)
ya:) ya:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 03:33:43 ÖSO Güc Bizde Degil, Yaratanda, Biz Sadece Bize Verilen Rolleri Oynayabiliyoruz Bu Hayatta, Silgi Kullanmadan Resim Yapma Sanatina Biz Hayat Diyoruz, Hayatin Hep Bizden Götürdüklerine Degil Birazda Bize Verdiklerine Bakalim  okey:)

Bu dediginiz Polyanacilik ben bugün Polyana olamiyorum ne yazikki ...
Yinede Tesekkürler

ATAAN

Polyanna, O Biraz Masalsi Oldu Sanirim, Ama Bence Birazda Polyanna Olmak da Lazim,  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 03:48:16 ÖSPolyanna, O Biraz Masalsi Oldu Sanirim, Ama Bence Birazda Polyanna Olmak da Lazim,  okey:)

ya:) okey:)

NİLSENAM

iyiki hayatı genç yaşta öğreniyoruz...... :)

...mystery...

zeytin

...mystery...

İYİKİ değilsin zeytincim gerçek olan bişey olmak çok daha güzel hayal olmaktansa... alkis:)

zeytin

Hayallerde olmak güzeldir bazen belkide bu aralar kendimi oralarda hayal ediyorum ama bunun hayal olduğunu biliyorumm ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 07:51:38 ÖSHayallerde olmak güzeldir bazen belkide bu aralar kendimi oralarda hayal ediyorum ama bunun hayal olduğunu biliyorumm ;D
;D ;D

zeytin

keşke burda olsan biran seni hayal ettim karşımdaki resminlee  ;D

...mystery...

aynı şey ama özlemen daha iyi zeytiinn... alkis:)

dielosch

...mystery...

İYİKİ diyosun böylece İyikilerin değerini anlarsın.... ;)