“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 12:29:20 ÖÖSevgicim Benim Bitanedir, Kopyalarindan ve Taklitlerinden Sakininiz  ;D
Gizemcim Harika Isler Cikariyorsun, Devam  okey:)
:-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 01, 2009, 12:29:20 ÖÖSevgicim Benim Bitanedir, Kopyalarindan ve Taklitlerinden Sakininiz  ;D
Gizemcim Harika Isler Cikariyorsun, Devam  okey:)
sağol patron... utanan:) :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 01, 2009, 12:27:13 ÖÖkeske dün forumdan biraz daha gec ciksaydim  :cryla: :cryla:
İYİKİ erken çıkmışsın belkide en iyisi budur... :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 12:38:53 ÖÖİYİKİ erken çıkmışsın belkide en iyisi budur... :)
hayir degildir gec ciksaydim kirsehirle konusurdum  :cryla: :cryla: simdi sabaha kadar evin icnde dolaNIP durcam

...mystery...

Aslında "Keşke" demek bana saçma geliyor(her ne kadar şu anda bol bol aklımdan geçsede ::) ) çünkü ortada olmuş bir olay var ve bu olayı değiştirebilmek için tek şansımız var o da zamanın geri gidebilmesi...Bu da gerçekleşemeyeceğine göre "Keşke" demenin ne anlamı ne yararı var bizi üzmekten başka ??

Sizlere "Keşke"siz günler dilerim... :) bunu bir düşünün bence... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Mart 01, 2009, 12:40:01 ÖÖhayir degildir gec ciksaydim kirsehirle konusurdum  :cryla: :cryla: simdi sabaha kadar evin icnde dolaNIP durcam
bu bambaşka birşey sevgicim sana o cevabı yazarken zaten Kirsehir'i düşünerek yazdım... :) diyorum ya belki hiç aklına gelmeyen bişeyler olacaktı olay ne bilmiyorum ama....

Boşuna dememişler "Herşeyde bir hayır vardır.." diye inan bana bundada vardır bişey... :-*

SEVGI-40

...mystery...

NİLSENAM

her şerrin içinde bir hayırda vardır.... :embarassed:

emosh

keşkeeeeee bilmiorum ya keşke demek istemedim hiç bi zaman belki nadir de olsa demişimdirr ama keşke dememi gerektiren o kadar büyük bişe yok keşke yerine eğer kendi hatamın olduğu bi durum yoksa hayrlısı ya da nasip kısmet diyorum....

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Mart 01, 2009, 06:29:49 ÖSkeşkeeeeee bilmiorum ya keşke demek istemedim hiç bi zaman belki nadir de olsa demişimdirr ama keşke dememi gerektiren o kadar büyük bişe yok keşke yerine eğer kendi hatamın olduğu bi durum yoksa hayrlısı ya da nasip kısmet diyorum....
alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

zeytin

mub@rek

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 09:22:36 ÖSKeske karissaniz kücük hanim. :)))
valla patrona söyleyin ben emir kuluyum... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 01, 2009, 09:21:18 ÖSKeşke bugünü birdaha yaşayabilsem
İYİKİ yaşayamıyorsun belki yarın daha güzel olur... :) daha güzel birgün yaşamak için gecikme... :-*