“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Ben üst görevliyle görüşmek istiyorumm.Gece hanımm Gece hanımm   :haha: GÜle güle  byby:) byby:)

...mystery...

:haha: :haha: tamam ederim onur abi... byby:) sen gönül rahatlığıyla çıkabilirsin zaten herelade birazdan yasağın asıl sahibide gelir(gece ablacım.. :-* ) ;D

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 30, 2009, 06:30:39 ÖS
banane yaa ben ne zaman kurallara uydum ki  tickoff:) üzgünüm işte içime atıp hasta mı olayım  tickoff:) İsteyen istediği şekilde üzülebilirr insan ancak öyle rahatlarr paylaiması gerek  ;)  ;D

:haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 29, 2009, 08:15:29 ÖS
Su Meterolijiyi Kurcalayip Durmayin Diyom Size Ya  ;D
Kurcalanmadan durmuyo ki herhalde bu dileğimde kabul olmak üzere hava kar topluyo ;D ;D

dielosch

burada bile yani Mersinde sabah çok az karla bol yapmur yağdı  :haha: karışık bi şekildee ama  :haha: ve dikkat eden kaç kişi vardır bilinmezz gökyüzüne bakmayınca belli etmiyor çünkülük  kur;)

dielosch

ATAAN

Gizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem  Ne Olmus Burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:zopa: :zopa: :haha:

...mystery...

hmm... ;D şeyyy... ;D ımmhhh... ;D ben burayı "laf lafı açıyor" sanmışım yaa o kadar dağıtmışlar yani o yüzden yani kızarım ben onlara patron yaa... :zopa: :zopa:

kirsehir7

keske suan diskoda olsaydim

kurtlarimi dökerdim  :haha: dance:)

...mystery...

İyiki değilsin kirsehir kaç kişinin evine disco gelmişki bak sana discoyu getirdik... :haha:

...mystery...

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 11:30:14 ÖS
İyiki değilsin kirsehir kaç kişinin evine disco gelmişki bak sana discoyu getirdik... :haha:

:-* :haha:

ATAAN

Ben Simdi Buraya Bir Keske Yazarim, Aruz Vezniyle Redoks Problemi Cözmek Daha Kolaymis Dersin Sonra  :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 30, 2009, 11:31:36 ÖS
Ben Simdi Buraya Bir Keske Yazarim, Aruz Vezniyle Redoks Problemi Cözmek Daha Kolaymis Dersin Sonra  :haha:
"Keşke"yi geçtim ben bunu çözemedim aruz tamamda... :haha: :haha:

ATAAN

Cabukkkkkkkk Kapiyi Peceyi Kapat, Arkadaslarinida Al Dogruuuuu Bahceye   :haha: