...Güncel Haberler...

Başlatan dielosch, Aralık 12, 2008, 04:34:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 28, 2008, 02:34:36 ÖS
öfff yaa bebek demeyin bana zaafım kesinlikle bebeklerdir  :cryla:
ne yazıkki dedim bile.... :'(

dielosch

Noel'de doğum yapan Perulu ‘Bakire Meryem'in çocuğuna İsa adını koyması ülkede günün haberi oldu.
Peru'da 20 yaşındaki Bakire Meryem (Virgen Maria) adlı bir kadın, Noel gününde doğurduğu erkek çocuğa Jesus (İsa) adını verdi. Nüfusunun büyük çoğunluğu Katolik Hristiyan olan Peru'nun en büyük gazetesi El Comercio, doğumla ilgili haberinin manşetinde, “2 bin yıl sonra Beytüllahim öyküsü yeniden yaşandı” diyerek, Hz. İsa'nın doğumuna atıfta bulundu.

Virgen Maria Emanuel'in, Peru'nun başkenti Lima'nın en büyük kadın doğum hastanesinde Noel'in ilk saatlerinde dünyaya getirdiği Jesus'un 3.5 kilo doğduğu bildirildi. Jesus'un babası Adolfo Jorge Huamani'nin (24) marangoz olması nedeniyle, dindar Peruluların babayı, İncil'deki tanımıyla Hz. İsa'nın üvey babası olan Marangoz Yusuf'a benzetiyorlar.

Ne bakımdan bakire demişler anlamadım ... ama okuyunca aklıma ilk Kıyamet geldi Hz İsa yeniden dünyaya gelir ve 30 yaşına geldiğinde kıyamet kopar  :-\

...mystery...

bebek çok şeker.... utanan:) aynı benim bebekliğim.... ;D

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 28, 2008, 09:20:01 ÖS
mütavazı şeyy  kur;)
ama benim bebekliğim gerçekten çok şeker... ;D aa bak ben sana bu buluşmamızda resimlerimi getiricektim neden unutturdunki?? >:( >:( (suçuda sana attım oooooooohhhhhh........ :haha: )

dielosch

sus bee gel cuma günü getir sen de alla alla  :zopa:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 29, 2008, 08:12:12 ÖS
sus bee gel cuma günü getir sen de alla alla  :zopa:
olduuu.... :haha: herkesin ortasında resim mi gösteririm ben.... ;D

dielosch

ben gizli bi yer bulurum sen iste  :haha:

...mystery...

dielosch

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 29, 2008, 08:20:12 ÖS
gel de senn  utanan:)  kur;)
bilmem belki gelebilirim.... ;D inşAllah coğrafyacı merdivenden kayar... :haha: şaka şaka raporluymuşta cumayıda eklesin raporuna... ;D

dielosch

Siyahi ve beyaz bir çiftin evlenerek, kadının hamile kalması ve çiftin "biri siyah biri beyaz" ikizlerinin olması artık haber olmaktan çıktı. Peki buna ne dersiniz?

İngiltere'de yaşayan Durrant ailesinde de erkek siyah kadın beyaz. Çiftin ikizleri oldu ve tahmin edileceği gibi biri beyaz biri siyah.. İlk ikizlerinden 7 yıl sonra kadın bir kez daha hamile kaldı.. Ve bu ikizlerden de biri siyah biri beyaz.. bu dünyada ilk kez gerçekleşiyor...

The Sun gazetesinin Exclusive haber olarak dünyaya duyurduğu haber, İngiltere'de de bomba etkisi yaptı. Siyah ve beyaz ikiz kardeşler Hayleigh ve Lauren Durrant, dünyaya yeni gelen yine onlarla aynı kaderi paylaşan ikiz kız kardeşleriyle gazeteye pozlar verdi.

Anne Alison ve Baba Dean de ne söyleyeceklerini bilemediklerini ve bunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Unutmadan söyleyelim , ikizler, çift yumurta ikizleri...

Çok şirinler yaaa  utanan:)

...mystery...

çok şekerlerrr.... utanan:) utanan:) simetrik bi şekilde uyuyolarda bide aynı renk olsalar... ;D

dielosch

ama siyahi olan bunu takar bence büyüyünce birazz bana öyle geliyor ikiside çok şeker ama beyaz olan daha bi tatlı gibi  utanan:) ama dediğim gibi bence büyüyünce takar  ???

...mystery...

bencede siyah olan çok şeker... utanan:) ben siyah bebekleri çok severim ama malesef siyah bi bebeğim olmaz ilerde.... ;D ;D

dielosch

bebeklerden siyahi ablalardan beyaz olan bence  kur;)

neyse yaa ne belli belki siyahi biriyle evlenirsin hiçç belli olmazz  kur;)

...mystery...