Almancax eğitim setiii

Başlatan imdat06, Aralık 29, 2008, 11:21:28 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

imdat06

Almancax hediye!!! cd si  kampanyanız çok iyi olmuşş!!! offoff:)
hediye cd nizi biraz önce aldım.içinde kalitesi yani çözünürlüğü düşük filmler var ve filmlerde powerpoint sunumu var.7 lira verip beş para etmez bir cd sahibi oldum.videoları tam ekran yapınca yazılar kesinlikle okunmuyor.orjinal boyutu zaten küçücük.ayıp yaptığınız.7 lira için değermiydi??????

imdat06

Almak isteyenler kesinlikle almasın verdiğiniz paraya yazık

MuhaяяeM

Her en olursa olsun görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Şimdi burada birkaç noktanın açıklanması gerekiyor:

1. Başlığa almancax eğitim seti yazmışsınız, öncelikle size hediye edilen şey bir set değildir.Sadece tek bir cd'dir.
Üstelik almancax eğitim seti de değildir.Cd almancax tarafından hazırlanmamıştır.Dolayısıyla size gönderilen cd'ye almancax eğitim seti diyemezsiniz.

2. Size gönderilen cd, tam 13 cd'den oluşan bir Almanca eğitim setinin genel özeti olduğu için tek cd'ye sıkıştırma esnasında görüntü kalitesinde azalma olmuş olabilir, bunu kabul ediyoruz fakat görüntü kalitesinde problem yaşayan arkadaşlara bazı öneriler sunmuştuk.Bu konuyu abartmaya gerek yok, büyük ölçüde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğüne bağlı olarak yaşadığınız bir sorundur.Ders anlatımlarının "çözünürlüğü düşük filmlerden" ibaret olduğunu söylerken "ekran çözünürlüğünüzün" ne olduğunu hiç düşündünüz mü?

3. "7 lira için değer miydi" demişsiniz. Siz bu ücreti kargo şirketine mi verdiniz yoksa bize mi verdiniz?
Biz size bu cd'yi sattık mı? Burada bir alım satım işlemi söz konusu mudur? Ne demek 7 lira için değer miydi?
Kargo ücretini de mi biz verelim? Verdiğiniz ücret kargo masrafıdır, bizim cd satmamız gibi bir durum söz konusu değildir.Cd ücretsizdir.

4. "Almak isteyenler kesinlikle almasın verdiğiniz paraya yazık" demişsiniz, tekrar söylüyorum burada bir alım satım işlemi yoktur! Size sizin talebiniz üzerine cd hediye edilmekte ve sadece kargo ücretini karşılamanız istenmektedir.
Kargo ücreti ise her zaman söylediğimiz gibi 6 ile 8 YTL arasında değişmektedir.

Cd'ye çamur atmadan önce kendi bilgisayarınızın özelliklerini gözden geçirseniz iyi olur.

Not: Görüntü problemi konusunda daha önce de birkaç şikayet aldık ve hediye cd'mizde şu şekilde değişiklikler yaptık:

1. Daha önce içerisinde 6 saatlik sesli ve görüntülü konu anlatımı bulunan eğitim cd'sine, akademipress yayınlarının hazırlamış olduğu Almanca ders kitabı pdf formatında eklenmiştir.Bu suretle cd içerisindeki Almanca dersleri tam iki katına çıkartılmıştır. (pdf formatında da çözünürlük problemi yaşıyorsanız monitörünüzü çöpe atın) :)

2. Bundan sonra hediye cd'miz ile beraber size bir kullanıcı adı ve bir şifre gönderilecektir.Bu kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak akademipress internet sitesindeki online kütüphane hizmetinden sınırsız ve ücretsiz olarak faydalanabileceksiniz.Detaylı bilgi cd ile birlikte size gönderilecektir.

Lütfen iyi niyetimizi anlayın ve bizleri karalamaya yönelik mesajlar yazmayın.